Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia-samosiaaa....

Jak odbić faceta?

Polecane posty

Gość zosia-samosiaaa....

Zawsze trzymałam się od zajętych daleko... i kiedy pokochałam przyjaciela, który akurat poznał kogoś odsunęłam się... Wyjechałam, przez ten czas kontakt jedynie mailowy. Spotkaliśmy się po dłuższym czasie. Życie znów postawiło mi go na drodze w realu. To nie ten sam facet którego znałam wcześniej... jest smutny, nie ma dawnego blasku w oczach. Znajomość ożyła, tamta z nią ma się ku końcowi. Dziewczyna manipuluje nim, pokazuje non stop humorki, widziałam w jakim stylu rozmawia z nim, pisze sms... masakra :(. On zobojętniał na takie zachowanie, tak jakby nie jego to tyczyło... I tym razem chce powalczyć o niego - wiem obrzucicie mnie błotem pewnie. Jak? Co zrobić by przynajmniej widzieć go takiego jak dawniej...

Gość powiemtak
musisz postarać sie aby on zauważył w Tobie kobietę a nie kumpla

nagadaj mu na nią.Do skutku.Może być ślepy i głuchy,ale pamiętaj,że niektóre przypadki są uleczlane.Zawsze działa:-P

Gość Co o niej
Nie polecam wtrącać się w czyjś związek... Możesz uzyskać skutek odwrotny od zamierzonego... Jeśli będzie pisane Wam być razem - będziecie. Zgadzam się jedynie z tym, co ktoś napisał wyżej - postaraj się, by zobaczył w Tobie kobietę, jeśli coś się będzie miało wydarzyć - zauważy Twoją zmianę. Ja sama jestem w takiej sytuacji... Czuję coś do przyjaciela, który jest z moją koleżanką, z tym, że im się układa... A ona jest zła, bo widzi, że coś do niego czuję. To wystarczy, by namieszać. Przy czym on też ma się odrobinę w moją stronę, ale to już inna historia...

Gość drgwegwge
a co Ty jesteś, jakaś zbawicielka, że wybawiasz biednych facetów ze szpon złych kobiet? On ma swój rozum i skoro tkwi w tym związku to widocznie nie jest mu tak źle.

Gość Co o niej
No, właśnie o to mi chodzi... Piekło jest wybrukowane dobrymi chęciami... Najlepiej się za bardzo nie wtrącać.