Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam i nic!

Samotny sylwester - jakie macie pomysly?

Polecane posty

Mam 24 lata, singielka, bez znajomych i perspektyw, gdzie isc by nie siedziec w domu z rodzicami przed TV? Jestem z duzego miasta.

Gość ptasiek nastroszony
na rynek na spęd dla ubogich i odrzuconych , zawsze mozna kogoś poznać zapoznać i zaprosić go na loda

idź spać :) chyba, że masz parcie na wychodzenie w sylwestra, to wtedy raczej jakaś dyskoteka, klub czy coś takiego. Tam nie rzuca się w oczy, że ktoś jest sam i szansa na spotkanie innego singla

po prostu rodzice sie smuca ze jestem aspoleczna i malo gdzie wychodze, tym bardziej w takie dni,, mlodsze rodzenstwo wybywa na imprezy, a ja juz bym 3ci rok z rzedu z nimi siedziala ........ nie chce isc na rynek, bo glosno, zimno, i duzo lejacych alkoholem pijaków..

w tym roku pewnie będę miała powtórkę sprzed kilku lat, czyli dwie butelki wina i ekran komputera za całe towarzystwo :D faceta nie mam, znajomi się rozjechali po kraju i świecie, a ci co zostali mają swoje połówki i spędzają razem lub w gronie innych sparowanych. samotni są jak trędowaci, można z nimi od czasu do czasu wyjść, ale na większe imprezy nie są zapraszani nigdy. no chyba, że sami urządzą jakąś imprezę u siebie :) snu mi to z powiek nie spędza, przyzwyczaiłam się.

Gość największa przegrana
z jakiego jestes miasta? ja też bede sama...rok temu siedziałam na kafe, płakałam, piłam spałam :(

Gość klaustrofobia
a aj kłame ze ide na impre a prawda taka ze sama siedzew w domku i jest mi dobrze samej pije winko i ogladam tv w szlafroku uwielbiam ten stan:)i nie mam parcia na balety zwykle jestem zmeczona i marze o tym oby sie zrelaksowac w samotnosci.

Właśnie ktoś wyżej miał fajny pomysł. Może osoby takie jak autorka powinny skrzyknąc się z innymi samotnymi, nie musi się z tego zrobic przyjaźń, ale chociaż czas by Wam minął miło.

ja jakby co mam 22 lata niedługo 23..

Gość ptasiek nastroszony
to czas by się roztworzyć i przestać zaciskać uda

Gość figielkaa
a ja jeszcze nie mam planów, ale zazwyczaj ląduje w domu. Ostatnio zaprosiłam 2 znajomych to mi odwołali kilka godzin przed, że nie przyjdą. Zawsze coś wypada. Skąd jesteście? ja mam 21 lat.

jestem z Krakowa. wiem, ze moglabym przesiedziec przed kompem albo tv, ale chcialabym gdzies isc albo choc ponudzic sie z kims,a nie w domu z rodzicami, tym bardziej,ze oni nie pozwola mi pic bo sami nie pija ;)

zawsze spędzam Sylwestra w domu. niestety z matką. gdybym mieszkała sama to bym sobie taką imprezę zrobiła w samotności, że szok. winko, dużo dobrego jedzenia tv i internet i w tedy byłabym szczęśliwa. a jak siedzę z matką to jakiś taki większy żal mam i przykro mi, że tak same obydwie siedzimy.

warszawa :(

Gość nathalie123u
ja rowniez nie mam z kim spedzic, 19 lat

Gość fffffffffff27
przynajmniej będziecie w domu, macie okazje byc z rodziną,..ja będe zapieprzała w pracy..zaczynam prace baaaaardzo wczesnym rankiem..mozna by powiedziec w srodku nocy..musze isc spac najpozniej o 20..i to bede chodzila na w pol przytomna..przyjde do domu, to będe spała..ehh ..zycie...

Jakbym miala do pracy na rano, to mialabym "pretekst", ze nigdzie nie ide... A tak to.. Moze nie powinnam sie przejmowac tym co mysla inni, ale ta wiem, ze rodzice uwazaja mnie za smutna dziwaczke i samotnika, jak tak nigdzie nie wychodze... :(

Gość a co mi tam!
jak się znajdzie ktoś z Lublina niech da znać, coś się wymysli xD

Gość ksennnaaaa
przeciez masz rodzenstwo, nie mozesz isc z nimi na impreze??

Gość PRAWICZEK_WSTYDLIWY
to może sie spotkamy i w nowy rok strace prawictwo co ?

nie, z rodzenstwem odpada,, nie chce sie umawiac na seks, sorry prawiczku

Ja w tamtym roku mialam siedziec sama, napisalam do kolegi, ktory tez mial byc sam i tak 2 dni przed sylwkiem uzbieralo sie nas 13 osob i byla fajna impreza u mnie w domu :)

też czuję że będę w domu siedziała :o część koleżanek spędzi go ze swoimi chłopakami inne koleżanki pewnie z innymi koleżankami a mi pozostanie siedzieć w chacie ew pojechać do ciotki, ale to mi się nie uśmiecha bo wtedy wszyscy będą mogli wypić a ja nie, bo pewnie bym musiała prowadzić :o właśnie tak było 2 lata temu :o nigdy więcej 😴

Gość zamiast marudzic
poodswiezajcie rozne stare kontakty. wtedy na pewno pojawi sie jakas perspektywa :)

Gość zawsze można skoczyć na bro
;)

stare kontakty już mają nowe kontakty i nie ma co się wcinać ;) nei wszystko jest takie proste jak się wydaje ;) no chyba że ktoś potrafi, ja na przykład nie

Gość 2345678909o8i76543456789098765
"Moze nie powinnam sie przejmowac tym co mysla inni, ale ta wiem, ze rodzice uwazaja mnie za smutna dziwaczke i samotnika, jak tak nigdzie nie wychodze..." Jestem w identycznej sytuacji i w tym samym wieku. Nigdy nie mialam znajomych, ale kiedys mialam taka kolezake ktora mnie zawsz zabierala ze soba na sylwestra i to bylo moje jedyne wyjscie w roku. A teraz nie mam nikogo, od 4 lat sylwek w domu, chodze spac o 22 bo godzina 00 jest dla mnie smutna. Gdybym mieszkala sama to mialabym to gdzies, ale problem w tym ze mieszkam z rodzicami a oni identycznie jak twoi martwia sie ze nie mam znajomych, ze nigdzie nie wychodze, ze to najlepsze lata, ze marnuje zycie i tak dalej :O W zeszlym roku chcialam gdzies pojsc i przeczekac te kilka godzin a im powiedziec ze gdzies bylam na imprezie zeby nie patrzyli na mnie z politowaniem, ale niby gdzie bezpiecznie siedziec w noc sylwestrowa;/

Gość 2345678909o8i76543456789098765
To ze siedze w domu to glownie problem moich rodzicow a nie moj (ale nie powiem, chcialabym spedzic sylwestra w gronie fajnych osob na przyklad na domowce)

hej, ja tez mialam taki plan by wyjsc i połazić tak 21-1 że niby gdzieś ide na imprezę.. ale przeraziło mnie zimno, umarłabym szwędając się przez pare godzin ma mrozie, zmarzluch jestem..