Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wysocy mają gorzej

Polecane posty

Wysoki facet nigdy nie znajdzie dziewczyny, zresztą nie ma to dla niego wielkiego sensu. Słabe geny nie mogą się rozmnożyć, a nawet jeśli jakaś się nad nim zlituje to i tak będzie go zdradzać z niskim. Znam wiele takich przypadków - on wysoki, ona niska - kochają się. Potem pojawia się na horyzoncie jakiś 165 cm, kiwa palcem i panna klęka do miecza. Wysoki udaje, że nie widzi, ale gdy żona rodzi mu mikrusa musi przełknąć gorzką pigułkę. Nie chcę nikogo urazić, ale im wcześniej z tym się pogodzi, tym szybciej będzie mu to obojętne.

Gość Jerzy 48
Niscy faceci są bardziej sexy.

fiku mikuuu Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad o wymaganiach wobec facetów :)

Gość Ultimate
Moja mama chce zarejestrować mnie na portalach randkowych i zaprosić dziewczynę do domu

1. Czy wzrost jest naprawdę tak ważny u mężczyzny? Na twoją odpowiedź czekają liczni prawiczkowie z kafe 2. Jak odnosisz się do plotek, że nie rozstajesz się nigdy z laptopem? Słyszałem pogłoski, że twoje konto obsługuje kilka osób? 3. Wracając do mężczyzn - w swojej stopce masz ciekawy test. Ile punktów trzeba spełniać, żeby być branym pod uwagę? 4. Czy na kafe jest jakiś interesujący mężczyzna? Kto? 5. Jak z kobiecego oka wygląda obecność mężczyzn na kafe? 6. Najgorszy błąd, jaki może przy tobie popełnić facet to...

antydepresant fajny nick, prozac już brałeś że ci tak poczucie humoru dopisuje? :)

Gość Koleś powinien umrzeć
.

Dzisiaj nie będę mógł spędzić nocy z kafe bo idę na imprezę. Może zaliczę jakiegoś prawiczka. Nawalcie mi tu postów, ale już

Temat musi być podtrzymany, żeby każdy niski zobaczył i uwierzył w zostanie jebaką. Oto słowo boże. Brovar idzie na balety, znowu wysocy będą płakać. Przy okazji, pan kropka się do mnie przyczepił w kilku tematach już. Moorland, wiem że mogę na ciebie liczyć. Ostatnią koszulę, stanik, byś mi oddała. Albo chociaż majtki.

1. Wzrost nie jest tak ważny, aczkolwiek z reguły wysoki facet jest atrakcyjniejszy jeżeli mowa o pierwszym wrażeniu, gdy nie znam owego faceta :) 2. Tylko ja pisze ze swojego konta. Za dużo czasu spędzam przy komputerze. Jak siedzę w domu, to komputera nie wyłączam, najwyżej uśpię, chwilowo. Laptopa rzadko biorę ze sobą, nie lubię dźwigać na ramieniu 5 kilo. Nigdy nie pisze z uczelni. 3. Nie traktuję tego testu jako testu rekrutacyjnego :) Ma on skutecznie odstraszać panów o zbyt wysokim mniemaniu o sobie, które nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości :) 4. Jest kilku (3 czy 4) interesujących mężczyzn, bynajmniej interesujący nie znaczy facet z którym chciałabym się związać, takiego tu nie ma :) 5. Prawiczkowie zdominowali kafe i to źle :( Nie wnoszą oni nic do tematów, bo nei mają żadnych doświadczeń a wszędzie muszą wtrynić swoje 3 grosze. Nie są oni reprezentatywna grupą mężczyzn. Są tez nieprawiczkowie, ale też nie są oni reprezentatywną grupą (np. Baldur). Tych "normalnych" jest niewielu, a szkoda, bo od nich można dowiedziec się wiele :) wymienić spojrzenei z różnych stron :) 6. Wykazać brak szacunku do kobiet (nie musi koniecznie w stosunku do mnie, jeżeli innych nei szanuje to mnie tez nei będzie).

fiku mikuuu, bardzo dobre odpowiedzi :) Do 1. Czy 165 to za mało? :) Do 6. Czyli nie spodoba ci się facet chamski, a dobry tylko dla ciebie? Wielu mężczyzn ma krzywy pogląd na tą sprawę 7. Czy fakt bycia magnatem prawiczków na kafe jest dla ciebie imponujący? I ostatnie pytanie poza wywiadem - mogę to opublikować na blogu o kafe? :)

Moorland, to nawet lepiej :) może offerma zwróci wtedy na mnie uwagę. To plus trzydniowy zarost powinno wystarczyć :)

Za 4 godziny jutro. A za 10 godzin otworzę wypiję na śniadanie red bulla, który da mi siłę na wykłady.

u mnie jest 7 :P ja ma wykład dopiero na 2...co oznacza, ze wsadzę się w pociąg dopiero o 3 :(

1. Ja mam 165 bez obcasów :O , a ja zawsze noszę obcasy 6. Nie spodoba mi się facet chamski, a dobry tylko dla mnie. Nie lubię chamstwa. 7. Pojęcie "magnatem prawiczków" nie jest dla mnie jasne :) Na pewno nie jest to dla mnie imponujące, gdyż forumowi prawiczkowie w większości są prawiczkami,bo nie mieli okazji, więc co to za wartość? Znam prawiczka (chłopak przyjaciółki, znaczy już nim nie jest ale długo był), przystojny facet, inteligentny, miał powodzenie, ale czekał i tu mam ogromny szacunek :) Publikuj i potem daj linka :)

I pewnie poznasz w nim jakiegoś wysokiego. Będzie się wam miło rozmawiało aż przyjdzie niski kolega i zrobi lepsze wrażenie :)

fiku mikuuu 1. Czyli 165 cm to za mało? Dzięki, że nie próbujesz mnie urazić ;) Też bym się siebie bał Dziękuję za wywiad. Opublikuję go za jakiś czas, bo już mam jeden z kimś, na kogo czeka cale kafe. Więc nie mogę pozwolić sobie, że jeden przeszedł bez echa :)

Fiku - akurat z jednym nie trafiłaś. Forumowe prawiki są prawikami z zasady dlatego, że coś z łebkiem mają nie tak ;)