Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dlugo myslicie

jak dlugo czeka sie na odpowiedz w sprawie pracy w miedzynarodowej firmie

Polecane posty

Gość jak dlugo myslicie

zlozylam podanie na pozycje admin assistant w londynie w miedzynarodowej firmie zajmujacej sie finansami - ogloszenie znalazlam na ich stronie wiec nie mam pojecia kiedy je dodali. co prawda czekam dopeiro 3 dni ;-) ale tak sie zastanawiam jak dlugo normlanie sie czeka.... czy jesli sie ze mna nie skontaktuja w ciagu 2 tyg, to powinnam uznac ze mi sie nie udalo?

Gość lemo_nade
w zeszlym roku przyjechalam do GB i tez skladalam do duzych korporacji. mialam doswiadczenie w pracy w miedzynarodowych firmach z polski (2 lata w telekomunikacji, 5 lat w eniro - taka szwedzka firma sprzedazowa www.praca.eniro.pl/blog - dla zainteresowaych), wiec mialam nadzieje, ze szybko uda mi sie znalezc prace. i sie nie mylilam, bo zaczeli dzwonic po 2-3 tygodniach. jak ktos nie odpisywal, sama dzownilam. po co sie zastanawiac, dlaczego sie nie odezwali. lepiej samemu zapytac, zeby potem sie nie martwic, czy tworzyc teorie. a tak masz czarno na bialym. czy warto czekac czy szukac dalej.

ja czekalam na odpowiedz ze swojej firmy tydzien, tez bym dzwonila na toim miejscu. masz prawo wiedziec czemu np pracy nie dostalas,jakis feedback powinnas dostac:)

Gość jak dlugo myslicie
dzieki,na razie poczekam jeszcze z kilka dni ;-) z nadzieja,ze mnie zaprosza na interview. nie wiem czy jest sens dzownic i prosic o feedback,bo z tego co sie teraz orientuje to po prostu mowia, ze mieli kandydatow z wiekszym doswiadczeniem i tyle. tak naprawde nikt nie powie ci prawdy ,ze np. nie dostalas pracy bo nie podobalo im sie ,ze jestes z polski.

Gość numerowaaaaaa
To czesto zalezy od ich HR, w duzych firmach czasem maja balagan. Ja czekalam ponad 2 tygodnie na zaproszenie na interview, potem znowu 2 tygodnie na zaproszenie na drugie interview, a potem dali mi odpowiedz tez po dwoch tygodniach. Gdy rozmawialam z managerka to ona mi powiedziala, ze oni od razu powiedzieli HR, ze mnie chca, ale HR w mojej firmie jest beznadziejne i wszystko robia z opoznieniem.

Gość jak dlugo myslicie
dzieki za wypwoiedzi. wlasnie sprawdzilam ich strone znowu i niby ogloszenie bylo ''updated'' wczoraj. wiec nadal kogos szukaja na ta pozycje...mam nadzieje,ze mnie ;-)