Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaarrrooolll

starania - czy to objawy na @ czy ciążę

Polecane posty

Gość kkkaaarrrooolll

Dzisiaj 28 d.c. Temp. z rana 37,4, w nocy strasznie mi było duszno, a wieczorem z zimna myślałam, że nie wytrzymam, ciągle mnie coś pokłuwa w dole brzucha, mam taki nadęty, dzisiaj z rana bolało mnie tak jak na @ ale trochę inaczej. Już drugi dzień było mi strasznie niedobrze tzn. tak jakby mi się kręciło w głowie i już drugi raz od wczoraj tylko po spaniu. Tylko dzisiejszy stan trwał ze 3-4 godziny...Nie wiem, może sobie wymyślam, ale zobaczymy. Cykle mam 27-28 dniowe,czyli niedługo się okaże.Może któraś miała taką sytuację bądź miała????..

Gość kkkaaarrrooolll
U mnie jakbym się uparła mogłabym dzisiaj z rana robić test bo ostatnio cykl trwał 27 dni. Także czekam, nie wiem mam jakieś dziwne przeczucie, coś mi mówi że się udało....:) Mam już jednego synka prawie 3 latka, więc mniej więcej znam te objawy, fakt, każde są inne ale wtedy wyczułam 4 dni przed spodziewaną @ :) Napisz coś o sobie długo się staracie?

staramy sie juz 6 miesiecy umnie cykl trwa 31dni:):) mialam dostac 26 nigdy wczesniej mi sie nie spuznial okres

Gość Ja też mam na dzisiaj
termin@.Niema puki co.U ciebie jak najbardziej to mogą być objawy ciąży.Ale wiadomo 50/50.

A jak wasze piersi?Ja co prawda mam jedno dziecko ale już nie pamiętam jak to było z moimi piersiami.Teraz tak jakby mnie piekły w środku.Ale przy dotknięciu bo tak to nie.4 dzień mam bóle brzucha ciągle myślę że zaraz dostanę @.

i co ci wyszło?

hmm mnie kłuja jajniki i strasznie bola piersi sutki mam powiekszone i bardzo wrazliwe boli mnie glowa i mam wyczulony smak i wech

Nie chcę się mądrzyć ale nie za szybko na ten węch i smak?

Hmmm...To odczekaj 2 dni i zrób następny ale z rana

nie wiem tak czujedzisiaj mialam wyklady jak weszlam na sale poczulam zapach patu zrobilo mi sie nie dobrze i zapytalam kolezanki czy tez czuje a ona stwierdzila ze nie zupa ogórkowa zalatywala mi wymiocinami

Ja jak nie dostanę to zrobię w poniedziałek test.Chociaż...mąż pewnie wcześniej mi przywiezie.On gorzej jak ja hehe.Kiedyś mi przywiózł 5 dni przed terminem i kazał robić:)

Takie wyczulenie to nic-uwierz mi:) jak jesteś w ciąży to za jakiś czas się przekonasz.

Gość kkkaaarrrooolll
Ja zrobię w poniedziałek, nie mam wyczulonego węchu ale czasami tak jest z tego co wiem, czasami też testy wychodzą tydzień po dniu spodziewanej @... Trzymajmy za siebie kciuki, ja będę tu zaglądała, na razie mam kłucia i trochę przeciążony brzuch od dołu, czuję jakoś tak dziwnie w dole brzucha, poza tym jakieś takie zawroty i cały czas bym coś jadła ale nie jem :) Bo ten apetyt to też czasami wzmaga się przed @ też :)

Gość kkkaaarrrooolll
:)

Będę trzymała kciuki i mam nadzieję że potem się na wątku lipcowym spotkamy:)

Gość kkkaaarrrooolll
ja też mam taką nadzieję :)

Gość Ewciaczek8999
Hej :) Ja się staram od września, miesiączkę niby dostałam ale krótsza niz zwykle, no ale nie chce sie nakrecac. Testu nie robilam. Teraz probojemy z męzem dalej, ,mam nadzieje ze kolejna @ juz nie przyjdzie

Magda-jak już to zrób jutro rano. Ewcia-na kiedy masz termin następnej miesiączki?

Gość kkkaaarrrooolll
Magda powiadom koniecznie o teście o wyniku, ja chyba w poniedziałek jak wcześniej (a sio a sio!!!!!!!!!! @!!!!!!!!!!) nie dostanę:)

Gość kkkaaarrrooolll
Nie wiem czy mogę wypić trochę piwka:( czy zaszkodzi :( w razie czego, mamy małą imprezkę w domu i jakoś dziwnie będę wyglądała :(

Gość kkkaaarrrooolll
Chyba że powiem, że jestem jeszcze chora...

Ja dziś mam 28 dzień cyklu,ale wiem,że owulacja była wcześnie 10-11 dzień.Pozytywny test wyszedł mi juz w środę rano.Pobolewanie jajników mam od 3 dni a piersi 4-5.Po ok.10 dniach od zapłodnienia juz wiekszość testów wykrywa.

Ja dziś mam 28 dzień cyklu,ale wiem,że owulacja była wcześnie 10-11 dzień.Pozytywny test wyszedł mi juz w środę rano.Pobolewanie jajników mam od 3 dni a piersi 4-5.Po ok.10 dniach od zapłodnienia juz wiekszość testów wykrywa.

Nie popadajmy w paranoję:) Ja wczoraj wypiłam piwo jedno.

Ja w 1 ciąży miałam takie objawy,że byłam pewna ,że to będzie @ i długo testu nie robiłam bo objawy jak na klasyczną@ i też pamietam,że wypiłam Reddsa..a potem miałam wyrzuty sumienia..a synek mój zdrowy i dorodny..niewielka ilość w czasie kiedy jeszcze właściwie większość kobiet nie wie ,że jest w ciąży to nic strasznego..zarodek nie ma łożyska i takie małe ilości nie szkodzą..gorzej jak duże.Ale jak się już wie lepiej zrezygnować

Oczywiście że tak!!Dlatego mówię puki nie jestem pewna ciąży tym bardziej że czuję się na @ to tego właśnie reedsa sobie nie odmówiłam.