Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapłonnaaa

80 procent polaków uwaza ze krzyz powinien wisiec w sejmie

Polecane posty

Gość kapłonnaaa
tak mówia sondaże

Gość porachaatotalna
ja nie uwazam tak. polska to kraj świecki. jesli bedzie krzyz to niech obok ustawią buddę, połozą koran i nie wiem.. jakies ikony z cerkwi pouwieszają, lampiony dla japonskich bóstw i czego tam jeszcze sobie zapragną mniejszoscvi wyznaniowe w tym kraju. ludzie! toz to dyskryminacja reigijna! a tak na serio, ludzie wiecej powinni myslec samodzielnie niz ślepo sie dawac wodzic za nos pierdołom manipulatorom z czarnej mafii.

Gość hehehe heh
skąd te 80 % skoro mnie ani wielu wielu moich znajomych nikt nigdy o nic nie pytał.ja sie pytam skąd sie do qrwy nedzy biora te sondaże ?

Gość policjantttt
u mnie na wsi wszyscy sa za krzyzem wies w podlaskim

Zatem niech w sejmie wisi też gwiazda Dawida, krzyż protestantów i inne symbole religijne (nie tylko katolickie). Bo przecież w sejmie nie mamy wyłącznie katolików, nieprawdaż?

Gość weź przeczytaj sobie
w sejmie to mogą wisieć posłom, jaja i cycki posłanki Sobeckiej.

a temu, że to parlament, a nie salka katechetyczna na zadupiu.

Gość leczenie psychiatryczne
A ja myślę, że Polska ma swoje korzenie właśnie w chrześciaństwie. Jak zginie krzyż, czym My Polacy będziemy >?

A dlaczego zakładasz, że osoby, które nie chcą krzyża w sejmie są ateistami? Mam znajomych katolików, którzy są za zdjęciem krzyża. W swoich domach mają, bo to ich własna wola. A do sejmu dnia pewnego przyszedł człowiek i nie pytając, zawiesił tam krzyż. Czy ro fair?

i twoje cycki, helusia, moga wisieć.

27.10.2011] 21:11 [zgłoś do usunięcia] leczenie psychiatryczne A ja myślę, że Polska ma swoje korzenie właśnie w chrześciaństwie. Jak zginie krzyż, czym My Polacy będziemy >? człowieku, walnij się w ten swój głupi tępy betonowy łeb!!!!!

21:08 babeczki w kropeczki A czemu ma nie wisieć? Jako katolik nie mam nic przeciwko. Tak jak inne religie nie mają nic przeciw krzyżowi. Tylko ateistom przeszkadza. " Właśnie ateistom krzyż w ogóle nie przeszkadza. Ateizm neguje istnienie bóstw i wszelkie symbole religijne traktują jak powietrze. Natomiast z całą pewnością przeszkadza wszelkiemu elementowi antypolskiemu, na przykład sterowanemu przez Michnika czy Urbana 🖐️

wielbicielu, przedawkowanie mgłą smoleńską z helem

Gość policjantttt
wielbiciel zwolennikiem kleru

Gość 80% Polaków uważa, że
w sejmie powinny wisieć kutasy posłów, bo w hotelu, kurevstwo, się szerzy za sprawą posłów PiS-u i sodomitów Palikota.

Gość tu pod tym krzyżem......
Przecież w sejmie jest kaplica i tam jest miejsce dla krzyża .Kaplica jest ale cerkwi ,zboru itp nie ma

tzn kutasy w stanie zwisu, a'prpos, wielbicielu, jesteś yebnięty w mózg.

Gość w którym każdy ma prawo do
Generalnie mi ten krzyż zwisa i powiewa,ale cieszę się,że na złość hołocie,która tak chce go zdjąć,zostanie.

zgodnie ze Starym Testamentem, Anioł Boży wpadnie do sejmu i zayebie wszystkich sodomitów, i wypije tanią gorzałę w barze sejmowym

Kultura europejska wywodzi się z chrześcijaństwa i jest o tym zapis w konstytucji europejskiej, więc co wy tu pierdzielcie o tym zdejmowaniu krzyża w ogóle? Skoro jest to symbol chrześcijaństwa. Jako przeciwieństwo ciemnoty duchowej i pogaństwa.

krzyż niech wisi, byle kutasy posłów na baczność stały. Amen, alleluja i do przodu, yebać boszewika!!!!!!!!!