Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapłonnaaa

80 procent polaków uwaza ze krzyz powinien wisiec w sejmie

Polecane posty

Zawsze będę kupował na przecenach. A jogurtu się nie mrozi i nigdy o tym nie pisałem. Nawiasem mówiąc dziś kupiłem 6 kubków serka granulowanego po 80gr i oszczędziłem blisko 5zł za które kupiłem 30dkg wędzonki krotoszyńskiej. I tak postępują ludzie zaradni, a ty szastaj kasą na prawo i lewo. Nic więcej nie umiesz.

Gość znawcanieprzyzwoity
a dziś w sejmie PiSiory i POpaprańcy będą się kłócić o obrzucać fekaliami, zamiast wspólnie radzić jak uczynić Polskę krajem silny m, suwerennym i przyjaznym obywatelom

Gość znawcanieprzyzwoity
wiec gdzieś mam ten krzyż nie powiem gdzie żeby was nie obrażać, chyba wreszcie czas na mądre decyzje a nie idiotyczne dyskusje

Sobecka nie, ale jeśli spodobało ci się imię, to w polskiej polityce jest jeszcze kilku Aaronów, np.: Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Jerzy Jaskiernia - Aaron Aksman Andrzej Milczanowski - Aaron Edelman czy Janusz Lewandowski - Aaron Langman :classic_cool:

Gość nie musi ktoś popierać
wystarczy przeczytac konstytucję. ona popiera Palikota

Gość 80% Polaków uważa, że
wielbicielu, dodałeś do mgły smoleńskiej piardów, Yaro, do chuja pana, czu cus?

Gość w którym każdy ma prawo do
Unia nie jest jeszcze państwem federalnym,żeby takie zapisy dyktować.

Gość znawcanieprzyzwoity
żyd niech sobie rządzi w sejmie dopóki nie szkodzi swoim rządzeniem Polsce i Polakom

Gość który to żyd w sejmie
?

Gość znawcanieprzyzwoity
wiecie kto jest waszym wrogiem?? bogacące się banki , uzależniające państwa od swoich pożyczek których nie można spłacić, Politycy o imperialistycznych zapędach i przywódcy religijni używający poparcia społecznego dla zdobywania władzy

Gość 80% Polaków uważa, że
YarKacz

Gość szczególnie spodobały
mi sie te imperialistyczne zapędy. żywcem przeniesione z komuny.

21:57 decathlon. ok. moge się zgodzić z toba ,ale jakie sa dowody na to ? kto i gdzie udokumentował te fakty ?,wiadomo ,ze zydostwa jest pełno ale skąd biora takie info ? " Zajmuje się tym związek, którego nazwy teraz nie pamiętam... takie tam towarzystwo od herbów i genealogii. Dzięki ich pracy wiemy też np., że Komorowski nie jest żadnym hrabiom, ani to nazwisko nie jest prawdziwe, tylko przywłaszczone po rodzinie, która została wymordowana przez Rosjan 🖐️

Gość znawcanieprzyzwoity
a wam wystarczy rzucić sfabrykowane statystyki i krzyż na pożarcie i się POzagryzacie i wszytko pójdzie w PiSduuu

Gość nie musisz się poprawiać
wielbicielu bo to bardzo pasuje do treści które wygłaszasz.

a jak chcecie innych żydków, proszę bardzo, z tych bardziej znanych... Lech "Bolek" Wałęsa - Lejba Kohne Aleksander Kwaśniewski - Izaak Stoltzman Lech Kaczyński - Kalkstein Adam Michnik - Aaron Szechter Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Włodzimierz Cimoszewicz - Dawid Goldstein Józef Oleksy - Szymon Buchwio Stefan Niesiołowski - Aaron Nusselbaum Andrzej Olechowski - Mosze Brandwein Marek Borowski - Szymon Berman Bronisław Geremek - Berele Benjamin Lewartow Jan Maria Rokita - Izaak Goldwicht Lew Rywin Lejba Riewin Jerzy Urban - Josek Urbach Mariusz Walter Moryc Szpigelbaum Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum Hanna Suchocka - Hajka Silberstein Izabela Sierakowska - Rebeka Sommer Jan Krzysztof Skubiszewski - Szymon Schimel Jerzy Jaskiernia - Aaron Aksman Grzegorz Kołodko - Samuel Hanerman Marian Krzaklewski - Dawid Zimmerman Jacek Kuroń - Icek Kordblum Andrzej Milczanowski - Aaron Edelman Mieczysław Rakowski - Mojżesz Rak Leszek Moczulski - Robert Berman Janusz Lewandowski - Aaron Langman Tadeusz Mazowiecki - Icek Dikman Jan Krzysztof Bielecki - Izaak Blumenfeld Andrzej Wajda - Krohmann

Gość znawcanieprzyzwoity
znawca: Wszystkie banki w USA i Europie należą do jednej rodziny... ludzi których majątek ocenia się na połowę całej kasy światowej. Oni rozdają karty i stoją ponad rządami. i właśnie im trzeba nałożyć ograniczenia a takie kretyńskie kłótnie sprzyjają nieskrępowanym manipulacjom ludzi prawdziwej władzy

Gość znawcanieprzyzwoity
chuj mnie obchodzi kto jest żydem a kto nie ale przestępcy polityczni powinni zostać izolowani od władzy i życia społecznego

Gość skoro faktycznie te 80% chce
a wielbiciel Wielbe Siebenzwai :D No takie durnoty, to tylko na kafeterii można wypisywać :)

ja uwazam ze krzyz powinien byc. a jak tym wszystkim mniejszosciom nie pasuje to niech wracaja do siebie. Polska zawsze byla krajem glownie chrzescijanskim. a to ze jakis chinczyk czy Bog wie raczyc kto wpakowal sie do Polski to niech sie dostosuje a nie zyczy sobie zeby stawiac mu w sejmie budde czy kogo oni tam maja. nie pasuje? to won do chin.

Gość nie chodzi o mniejszości
tylko chodzi o przestrzeganie konstytucji

i nie to zebym byla nietolerancyjna, bo naprawde nie mam nic do innych religii ras itp. ale do czego to zmierza? niedlugo cala polska stanie sie jak sklad partii palikota.