Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia....

juz nie daje RADY:(

Polecane posty

Gość Ewcia....

jestem sama jak palec nie mam rodzicow brata siostry bo wszyscy nie zyja mam dosyc zycia

offerma, dzięki za reklamę, ale nie Tobie oceniać jaki jestem po kilku postach

Gość Ewcia....
Boje sie CIebie łukaszu kafeteria :(

Gość Ewcia....
dochodze do wniosku zesa tu same pustaki ktore nie maja pojecia o zyciu,a ja potrzebuje pomocy

Gość Ewcia....
mam 23lata dopiero a czuje sie tak jakbym byla wrakiem czlowieka,wszystkie bliskie mi osoby odeszly tyle przeszlam pogrzebow jak mam byc silna tak bardzo tesknie za rodzicami

Gość Ewcia....
po to bo moze licze ze ktos mi pomoze w jakis pierdolny sposob ,dlaczego innym sie wszystko uklada w zyciu a ja mam pod gorke stale

Ile czasu minęło już od ich odejścia? Nie mogę się postawić w Twojej sytuacji, przykro mi, nie wiem nawet co mógłbym Ci powiedzieć... Ale zawsze możemy po prostu porozmawiać

Ewcia ja rozumiem. stracilam babcie 10 lat temu, teraz mam 23 a wciaz czuje jakby to bylo wczoraj. a co dopiero stracic rodzicow rodzenstwo.. jak to sie stalo? jakis wypadek? i pewnie przed wszystkimi udajesz silna a w domu zalamka..

Gość Ewcia....
spierdziałam sie i ich wydusiłam

Gość Ewcia....
nie nawidze tego pipszongo zycia bo nie moge miec rodzicow,siostra zmarla wlutym 2003,10mcy pozniej mama na raka,dwa lata temu ww wrzesniu tata na raka a wa mce po nim brat popelnil samobojstwo i jest we mnie wielki smutek i zal ktorego nie potrafie przezwyciezzyc

Gość Ewcia....
ten kto si8e podaje za mnie jet piepszonym gnojem kto w zyciu czegos nie przeszedl ten gowno wie taka jest prawda,stracic babcie to nie to samo ja dziadkow tez juz nie mam a gdybym miala chociaz babcie to byloby inaczzej

Gość Ewcia....
a to jest trafione przed wszystkimi udaje silna a jak wracam do pustego domu placze i nikt otym nie wie i sie nie dowie

spróbuj znaleźć kogoś kogo będziesz mogła kochac nie koniecznie faceta bo gdyby cie teraz jakis skrzywdził to krucho... ale może jakiś ładny psiak?

Ewcia napisalam przeciez ze okropnie przezywam smierc babci i ze nie wyobrazam sobie tym bardziej jak musisz cierpiec po stracie rodzicow. to okropne nie miec nikogo bliskiego.. matki z ktora mozesz o wszystkim porozmawiac. i ta potrzeba bycia silna, udawanie caly dzien przed wszystkimi jak to sobie swietnie radzisz. a wieczorem w domu placz az brakuje tchu. rozumiem Cie Ewcia naprawde. nie wiem co moglabym Ci powiedziec bo nic nie sprawi ze bedzie Ci lepiej. moze czas... a moze mysl ze mama na pewno patrzy i nie chce zebys plakala.. ze chce zebys sobie z tym poradzila.. rozmawiaj z nia duzo, na pewno slyszy