Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rekrutująca_pracowników_

Kłamsta w CV ! Ubaw !!

Polecane posty

Gość szukajaca pracyyy
:)hej pamietasz o nas?

Dostałam kiedyś CV na stanowisko: specjalista do spraw sprzedaży z maila: expensive.girl zostaje się tylko domyślać, czym owo dziewczę handlowało najlepiej

Gość szukajaca pracyyy
nasze CV sprawdzaja takie same osoby bez doswiadczenia jakimi jest wielu z Was. Agencje szukaja osob na bezplatne praktyki (szkoda, ze nie dodaja sponsora w pakiecie)

Gość Rekrutująca_Pracowników_
hej piszcie-tak mozna,byleby niezbyt szczegolowo i dlugo,cv ma byc konkretne i przejrzyste,to nie list motywacyjny;-) wierze w was kafe-nie trzeba podawac ul. adresu,nazwa firmy i stanowisko w zupelnosci wystarczy. ja tez mam pytanie-lepiej byłoby umiescic. Doktor-sprecyzuj pytanie odnosnie jezyków,jak najbardziej podawac firmy zachodnie!koniecznie!;-) mozna udac sie do danej firmy i zostawic cv,nawet gdy obecnie nikogo nie potrzebuja w danej chwili,gdy zwolni sie stanowisko badz gdy beda potrzebowali pracownika duze prawdopodobienstwo,ze do nas zadzwonia.

a ja mam taki problemik-a na jakie stanowisko aplikujesz? spoko loko-w zaleznosci od firmy,mozesz isc do sekretariatu i zapytac o kierownika badz samej sekretarki albo tam zostawic cv. jeśli o kimś zapomniałam z gory przepraszam ale nie mam teraz duzo czasu;-)

jutro zaloże dla Was maila i tutaj podam to jak jakis problem napiszecie i w miare mozliwosci pomoge;-)

Gość spoko loko
Super:)

najlepsze jest to ze na codzien oni sa niby tacy nowoczesni facebook zakupki zabawa modne ubrania a na pytanie opowiedz mi o sobie w 5 zdaniach zapada nagle cisza!!!!! :D:D:D:D

wawcia-stres i trema po prostu;-) najbardziej wyluzowana osoba sie stresuje na rozmowie;-)

Gość do rekrutującej
Pracownik został zwolniony, bo nie chciał brać odpowiedzialności za machlojki szefa. Jak sobie z tym poradzić i nie zaszkodzić sobie w nowej firmie?

do rekrutujacej-napisz coś więcej,dostałas wypowiedzenie czy sama wypowiedziałas umowe?zwolnienie dyscyplinarne?o mobing chodzi?co sie działo w firmie?

wawcia-stres i trema po prostu najbardziej wyluzowana osoba sie stresuje na rozmowie nie to raczej kompletna puscizna w srodku bez narkotykow znajomych i alkoholu taki czlowiek nie istnieje niestety :(

Gość jestem beznadziejna
To ja zapytam o cos z innej beczki... Dla was może wydawać się to głupie ale mnie ten irracjonalny strach paralizuje... Boję się szukać pracy. Widzę jakies ogłoszenie - spełniam wymagania (powiedzmy;)) ale boje sie wysłac CV i z reguły nie wysyłam, twierdzac, ze i tak sie nie nadam. Jak zwiekszyc swoja pewnosc siebie? Jak byc taka "hop do przodu"? Pomozcie...

do rekrutujacej-zgłaszałaś to do sadu pracy?ile to trwało?firma istnieje?jutro cos poradzimy,bo teraz musze isc,jutro zostawie maila to napiszesz i zobaczymy co da sie zrobić;-) pozdrawiam.

Gość xxmmxx
do Rekrutujacej; a Ty sie rekrutacja zajumujesz zawodowo czy hobbystycznie???tzn od czasu do czasu???

Gość xxmmxx
ok,doczytane. Od czasu do czasu. Wroce zatem do pierwszych stron i "Twojej"rozmowy po niemiecku.Czy w ogloszeniu na ktore aplikowali ludzie bylo napisane(lub podczas telefonicznego zapraszania na rozmowe)ze bedzie ona cala, w czesci lub od poczatku przeprowadzona w j.niem???Owszem...byl wymagany biegly jak wspomnialas.Ale mowisz takze zeby sie nie denerwowac,wyluzowywac i byc soba. Czy Ty zatem serwujac stres w postaci niespodzianki"dzien dobry rozmowa odbedzie sie po niemiecku..." nie odebralas tym ludziom szansy na sprzedanie siebie w spokojnej atmosferze???Nie pomyslalas ze kandydat lepiej czulby sie gdyby nie byl zaskoczony przez wielka Pania rekrutujaca? Smiejesz sie z ludzi,ktorzy uciekli oczekujac na rozmowe. Moim zdaniem zle zrobilas bo wsrod nich moglas miec talent(choc nie wiem o jakie stanowisko chodzilo). Pamietaj,ze z jezyka mozna sie doksztalcic ale znalezc prawdziwa perle,pracowita i zmotywowana do pracy juz tak latwo nie jest.

Gość PYTANIE z innej beczki....
mam slabe wyniki na swiadectwie, gdyz nigdy o oceny nie dbalam:( i teraz prosze mi powiedziec, jak to wyglada z praktycznej strony? w ktorym momencie pracodawaca oglada moje swiadectwa i kursy? czy jesli przejde pozytywnie rozmowe kwalifikacyjna ale pozniej okaze sie, ze mam takie mizerne oceny to czy wtedy zrezygnuje ze mnie? czy raczej pracodawcy nie sprawdzaja swiadectw?

Gość gelianna
pracodawcy maja kosmiczne wymagania a pensje gówniane oferuja-rozpierdala mnie ze smiechu ze czesto nawet na takie stanowiska jak sprzedawca-recepcjonista, sekretarka rządaja wyzszego wyksztalcenia -co od razu skresla absolwenta technikum hotelarskiego ktory przeciez ma wieksze pojecie o hotelarstwie niz przypadkowy magister-pracodawcy to popierdolenie skurwiele-krwiopijcy , wyzyskiwacze

Gość chyba się zdesperuję
.....