Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony szlafrok

Nie pokazal mi sms !

Polecane posty

Gość zielony szlafrok
Rano spytal usmiechniety jak ja sie czuje ! Sms juz nie ma,bo mowi,ze wszystko zawsze kasuje. Do tego dodal,ze nie musze wszystkiego wiedziec,bo potem sie denerwuje niepotrzebnie. Ja chyba zwariuje !!!

Gość ooooooohhhhhhhhh
Zadowolony ze cos przed Toba ukrywa? :( Faceci potrfia byc okropni...Ty tez mu niczego nie pokazuj nos tel przy sobie...zobaczysz jak bedzie na to reagowal,zaraz zacznie podejrzewac ze cos nie gra...

Gość zielony szlafrok
Jeszcze mi sms teraz z pracy napisal...bym nie szukala zla w kims,tylko w sobie !

Gość yohahaha
Mój też takiego idiote zgrywał. Ale tak jak ktos tu napisał,zaczęłam chować swój tel,zaczęłam wychodzić z pokoju jak ktoś dzwonił jak pytał kto to mówiłam że kolega z pracy .....awanturował się kretyn jak cholera po kilku takich numerach .Wkońcu mu powiedziałam żeby pilnował swojego tel a nie mojego,on ma swoje tajemnice ja swoje .Miałam taki ubaw że hej,teraz tel leży na wierzchu hahaha

Gość zielony szlafrok
Zbyt wiele bolesnych wspomnien wrocilo.Napisalam mu,by zostawil mnie w spokoju.Spi dzis u swoich rodzicow. Nie chcialam tego,chcialam by porozmawial.itp. Moze jednak tak lepiej.Jesli faktycznie jest cos na rzeczy..bo nie protestowal,po prostu juz sie nie odezwal.

Gość ooooooohhhhhhhhh
Czyli nie powiedzialas mu o co chodzi i co cie martwi?

Gość do zielony.....
To jest prowokacja czy serio?

Gość zielony szlafrok
Napisalam mu,ze te jego tajemnice zabily we mnie wiare,ze to ma sens.By sobie dalej pisal te tajemnicze sms,a mnie zostawil w spokoju... Wykasowal ten sms.Wiec juz zawsze bylyby watpliwosci..

Gość zielony szlafrok
Niestety serio.Sama zastanawiam sie czy nie zglupialam.Dlaczego uwazasz,ze to prowokacja ???

Gość do zielony.....
A nie możesz sprawdzic jego bilingu?sprawdź jak masz taka możliwość.

Gość zielony szlafrok
Juz raz mnie zdradzal kiedys niestety.Wiesz taka sytuacja i wszystko wraca.Myslisz,ze znowu pewnie cos ukrywa,ze oklamuje. Chcialam ,by przyjechal to wszystko mi wytlumaczyl,ale powiedzialam,by zostawil mnie w spokoju.Liczylam,ze sam przyjedzie i mi to wytlumaczy i rozwieje te podejrzenia.

Gość ooooooohhhhhhhhh
I on nie zareagowal na takiego smsa co mu napisalas? :( No wlasnie dlaczego to mialoby byc prow? Takie sytuacje zdarzaja sie naprawde czesto,az za czesto :(

Gość zielony szlafrok
Nie mam mozliwosci teraz sprawdzic.Zakladanie podsluchu to tez pewnie nie takie proste.. Cholera ja chcialabym mu poprostu ufac. Co mu szkodzilo pokazac mi od kogo jest ten sms..przeciez nie musialabym widziec tresci.

Gość zielony szlafrok
Siedze tak dzis i mysle,ze on mnie chyba nigdy nie kochal. Czy nie mialam prawa spytac od kogo ten sms ? Gdyby pokazal niebyloby problemu.Uspokoilabym sie.

Gość zielony szlafrok
Dostalam wlasnie sms od niego.Pyta sie czy ma przyjechac...

Gość Zielony szlafroczku
Szkoda że nie masz możliwości sprawdzenia bilingu ,wiadomo od kogo dostał nie zobaczysz ale może odpisywał ,,,może byłby jakiś numer pod który często pisze wiedziałabys moze czyj to numer. Wspólczuje Ci bardzo,wiem co czujesz .Mój mąż tez kiedys miał "romansik",wiem jak to wkurza kiedy z uśmiechem na twarzy nie mówi kto do niego naparza smsy ,ukrywa i kasuje .

najbardziej podejrzane jest to,że nawet nie zajrzał kto do niego napisał gdybyś podczas cztania przez niego smsa,zapytała kto to,mógłby nie pokazać z czystej przekory,urazony Twoja dociekliwością... ale jeśli nawet nie spojrzał to zły znak..no chyba,że ma taki zwyczaj,że nie "rzuca "się do odczytywania po sekundzie

Gość zielony szlafrok
Jak to wyglada od strony technicznej ? Jak to sie montuje ?

Gość zielony szlafrok
Przyjedzie,polozy sie spac.Moze odpisze mu,ze moze przyjechac pod warunkiem szczerej rozmowy ?

Gość Zielony szlafroczku
Właśnie ciekawe te telefony co tu wklejacie ...hmmmm

Gość pozwol mu
przyjechac i niech sie wytlumaczy

Gość ooooooohhhhhhhhh
Wlasnie zapytaj czy chce porozmawiac czy tylko polozyc sie spac,bo jak tylko spac to niech zostanie u rodzicow...

Gość Zielony szlafroczku
Moj chlopina to zawsze sprawdzał kto do niego pisze ,tylko nie chciał powiedziec ale że wszystkie komórki były na mnie to zamówiłam sobie biling (w tamtym czasie jeszcze nie wiedziałam że moge na bieżąco spr.on-line) i wyszło szydło z worka.

Gość zielony szlafrok
Spytalam go.Zobaczymy co odpisze. Nie wiem czy moge mu ufac.:(

Gość zielony szlafrok
Zielony szlafroczku czy jestescie razem ?

Gość Zielony szlafroczku
Tak ...jesteśmy razem.Chociaż było już ostro i chciałam rozwodu.