Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utg76

czy policja jest w stanie udowodnic gwalt sprzed ponad roku??

Polecane posty

Gość utg76

zostalam zgwalcona i chcialabym wkoncu otym doniesc na policje przez to co sie stalo stalam sie zupelnie inna osoba, cpalam balowalam bylam zalamana i stracilam do siebie szacunek dzis mam wspanialego partnera i jestem w miare szczesliwa czy sa w stanie udowodnic gwalt??? to niejest prowo

Gość sddfssdfdfgfhfj
a zgwalcil cie jakis kolega po imprezie czy obcy facet w krzakach?

Gość to nie policja ale ty
powinnas miec wystarczajace argumenty by sad udowodnil mu wine/ przestapstwo

No jak ci udowodnia jak ani nasienia ai dna sprawcy juz tam nie ma. bEdziesz musiala znalezc swiadkow albo postawic swoje slowo przeciwko slowu sprawcy. Nie radze ci tego robic. lepiej zbierz ekipe i spusc sprawcy ostry wpyerdol, niech wyladuje w szpitalu.

Nie udowodnisz nic. A jakby każda laska mogła wskazać na kogoś palcem i oświadczyć, że ją zgwałcił rok temu to wiesz co by się działo? Zastanów się: ani świadków, ani obdukcji, ani żadnych dowodów.

Ja sądzę że nie warto próbować:P.Najlepiej zastosować karę alternatywną:P.Ja nie zgłaszam gliniarzom jak mam jakiś problem o wielu z nich jest zwykłymi rzezimieszkami:P.Po prostu wymierzenie kary odkładam na później:P.

Można sądzić, że ćpałaś i piłaś i właśnie wtedy zostałaś zgwałcona, nawet nie wiesz przez kogo, a teraz chcesz kogoś nielubianego wpakować w kanał. Nie ma podstaw, żeby dać wiarę takim oskarżeniom.

Gość utg76
cholera:( no coz trudno tzn ja podejrzewam kto to byl bo byl facet ktory mnie sledzil nachodzil jak szlam do szkoly no a pozniej jak wracalam pijana to chcialam siku i to sie stalo:( niepamietam twarzy niewidzialam:( swiadka mam jednego-brat ale w sumie on tego niewidzial tylko widzial mnie zaplakana pol nocy ryczalam a pozniej pokazalam mu szrame na biodrze od murka:(

Gość utg76
zaczelam cpac jak to sie stalo tzn potym bylam poprostu zalamana niechciala trzezwo myslec wogole nic niechcialam ani zyc ani umierac ani cpac ani byc trzezwa...wszystko naraz

No ale piłaś już ostro skoro w dzień wracałaś pijana. I nie masz nawet pewności kto to zrobił. Nic nie załatwisz drogą oficjalną moim zdaniem, ale szczerze współczuję. Może warto zainwestować w jakąś terapię?

Gość ptasiek nastroszony
jeżeli się nie umyla ofiara gwaltu to tak

Gość utg76
tez nad tym myslalam...psyccholog tym bardziej ze mam tak niska samoocene moj chlopak mowi ze to juz przesada bo czuje sie wiecznie nic niewarta, wszystko co robie jest nic niewarte i wogole..kiedys jak sie kochalam z moim to w pewnym momencie on chcial od tylu a ja zaczelam plakac i po seksie...zdarzaja sie takie akcje gdzie mam to przed oczami i to jest najgorsze a ten facet pozniej zniknal szukalismy go z kolega i okazalo sie ze przepadl

Gość utg76
dobra ja lece do pracy, dziekuje wam za wypowiedzi pozdrawiam serdecznie ps:ciesze sie ze niezpalam tylko jakiegos syfa albo ciaza bo chyba bym sie zabila

Gość sdsdfffgghhjh
skoro wracalas pijana skads to od razu widac, ze sama sie o to prosilas. poza tym to ze teraz dajesz dupska chlopakowi tez swiadczy o tobie. wg mnie krzywda ci sie nie stala bo z natury jestes latwa....

Gość utg76
ale przez to mam opinie zszasrgana na osiedlu chlopaki na mnie wolają ciągutka