Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkm

będę de końca życia sama bo mam 183cm wzrostu

Polecane posty

Gość kkkm
Haha zabawny jesteś, ile masz lat ? Obstawiam max 18;)

Gość kkkm
Pisałam wyżej jaki jest mój typ.

no zeby sosa nie znac : D za 3 miechy 22 wiec chill out : ) wiadomo ze wybór jest ograniczony bo sa faceci ktorzy skreślają za wzrost tak jak kobiety ale dobrze wiemy ze w okresie duzej czestotliwosci kopulacji facetow jest wiecej niz kobiet :D

Gość oj tam ale pieprzycie
Ja mam 173 - czyli tylko 10 cm mniej niż autorka - i tylko raz umawiałam się z facetem nieznacznie wyższym od siebie. Pozostali "zaczynali się" na 190 cm, najwyższy miał chyba 2,04. Narzeczony ma 193 cm i twierdzi, że jestem... najniższą kobietą w jego życiu :classic_cool:. Wysokich mężczyzn jest całkiem sporo i co prawda część z nich lubi malutkie kobietki, ale pozostali niekoniecznie chcą się czuć przy swojej wybrance jak z córką u boku

w sumie tak patrzac to zauwazyłem ze w miastach sa wyzszi ludzie : ) u mnie w małej miejscowości jestem sredniego wzrostu a w miejscie niski : )

Gość kkkm
10cm to mimo wszystko duża różnica...

z leksza gdybym ja był 10 cm wyzszy to bym miał wiekszy wybór i 50% wiej szans na zrobienie dobrego wrazenia : ) z kobieta znowu jest na odwrót ale nie ma co gdybac.... wazne teraz jest jak sie czujesz we własnym cielie i 100%akceptacja bo i tak niczego nie zmieni : ) smutac nie po co no bo co to zmieni? nic... no wiec pozytywnie nastawic sie i czerpac z zycia ile sie da a wybranek sam sie znajdzie : )

Temat w martwym punkcie, w sumie nadal nie wiemy o co konkretnie chodzi. Może za bardzo szukasz tego właściwego. Pisząc taka treść tematu intuicja podpowiada mi, że ktoś Ci kiedyś coś powiedział o Twoim wzroście, dlatego pozostał taki uraz.

Gość max a ile masz wzrostu?
:classic_cool:

Gość jedz do Holandii
Holendrzy to najwyzszy narod swiata, sa bardzo wysocy i przystojni oraz lubia wysokie dziewczyny, stad masz tam wieksze szanse na naprawde fajnego faceta :)

Gość Zielonogórzanka
moja siostra ma tyle wzrostu co autorka i nie robi z tego powodu afery, do tej pory spotykala sie z wyzszymi facetami od siebie, jest ich naprawde sporo.

Nie przesadzaj, że jesteś skazana na samotność z powodu wzrostu. Ja też jestem wysoka, ale mimo wszystko sporo mężczyzn jest ode mnie wyższych. Fakt, że niżsi mężczyźni nigdy nie próbowali się ze mną umawiać, ale jakoś specjalnie mnie to nie bolało. Mam 178cm i często noszę szpilki. :) Pozdrawiam

Gość kfkkgg
a ja mam 180cm i mam meza, przed nim mialam duzo facetow, wiec to nie wzrost jest problemem

Gość ppaaanelka
współczuję 170 to już drągal