Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxenna

co o tym myslec ?

Polecane posty

Gość xxxenna

jestem z facetem pol roku. jest bardzo czuly, ciagle mnie przytula, traktuje jak krolowa (poza malymi wyjatkami ;) ), daje buzi, ogolnie raczej taki romantyk, choc nie zawsze :D. nie mieszkamy razem. uprawiamy seks raczej raz czy dwa na tydzien, jak jestesmy u mnie. mamy wspolnych znajomych, z ktorymi co piatek wychodzimy do knajpy. tak i dzis mialo byc, jednak ja najpierw umowilam sie z kolezanka. rozmawialam z moim i taki oto wynikl z tego dialog: on: porobmy cos dzisiaj razem ja: okej ale dopiero jak wroce od kolezanki a co robimy ? on: mam niesamowita ochote na ciebie ja: no dzis niebardzo mam ochote siedziec w domu on: o ktorej sie umowilas z kolezanka? ja: kolo 18 on: to moze wczesniej wpadne ? chyba ze nie masz ochoty? ja: co to za wpadanie na seks, nie ma czegos takiego on: no wpadanie na seks, dla sportu ja: no chyba sobie ze mnie zartujesz za kogo ty mnie masz? on: nie no przeciez tylko pytalem, nie obrazaj sie... co o tym myslec ? faktycznie jest ze mna tylko dla seksu czy tylko ja takie wrazenie odnioslam ? co poradzicie ?

Gość zioomalkaa
Hehe, zamień się ze mną. Ja nie dostaje takich propozycji od chłopaka, a chciałabym. My się spotykamy bardzo późno, bo oboje mamy sporo spraw na głowie. A ja bardzo często w ciągu dnia mam wielką ochotę na niego. Chyba macie po prostu inne potrzeby i inne fantazje. Ale to nie powód, żeby się obrażać.

Gość zioomalkaa
No i mi nie przyszłoby do głowy, że to brak szacunku albo, że zależy mu tylko na jednym. Raczej, że po prostu akurat ma na mnie wielką ochotę. A to raczej dobrze:) Nie zachowuj się tak, bo chłopak będzie sie bał mówić otwarcie o swoich potrzebach jeśli będziesz tak reagowała. A to nie będzie dla Was dobre.

Gość zioomalkaa
Nogogłaszka, masz rację. Myślę sobie, że jakby mnie facet tak zgasił jak autorka, to bym się strasznie wkurzyła:/

Gość zioomalkaa
No jasne, że z tym sportem to był żart!