Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowy___neon

Na palikota głosowały same ćpuny...

Polecane posty

Gość smutna_minkaaa
Babeczki : To powiedz mi co takiego jest złego w programie Palikota ? Merytorycznie

Gość Eveline_1963
"Wyobraź sobie, że za komuny nie było ćpania, a chlanie minimalne. Nie było też puszczających się 13-latek, ani 10-latków pijących piwo." aleś walnął:D to chyba o innym kraju myślisz Jestem rocznik 63. W komunie chlało się na potęgę. moja koleżanka w wieku 13 lat spodziewała się dziecka i nie był to jedyny taki skandal w mojej małej mieścinie a chłopaki na podwórku nieźle pokryjomu pociągali. Ty chyba widzisz świat tak jak go sobie wmówiłeś a nie takim jakim jest tracę resztki szacunku i podejrzewam, że jesteś jakimś dziwnym wytworem bo niemożliwe, by ktoś tak odwracał kota ogonem EOT

Może żyłeś w takiej patologii. W mojej dzielnicy nie było chlania, a także gówniarzy na ulicach po zmroku. Porządek, dzień dobry się mówiło wszystkim, a drzwi zostawiało się otwarte wychodząc z domu. W dzień dzieciaki grały masowo w piłę, biegały, bawiły się. Ludzie siedzieli na ławeczkach i balkonach gadając. Gdzie te czasy? Program palikota? Chory populizm nie wart komentarza w ogóle.

Gość głupoty gadacie__
''Tylko czemu w Europie jesteśmy postrzegani jako zacofani ?? Właśnie musimy być nowocześni. Wreszcie nowocześni !!!'' co masz na myśli mówiąc ''nowoczesność''? chodzi ci o to żeby dziecko miało dwóch tatusiów? a może o to żeby powstała partia chcąca zalegalizować pedofilię od 12-tego roku życia tak jak to jest w holandii?

Ciekawe skąd "chłopaki" miały wódkę, skoro była na kartki? To, że u ciebie były jakieś meliny to nie znaczy, że cała Polska tak wyglądała. Patologii i biedy było z pewnością znacznie mniej niż teraz. Co ty w ogóle porównujesz? Jak w tych czasach 2/3 dzieciaków w podstawówkach wali piwsko i kombinuje z narkotykami.

Gość smutna_minkaaa
Ale on mówi o sprawach, które na świcie są już od dawna. Taka jest prawda. Sprawdziły się, przyjęły. Nikt nie się nie sprzeciwia. I SĄ NAUKOWO POTWIERDZONE - przez psychologów, politologów, itd.

A może olanie kościoła i moralności się potwierdziło? O to chodzi? Bo cała Europa to już sodoma i gomora gdzie każdy ćpa, chleje i rucha wszystko co się rusza. Do tego dążymy? Tak postrzegasz nowoczesność?

Ciekawe skąd "chłopaki" miały wódkę, skoro była na kartki? To, że u ciebie były jakieś meliny to nie znaczy, że cała Polska tak wyglądała. Patologii i biedy było z pewnością znacznie mniej niż teraz. Co ty w ogóle porównujesz? Jak w tych czasach 2/3 dzieciaków w podstawówkach wali piwsko i kombinuje z narkotykami. Który ty jesteś rocznik mlekonosie ? Nie kompromituj się do końća

Gość smutna_minkaaa
to lepiej żeby dziecko w Domu dziecka przebywało ??

Gość kacha575775
smutna minka-a dlaczego jesteśmy tak postrzegani hm??? Bo geje w Polsce nie moga adoptować dzieci? bo nie mozna usuwac ciązy gdy tylko zaliczy sie wpadkę? bo nie mozna zafundowac eutanazji bliskiej osobie??? Albo moze dlatego ze sa jeszcze u nas dziewczyny które nie bzykaja sie z kazdym nowopoznanym facetem? A moze dlatego że u nas jest jeszcze tyle krzyzy i że są ludzie którzy potrafia przyznac sie do swojej wiary,kultury,tradycji Ja cieszę się że mieszkam w Polsce ...a Europa zaczęła na całego walczyć z Bogiem (nie mówię tu tylko o katolikach) ludzie sa prześladowani,wyrzucani z pracy,karani mandatami za noszenie krzyżyka na szyi albo burki... I co?... Europa sie sypie ,rozpada kryzys goni kryzys

Gość smutna_minkaaa
pędziło się bimber :D

Co się naukowo potwierdziło? Legalizowanie narkotyków? Demoralizacja? Wciskanie gejom małych dzieci? Daj już spokój. Takie praktyki były zapoczątkowane w Grecji. Rzymie, a potem przejął to watykan :D

babeczki w kropeczki brak ci wiedzy praktycznej studenciaku. Kompromitujesz się coraz bardziej. Nigdy nie było takiego pijaństwa jak za komuny, w pracy w aucie i gdzie bądź hahahaha

Gość smutna_minkaaa
Kacha Racjonalizm - znasz takie słowo . Europa zmierza ku racjonalizacji i tolerancji. Nie wolno ograniczać ludzi. I Europa wcale się nie sypie. Wręcz przeciwnie - rozwija się.

Oczywiście że takiego chlania jak za komuny nie było nigdy w dziejach Polski... A kartki były tylko w małym wycinku czasowym komuny...

Gość ksnhuihuib
a to nowość. Ja nie jestem ćpunem a jednak głosowałam jak i wielu mych znajomych nie-ćpunów

Gość Gienek bezdomny
KSU wyliż mi móje brudne dupsko 👄

Gość Eveline_1963
Ciekawe skąd "chłopaki" miały wódkę, skoro była na kartki? Wódka na kartki? na kartki to była dużo dużo później niż przypadało moje dzieciństwo. Wódka była dostępna łatwo, bo każda dzielnica posiadała swoję (jedną lub więcej) tzw. "babkę" która wódką handlowała, żeby jej nie zabrakło jak sklepy były już zamkniete. I zawsze wychodziła na swoje, bo chlało się dużo i jakoś zawsze wódki brakło i trza było lecieć do babki. Kto lepiej obserwuje rzeczywistość niż dzieci? A ja to pamiętam, świetnie pamiętam:). I nie pochodzę z patologii. A ta dziewczynka, która była w ciąży (chodziła do tej samej szkoły, do równoległej klasy) zaszła z facetem pełnoletnim. Mieszkam cały czas w tej samej dzielnicy i mieszkaniu i nie jest o dzielnica patologiczna żadną miarą, jednak jak wszędzie mieszkali i mieszkają tu rożni ludzie. A czasy kartek... Byłam już dorosła, pod koniec okresu kartkowego urodził się mój syn, to pamiętam pieluchy na kartki. A ktoś kto pisze, że w komunizmie się nie piło zwyczajnie się ośmiesza

Gość Gienek bezdomny
KSU, Janusz obiecał zalegalizować nasz związek 👄

Po prostu facet (babeczki) nie ma pojęcia o tym jak było. Opowiada jakies głupoty... I to z pewnoscią siebie godna lepszej sprawy... A potem ucieka.... Wygląda na przedszkolaka i to z młodszaków...:D