Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Co? Że w sensie za wysocy? Oj, nie, nie martw się już o mnie jakoś sobie poradzimy." Wiesz, akurat w to, że mogą być dla Ciebie 'za wysocy', szczególnie jak już "staną na nogach", to nie wierzę. Jesteś zbyt dobrze...przystosowana na takie niespodzianki. :P

"Wiesz, akurat w to, że mogą być dla Ciebie 'za wysocy' to nie wierzę." Patrz tylko, ja nie spotkam 'za wysokiego', a Ty 'za niskiej', czy nawet 'niższej'. To musi boleć takiego Skrzata, prawda? :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Patrz tylko, ja nie spotkam 'za wysokiego'..." Ano nie spotkasz "za wysokiego", chyba, ze zdradzisz Aryjską krew i pojedziesz do Afryki. :classic_cool:

IMO13858 "Ano nie spotkasz "za wysokiego", chyba, ze zdradzisz Aryjską krew i pojedziesz do Afryki." Właśnie to Aryjczycy są wysocy, nie potrzebna mi Afryka, ale dzięki za radę. :) Niestety ja nie mogę Ci niczego polecić, nie wiem gdzie wysłać takiego Krasnala, chyba musisz polubić życie w pojedynkę, wszak nie jest takie złe. :D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Właśnie to Aryjczycy są wysocy, nie potrzebna mi Afryka, ale dzięki za radę." Polemizowałbym, acz Kot żyć wiecznie nie będzie. :classic_cool: "Niestety ja nie mogę Ci niczego polecić, nie wiem gdzie wysłać takiego Krasnala, chyba musisz polubić życie w pojedynkę, wszak nie jest takie złe." Rasistka - takich jak ja jest większość. Samych Chińczyków jest ponad Miliard. To Drabiny nie są normą. :P A teraz udaję się spać, do mojego oszczędnego, nie wiele zajmującego łóżeczka. PaPa Drabino - niech Ci się wysoki Aryjczyk-Patriota przyśni. :classic_cool:

IMO13858 "To Drabiny nie są normą." No dla Ciebie nie są. "A teraz udaję się spać, do mojego oszczędnego, nie wiele zajmującego łóżeczka." Łóżeczka? Przecież to zwykłe pudełko od zapałek, no ale nazywaj to jak chcesz. :) "PaPa Drabino - niech Ci się wysoki Aryjczyk-Patriota przyśni." Jesteś dzisiaj taki miły, co piłeś?

Gość kelneross
podobno Luśka ma 40 lat - czy to prawda?.

Gość darker masz racje
co za scierwa

Darker - co ty taki nerwowy? Temat i tak się musiał wyczerpać. Czego oczekiwałeś, ankiety "tak/nie" na 13 stron?

Gość Rozowa ksiezniczka;)
Ja prawiczka widze tak: brzydki chlopak taka troche ciota nie mial nigdy dziewczyny albo jak mial to byl niesmialy w tych sprawach

Gość A co powiesz o 30 latku
No to masz wypaczone myślenie

Gość Rozowa ksiezniczka;)
To jacy sa chlopcy ktorzy jeszcze nie mieli stosunku????

Gość A co powiesz o 30 latku
Normalne fajne chłopaki np Loooooser jest przystojny i inteligentny

Gość booooooooooooooooo
Normalne fajne chłopaki np Loooooser jest przystojny i inteligentny" Luzuś sam sobie pozytywy wstawia, ale dno!!!!!!!!!!!!!1

Gość IMO13858
Lucyno jestem Tobą oczarowany. :classic_cool:

Gość kelneross
Lucy Windsor stara ruro zacznij leczenie od uzależnienia netowego, co za beznadziajna rapszla, kiedy nie zajrzę na kafe ,ta stara jest zawsze.

Gość IMO13858
Darker "Ta banda idiotek i kurdupel -wszędzie gdzie się pojawią to temat rozwalą." To co? Może pogadamy o tym, kto jest lepszym samcem przez wzgląd na ilość kobiet, która kopnęła go w dupę/waliła w rogi? Chłopaczku - forum jest dla wszystkich.

Gość IMO13858
Malutka_w_szpileczkach90 "Nie dla wszystkich" Szpila - Ty chyba za mną chodzisz. Przyznaj się! Lecisz na mój zwierzęcy magnetyzm***! ;) ***Tutaj Darker popuszcza w gatki, bo nikt nie kontynuuje tematu pod tytułem "och, ja biedny!". :classic_cool:

Gość IMO13858
Malutka_w_szpileczkach90 "Tak IMO sledze Cię" Śledzisz jak Kocica swa zdobycz? Czy może jak nieprzyzwoita ekshibicjonistka, która nie ma nic pod płaszczem i czeka tylko na dogodny moment? :P

Gość IMO13858
PaPa! Było miło nam Cię poznać! 🖐️

no no, IMO zdaje się przez these moves at my nick naraża się na ostracyzm ze strony co poniektórych swoich kafe koleżanek, a jednak pozostaje mało zrażony :P ;-)

Gość Malutka w szpileczkach
jest brzydka jak nie wiem co , kiedys tu bylo jej foto ale juz usunela ze stopki