Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjustjeanss

On jest 15lat starszy.

Polecane posty

Gość AgniechaAga
nie obchodzi mnie opinia innych ;) grunt to moja osoba i jego. A co mysla inni- niech mysla ;)

Gość ożesz qrwa
Problemem autorki topicu nie jest to, że "Michał jest 15lat starszy", a to, że "W sumie nigdy nie pytali więc pewnie założyli że jest w zblizonym do mojego wieku. Boję się ich reakcji, doradźcie; lepiej powiedzieć wcześniej i trochę ich na to przygotować czy rzucić ich odrazu na głęboką wodę?" Co doradzasz? Masz przecież chyba doświadczenia?

Gość ożesz qrwa
"kochamy sie i nie wiem czy zazdroscisz ze sie tak zloscisz i czepiasz?" Nie czepiam się kochania, nie zazdroszczę (nawet nie wspólczuję - chociaż Ci, którzy posadzają mnie o brak empatii, domagają się wręcz tego!). Próbuję tylko określić na czym polega problem. Wg mnie problem autorki polega na tym, że wie, że to co wymyśliła jest do dupy. Wie, że nie jest w stanie tego obronić. Ale ma nadzieję. Nadzieję na to, że jej MOŻE SIĘ UDAĆ. Chociaż tak do końca nie wie co. Stąd niewiara w to, że może przekonać innych, znających ją nieźle (rodziców). Ale najważniejsze jest to, że MA RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ożesz qrwa
"grunt to moja osoba i jego" - rozumiem, że łatwiej jest przemawiać w imieniu JAKIEJŚ OSOBY niż w swoim. To się nazywa ASEKURACJĄ. To MOJA OSOBA tak myśli. JA nie jestem aż tak głupia. Czy zauważasz, że pod JEGO OSOBA, kryją się też żona i córka? Chociaż nie są nim. Czy nie przysięgał, że bedą jednym? Z nim. Czy wobec tego również z tobą?

Gość do AgniechaAga
Czy ktoś ci zazdrości, że wybrałaś kutafona, który również z tobą i twoimi dziećmi wytrzyma też aż 13 lat? Chyba jednak coś masz poprzestawiane w tej swojej biednej małej główce.

Gość do AgniechaAga
"co mysla inni- niech mysla" - ja nie jestem TAKA GŁUPIA aby MYŚLEĆ. Po co myśleć o fajnym bzykanku, jak można się bezmyślnie fajnie bzykać.

Gość jjustjeanss
No i już po problemie, właściwie rozwiązał się sam i bardzo pomyślnie :) Jeszcze raz dziękuję wszystkim tym, którzy doradzili w MIŁY I KULTURALNY sposób :) I pozdrawiam Cię Prinzessko :*