Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjustjeanss

On jest 15lat starszy.

Polecane posty

Gość jjustjeanss
DZIĘKI fikuśny ! :D I już niczego więcej mi nie trzeba. Kafeteria log out na dziś.

Gość dorosła jjustjeanss
"zanim go poznałam osobiście, staram się to zaakceptować" Sama dajesz sobie odpowiedź na zadawane na forum pytanie. Postaraj się żeby rodzice zaakceptowali. Czyli uwierzyli. Wszak wiara nie wymaga dowodów. Chcesz spełnić dobry uczynek? Będzie Ci to policzone. Własną dupą wyrwać z wieloletniej traumy nieradzącą sobie samej ze soba istotkę? To jest chwalebne. "poznałam kilka miesięcy temu niesamowitego mężczyznę" - teraz już wiemy na czym polega owa niesamowitośc tego trochęponadtrzydziestosiedmiolatka. :) jjustjeanss santa subito!

Gość dorosła jjustjeanss
Pan fikuśNY, "sam zblizam sie do 40 i na treningach 20 latki ledwo dotrzymuja mi tepa i mowia mi na Ty myslac, ze mam 30 lat" Fajne. A jakie fikuśne. Czy myślałeś o tym co ci powiedzą jak sami bedą już mieli 30 lat? Chyba byś wolał nie słyszeć..... "zawsze mialem mlodsze partnerki i to najmniej o 5-7 lat a bywalo tez, ze o 15 i zawsze bylo oki a uprzedzajac pytanie dlaczego sie rozpadaly, to odpowiedź brzmi, ze z tych samych powodow co kazdy inny zwiazek" - czyli one nie mówiły ci na ty bo nie myslały, że masz o 10 lat mniej niż w akcie urodzenia? Mówiąc krótko podziwiam twoją STAŁOŚĆ. On pozostał stały, to one się zmieniały? Ile to już lat? I każda była jak jjustjeanss?

Gość pan fikuśNY
"alez wy dewoty pie**olicie az zal d**e sciska" Nie przejmuj się, popierdolisz jeszcze parę lat i ty. Głupich małolat nie brakuje. Uszy do góry! Niebieskie tabletki pomogą także innym organom!

Gość jjustjeanss
DZIĘKI fikuśny ! I już niczego więcej mi nie trzeba. PS A jak długo dzialają te tabletki?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
dorosła jjustjeanss to vel mądri :o :D

Autorko klamstwo ma krotkie nogi. Co z tego ze im zataisz jego wiek? Jak rodzice dostana zawalu na jego widok? Ja mialam podobna sytuacje. Poznalam 4 lata temu w wieku 25lat faceta starszego o 13lat. Kiedy telefonicznie powiedzialam swoim rodzicom o tym byli troche zaskoczeni i wiadomo skeptycznie do tego nastawieni. Dzis jestesmy szczesliwym malzenstwem i moi rodzice bardzo go lubia, przylatuja nas odwiedzac.

Gość jjustjeanss
Prinzesska- fajnie, że napisałaś, miło posłuchać kogoś kto ma to już za sobą :) Ja nie mam już tych 21-22 lat, może wtedy też bym się nie odwazyła. Czyli nie mieszkacie w Polsce?

Gość jjustjeanss
dorosła- chyba mylisz nieradzenie sobie ze sobą z brakiem gotowości na nowy zwiazek. To dwie różny sprawy.

Gość jjustjeanss
Prinzessko a Twój mąż jest polakiem czy niemcem? Jak ludzie tam reagują na takie związki?

Gość uuuuuuups!
Do autorki: Po chooj ci taki stary dziad? Ani dzieci z nim nie bedzie , zni przyszlosci a za pare lat przestanie mu stawac. Glupia jestes i tyle, dalas sie zbalamucic staremu skoorvielowi. Masakra!!!

Hey , Niemcem. Powiem ci ,ze nikt tu na nasz zwiazek dziwnie nie zaaragowal. Jego znajomi (pare z nich znalam duzo wczesniej np) przyjeli mnie Serdecznie i mam na dzien dzisiejszy dobrych przyjaciol. Czasem musimy sie posmiac jak na ulicy jak ludzie sie ogladaja bo miedzy nami jest duza roznica wzrostu hehe.

Gość 213424
oooooooooo kurva ale przehujjjjj 15lat stardszy od ciebie !! daj sobie z nim spokoj

Gość dojczland iber ales
"nikt tu na nasz zwiazek dziwnie nie zaaragowal" - od kilkunastu lat już to nie dziwi. Młode Polki chętnie łapią, z trudem bo z trudem, ale jeszcze poruszających się Helmutów. "Poznalam 4 lata temu w wieku 25lat faceta starszego o 13lat" - i arbajt przestał być bólem głowy. "rodzice bardzo go lubia, przylatuja nas odwiedzac" - jak nie lubić Helmuta, który sponsoruje nie tylko córkę.

Gość werthhgsd
jesli on starszy to mniej podejrzane i bardziej zdrowsze od młodszego faceta i starszej babki :) głowa go góry i nbie zważaj na nic

Gość jjustjeanss
No właśnie, skąd odrazu metka "sponsoring" ? Czy wy wszyscy którzy krytykujecie i wylewacie tutaj swoją żółć, macie jej tak dużo w sobie, że nie jesteście w stanie zrozumieć czegoś takiego jak prawdziwe uczucie bez barier?

Gość dojczland iber ales
Prinzesska_de, wystarczy żeby Helmut załatwil lepszy arbajt niż podcieranie dupy starym Helgom, aby gwiazda z "zapyziałej polski" poczuła się "niezaleRZna" i uznała się za księżniczkę. Uczom sie głupie, mondre zostajom księżniczkami w dojczlandzie. Przy Helmutach, którym jeszcze dzisiaj nie muszom zmieniać pampersów. Księżniczka na _de :(

Gość dojczland iber ales
"bardziej zdrowsze od młodszego faceta" wszystkie bardziej mądrzejsze popierajom księżniczki _de

No i znow musze cie pomaranczo rozczarowac... wystarczy żeby Helmut załatwil lepszy arbajt niż podcieranie d**y starym Helgom, aby gwiazda z "zapyziałej polski" poczuła się "niezaleRZna" i uznała się za księżniczkę. "Helmut" niczego mi nie zalatwial bo zamieszkalam tu duzo wczesniej niz mysmy sie poznali a po drugie od 5 lat nie jestem zadna pracownica podcierajaca dupy st...Helgom jak to nazwales tylko pracuje sama dla siebie. A wiesz Kiedy poczulam sie niezalerzna? Gdy w wieku 18 lat sie z domu wyprowadzilam i zaczelam sama na siebie zarabiac. Wiec daruj sobie glupie komentarze..

Gość dojczland iber ales
"od 5 lat nie jestem zadna pracownica podcierajaca d**y st...Helgom" No właśnie, skończyło się podcieranie dupy Helgom, zaczęlo się księżniczkowanie.

Gość hejmotek
dojczland iber ales -> nie umiesz liczyć do pięciu! Bądź czytać ze zrozumieniem- tak czy siak- wstyd. Tfu! ;) Napisała przecież, że od PIĘCIU lat zarabia w innym- niż opieka nad osobami starszymi- zawodzie. A męża poznała CZTERY lata temu więc związek, którego tak bardzo się doszukujesz, nie istnieje. Ojojoj, nawysilało się toto co by coś błyskotliwego powiedzieć a tu przysłowiowa d u p a zbita :D

Gość dojczland iber ales
czyli dupa zbita "tak czy siak- wstyd" - biedna dziewczyna, tylko czekała na dowód osobisty. Rodziców nie stać było na utrzymanie córki do czasu aż skończy edukację. Gdzie się mogło utrzymać samo, takie niedouczone, biedne dziecko? W krainie szczęśliwości, czyli w dojczlandzie. Jej kwalifikacje były wystarczające do podcierania dupy Helgom. Matematyka mówi: Księżniczka ma lat 29. Od 5 lat już nie podciera dupy Helgom (awans na wycierajacą Helgom kurze). 29-5=24 24-18=6 6 lat podcierała :( Ten jej awans społeczny (typowy dla Polki w dojczlandzie) nie był wystarczający, nie dawał jeszcze statusu "prinzessin". Potrzebny był jeszce hercog. Przedsiębiorczej, obrotnej, bez wątpienia inteligentnej, choć niewykształconej Polce, wystarczył rok. I ma pewny kąt. I własną firmę "pielęgnującą powierzchnie płaskie". Została "prinzessin". Ale lepiej brzmi "Prinzesska_De ". Bardziej światowo. Polka potrafi. Ale po co doprawiać do tego ideologię? Ciemny Polak to kupi? Święta prawda, wielu kupuje. :(

Gość kolorowy zawrot glowyyyy
Princeska_de - zajrzyj na maila...;-) Pozdrawiam!

Gość kolorowy zawrot glowyyyy
Kurcze, widze ze mail juz nieaktualny. Szkoda, bo chcialam z toba pogadac -jestesmy bowiem w identycznej sytuacji...;-)

Gość kolorowo zawrócona
szukasz roboty w dojczlandzie? Czy w tym tu oto kraju nie masz szans zostania księżniczką?

Gość heimotek kolorowo zawrócony
"od PIĘCIU lat zarabia w innym- niż opieka nad osobami starszymi- zawodzie" Operator powierzchni płaskich to brzmi dopiero dumnie!!!! Hercogin, jesteś taka fajna. Załatw robotę w dojczlandzie!