Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matematyk88

Dziecinno-kobieca twarz mężczyzny

Polecane posty

Gość Matematyk88

Mam ponad 20 lat, a moja twarz jest niemęska. Wyglądam jak dzieciak z podstawówki. Mam przez to problemy z kobietami. Żadna nie widzi we mnie potencjalnego partnera-samca zdolnego ją obronić czy ostro 'zerżnąć'. Jestem postrzegany raczej jako gówniarz, którego związki partnerskie nie dotyczą, ponieważ nigdy do niech nie dojrzeje lub jako pajac, z którego można sobie jedynie pożartować. Być może u kobiet, tych nieco starszych ode mnie włącza się na mój widok instynkt macierzyński. Jestem z tego powody załamany, i już wiem dlaczego nie mam powodzenia. W liceum wszystkie kobiety o które się starałem olewały mnie, traktowały jak powietrze, lub z powodu wyglądu traktowały mnie nad wyraz niepoważnie , tak jak się traktuje małe dziecko, które jest jeszcze za małe by doświadczyć uczucia zakochania w płci pięknej.

Gość offerma....
to masz u mnie szanse bo jeszcze jestem wyższy od Ciebie

Gość Matematyk88
Chcecie foto?

Gość no a ja to...
ale jestes wulgarny i oblesny, po tym co napisales to bym cie nie chciala nawet jakbys mial wyglad modela chamie i prostaku

Gość ludzie dajcie spokoj
a ja lubie takie twarze...co ty gadasz,gusta sa rozne,moze masz co s fajnego w twarzy,oczy, spojrzenie,usmiech,itp.daj foto,jesli mozesz,mysle ze przesadzasz,bo nie chciaaala cie ta,ktora ty chciales

Gość Matematyk88
co napisałem chamskiego, wytłumacz mi ? Jestem podobny nieco do Justina Biebera, ale po spłaszczeniu nieco jego głowy.

masz bujna czupryne czy nie?

Gość Matematyk88
zarost w moim przypadku nie wygląda dobrze, ponieważ jest za mało gęsty i do tego kolorowy

Gość Matematyk88
Pisząc kolorowy mam na myśli zarost z włoskami białymi, czarnymi i brązowymi. Nie jest to zarost regularny, gęsty w jednym kolorze, a więc jednolity, a taki najlepiej się prezentuje.

Gość EwelinaEwa.
Niezły kolo, na pewno tak nie wyglądasz. :D

Gość Matematyk88
@EwelinaEwa niby dlaczego nie mogę być mieszanką Elfrona, Biebera i Dicaprio ??

Gość facet na zdjęciu fajny
podoba mi sie

no to full wypas i z czym asz problem?Baby pewnie lataja za toba...chetnie cie poznam,mniam...znam takiego jednego moze to ty?

a szukasz jakiejs kobiety teraz i jaka by ewent.miala byc?

Gość pseudnima
podobasz mi sie...:P

Gość Matematyk88 jest dobrze
h

Gość Matematyk88
19:36 - podszyw Przecież napisałem wyraźnie, że na zdjęciu rzuconym przeze mnie znajduje się jedynie fryzura zbliżona do mojej, ponieważ ktoś zapytał się mnie czy mam bujną czuprynę. Na poniższym zdjęciu http://www.idealnefryzury.pl/wp-content/galle ry/katalog-fryzur-meskich/fryzury-meskie-17.jpg NIE jestem ja ! Swojego zdjęcia raczej nie pokażę.

Gość Matematyk88
Najbardziej upokarzające są dla mnie uśmiechy emerytek w moją stronę, dokładnie takie jak na widok małego, słodkiego dziecka. Och jaki on ładny -jak laleczka. Wkurzają mnie zdrobnienia. Kilka lat temu pracowałem na budowie, i jeden z murarzy powiedział coś w stylu - 'przystaw cegłę, ale obiema RĄCZKAMI' Nie znoszą zdrobnień pod moim adresem. Z powodu niemęskiej twarzy jestem traktowany jak małe dziecko. W środku jestem pewny siebie, czuję się jak poważny mężczyzna budzący szacunek, zwłaszcza wtedy gdy zapomnę jak wyglądam. Gdy zobaczę swoje zdjęcie i przypomnę sobie jednocześnie jaką mam twarz, to zaczynam się już nie dziwić kobietom, które nie odwzajemniły mojego uśmiechu na ulicy.

Gość ten z foty jest ładny
.

Spałeś kiedyś z kobietą? Myślę, że jeśli nie, to dlatego czujesz się niemęski. Po drugie - możesz poznać kobiety przez sieć, w klubie (ciemniej) i dopiero jak rozwiniesz swoje walory werbalne, wykażesz się inteligencją i dojrzałością to będzie łatwiej. Acha - uwaga techniczna - słowo "zerżnąć" nie jest ulubionym słowem dla większości kobiet.

Gość Matematyk88
Z kobietą nigdy nie spałem a mam już blisko 23 lata, co więcej - nigdy się nie całowałem, nie chodziłem za rękę, jednym słowem mój status - wolny jest wciąż aktualny. Jestem jak na faceta zbyt ładny, lalusiowaty co ma się nijak do mojej osobowości. W liceum z dziewczynami mogłem pożartować, przybić piątkę, a one tymczasem rozglądały się i dyskutowały na temat mężczyzn pisanych przez duże M. Z grona takich mężczyzn zostałem prawdopodobnie wykluczony. Wysoki wzrost, wyrzeźbione ciało i poczucie humoru na nic się zdają w obliczu lalkowatej twarzy.

Nie wierzę, że żadnej dziewczynie nie podoba się Twoja twarz. Wstydzisz się trochę dziewczyn, a one to wyczuwają. Nie dołuj się - bądź sobą i bądź otwarty na znajomości. Jeśli nie zatracisz się w użalania nad sobą, nie wpadniesz w mocne kompleksy - znajdziesz swoją ukochaną.

ja chetnie cie poznam ,,,mysle,ze fajny gosc z ciebie,,,to urocze jak facet jest niesmialy

Gość faktyczniefaktycznie
mi sie zawsze tacy faceci podobali. Męski ciało i ładna buzia. palce lizać. jak dla mnie bomba. zawsze mnie to kręciło. facet jak dla mnie musi mieć ładną twarz :classic_cool: