Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StyleInYourMind

Seks z niepełnosprawnym

Polecane posty

Gość StyleInYourMind

Od 6 miesięcy jestem z sparaliżowanym od pasa w dół chłopakiem. Nie będę ukrywać, miałam wielu facetów, ale z nikim innym nie było mi tak super jak z nim. Wogóle ' nie czuję ' jego inności. Chciałabym z nim przeżyć pierwszy raz. Może ktoś ma doświadczenie w tych sprawach. Co robić, czego nie robić? Jakie pozycje? Jak sprawić mu jak najwięcej przyjemności? Ps. Nie wypisujcie tu idiotycznych tekstów. proszę :)

Gość a moze by tak
zapytac, delikatna rozmowa i szczerosc bedzie bardziej trafna niz takie pytanie na kafe. jesli cenisz go za to kim jest a nie jaki jest to dziewczyno ogarnij sie i podejdz powaznie do tematu.. on pewnie tez mysli czy sprosta "zadaniu" .. wystarczy byc szczerym wobec siebie i tej drgiej osoby, powodzenia :)

Gość sexoholik
Ja też jestem sparaliżowany od pasa w dół-jak ci z tym gościem nie wyjdzie to możesz ze mną spróbować-dziwi mnie że miałaś tylu chłopców,teraz paraplegika i dopiero masz zamiar cnotę z nim stracić czyli ze zdrowymi nie kopulowałaś więc jak możesz porównywać umiejętności sprawnych do sparalizowanych skoro jesteś zielona w tej kwestii?

Gość i vice versa
ale StyleInYourMind ma pierwszy raz z każdym (z kazdym nowym facetem kocha się po raz pierwszy).

Gość agrafffkaaaa
StyleInYourMind, chwała Ci za to - od razu widać, że mądra (nie mylić z cwaną) dziewczyna. Takie podejście na pewno Ci zaprocentuje. Jednak z "tymi" kwestiami w takiej sytuacji jeśli jesteś dziewicą, radziłbym Ci zaczekać do ślubu. Chyba, że nie jesteś dziewicą, wtedy faktycznie mogłoby mu być przykro jeśli jemu byś odmawiała. Jeszcze raz wyrazy uznania - dziś coraz mniej takich dziewczyn jak Ty!

Gość Milenka Milenka Milenka
agrafffkaaaa a za co Ty autorkę tak wychwalasz,że taka mądra? bo nie rozumiem??

Gość taka draka nijaka
Styleln Your Mind, po pierwsze, co to jest Styleln? hehe dobre. Po drugie ona orzeciez pisze ze spala z innymi ale chcialaby by tak nie bylo i by mogla przezyc pierwszy raz ze swoim niepelnosprawnym chlopakiem. Czytajcie ze zrozumieniem!!!

Gość Milenka Milenka Milenka
"Co robić, czego nie robić? Jakie pozycje?" - to my na forum mamy Ci powiedziec co lubi Twoj chlopak? moze z nim pogadaj?

Gość agrafffkaaaa
Dlaczego jest to postawa godna pochwały? - gdzieś tam wyżej pojawiło się takie pytanie. A dlatego, bo ma możliwość bycia z pełno sprawnym, jednak wybiera trudniejszy wariant - nie bacząc na komplikacje, które związane są z Jego niepełnosprawnością - to się właśnie nazywa miłość (fizyczność jak widać liczy się w mniejszym stopniu).

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://www.boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko