Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośka-18!

Wzrost do dowodu - mam wpisać sama?

Polecane posty

Gość witam!
Dlaczego dziwne uczucie?

Gość pauulaaa
A mnie nikt porządnie nie potrafił nigdy zmierzyć. W domu wychodziło mi zawsze 174 cm. Mierzyłam się sama, mierzyła mnie siostra. Zawsze 174 cm. W szkole na badaniach zawsze dawali mi 170 cm, w pewnym ośrodku dali mi nawet 169, a gdy przyjechałam tam ponownie po roku dali mi 173. Ja sama nie wiem ile mam, ale od dawna już nie rosnę. Więc jak mniemam mam 173 cm. Ale w dowodzie mam 172, bo wtedy miałam kołomyję w głowie, bo nie wiedziałam ile mam to wpisałam tak po środku. Hehe. Ale dowód mam już od 4 lat więc nie wiem ile mma, ale pewnie nie rosnę i się nie mierzę, bo po co. Teraz ważniejsza jest waga:P na szczęście tego nie wpisujemy do dowodu.

Gość tylko_olka_xxxx
ano ja dziwnie się czułam, nie fajnie było jesienią stać na boso pod miarką.

Gość witam!
pauulla - może mierzyłaś się kiedyś w butach albo przygarbiona niechcąco? Napisz jak dokładnie byłaś mierzona w poszczególnych miejscach, w czym byłaś i przy pomocy jakich urządzeń cię mierzyli? Dziwne że aż takie różnice wychodziły od 169 do 174.

Gość witam!
paulla - szkoda że nie odpowiedziałaś, może odpowiesz? pozdrawiam

Gość Małgośka-18!
witam! Zrobiłam tak jak pisałaś, zmierzyłam się w szkole i dostałam kartkę, na jej podstawie wpisałam wzrost we wniosku. Pani w urzędzie powiedziała że się zgadza i nie trzeba było mnie jeszcze raz mierzyć. Dzięki serdeczne:)