Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara baba po 30...

wyjazd ''za chlebem'' zagranice po 30 -wstyd?

Polecane posty

Gość stara baba po 30...

witam niestety moja sytuacja finansowa zmusila mnie do tego aby w koncu opuscic polske i zaczac nowe zycie zagranica. od 1.5 roku nie moge znalezc pracy - szukalam wszedzie, nie wiem co jest nie tak. mam juz dosc i nie mam za co zyc! moja kolezanka zaproponowala zebym pojechala do niej do uk i szukala pracy nawet jako kelenerka. ale sie boje ze nikt juz takiej starej dupy jak ja nie zechce. ogolnie to jestem jakims zycziowym nieudacznikiem. ale chyba nie mam wyjscia.

Gość Darek_inwest
Daj spokój, co ty wygadujesz, człowiek po trzydziestce dopiero zaczyna tak naprawdę dojrzewać :-), Ja też sam myślalem czy by nie wyjechać - mam 33 lata

Gość sahaa
żaden wstyd pracować!

co ty! ja wyjechalam majac 19lat zaraz po maturze, ylam 2 lata byla masa osob ktore skonczyly studia, pracowlay w pl ale im nie wyszlo i wyjechaly moi rodzice tez wyjechali, tata jakies 6czy 7lat temu, mama 3lata temu nie ma co myslec ze wstyd, masz ponad 30lat, ejstes przeciez mloda, skoor nic cie w pl nie trzyma to pakuj manatki! :)

Gość vnnskksksc
wolisz siedziec w PL i na chleb nie miec? mmasz okazje to jedz, nie masz 70 lat tylko 30kilka.

Gość stara baba po 30...
dzieki wielkie!!! i tak nie mam wyboru ,wiec jade ;-) chyba zaczne sie juz pakowac. musze przyejchac przed swietami to powinnam sie zalapac do jakiejs restauracji.

Gość dziaddek
ja zyje w uk i znam takich po 50tce co do roboty przyjechali a niektorzy nawet babcie sciagneli

restauracje, puby, dyskoteki ludzie czesciej wychodza wiec powinna byc praca zazdroszcze Ci!! :) ja sama wrocilam rok temu na studia ale tam mam rodzicow, znajomych, przyjaciolki i na pewno tam wroce:)

o wlasnie jesli chodzi o babcie, to moja babcia pojechala do rodzicow 12pazdziernika :P wzieli ja bo siedzi na rencie, nie ma co ze soba zrobic wiec jest u rodzicow, bedzie wracac jakos w lutym a moze zostanie dluzej ;)

Gość stara baba po 30...
powiem szczerze nie tk sobie wyobrazal swoje zycie. w tym wieku to juz powinnam miec meza, choc 1 dziecko, mieszkanko ,samochod a tu NIC :D :D :D :D zadzownie dzisiaj do kolezanki i zdecydujemy kiedy wyjade :P az sie boje o tym myslec...

Gość Mam czas
Po 30 tce to ty wiesz po co masz,a tu w kraju to pozostawały tylko chorzy i nieudaczniki.Odchamisz sie napewno jezyka nauczysz sie szybko gdy zamieszkasz z anglikiem

Gość Mam czas
Po 30 tce to ty wiesz po co masz,a tu w kraju to pozostawały tylko chorzy i nieudaczniki.Odchamisz sie napewno jezyka nauczysz sie szybko gdy zamieszkasz z anglikiem