Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kto wypije ze mną desperadoska?

Polecane posty

Gość sdgsdgsdgsdg
Z tobą to mogę się jedynie wyrzygać a raczej na ciebie. Chcesz?? Jak tak to zrobię to z przyjemnością.

Gość sdgsdgsdgsdg
Moje życie jest ok :) Ale pamiętam twoje zdjęcia i jak zobaczę twój nick to momentalnie bierze mnie na rzygi, tak już ściero działasz na mnie.

Gość sdgsdgsdgsdg
jennifer8787*** Zazdrość?? Ogarnij się, ja piszę o zdjęciach na których byłaś tylko ty, więc tak zazdroszczę ci bo też bym chciał mieć kutasa na mordzie. Ty to jesteś pojebana jak nikt inny tutaj i do tego jeszcze głupia jak sto głupich!!!!!!!!!!!

Gość myszellina
12skizto Taka jesteś dorosła, żeby spijać martini i heinekena, a dupy nie chce ci się ruszyć na zakupy albo żeby zrobić obiad, skoro (tu cyt.) matka robi niedobry? 😴

Gość ptasiek nastroszony
no to z całej tej rozpaczy chlusniem bo usniem. Jenny. na zdrowie! ja mam bimber z Czarnej białostockiej. najlepszy w całej strefie euro

Gość sdgsdgsdgsdg
A ja ci puszę pierda z dupy ;) pozwolisz Ale ja wiem że ty tak lubisz bo z ciebie to taki niegrzeczny świntuszek.

myszellina - mogę spijać sobie co chcę Nic ci do tego :) wstaw jakąś fote z makijażem :D:D Jestem ciekawa co wykombinujesz :)

Gość myszellina
nie o spijanie mi chodziło, ale jak widzę z rozumieniem prostych tekstów pisanych też u ciebie słabo, ok :classic_cool: 🖐️

myszellina - próbujesz mi za wszelką cenę dojebać, a tylko wychodzisz na debilkę z pianą w pysku. Nie odniosłam się do reszty Twojego postu, bo nie uważam, żeby wypowiadanie się na ten temat osoby, która mnie nie zna było odpowiednie.

Pani Smakowita powinnas wlasnie zrobic sobie zaprawe przed sobotnia wodka :-D