Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam i nic!

Samotny sylwester - jakie macie pomysly?

Polecane posty

Gość no to macie wszyscy fajnie
Ja spędzę kolejnego sylwestra (piątego już z rzędu) w domu z facetem. Uwierzcie mi - wolałabym tak jak wy iść spać i obudzić się w nowy rok ale po co :o lepiej siedźmy pół nocy przed tv, z dobrym jedzeniem i alkoholem udając, że jest wspaniale pomimo tego, że znowu siedzimy sami jak te ciule :o 🖐️

Gość i sru ifru
zgadaj się z kolezanka lub kolezankami co tez nie mają koncepcji,kupcie winko wypożyczcie filmy i oglądajcie całą noc.Ja już drugiego s miałam takiego bo też jestem sama

Gość inug
samotni Wielkopolanie ggdzie urządzamy impreze w sylwka?

Gość 2345678909o8i76543456789098765
Trzeba jeszcze miec te kolezanki :O

Gość 2345678909o8i76543456789098765
Chyba nie rozumiesz co to znaczy "nie miec znajomych".

Gość największa przegrana
dobra ale piszcie na temat i krótko. kto jest skad itp. ja z Warszawy i szukam kogos... niekoniecznie na dzika impreze jak kts z ww niech sie odezwie a nie piszecie farmazony w stylu " ja w tym roku ide po raz 10 na bal i wcale mi sie nie chce jak wam zazroszcze leżenia i płakania w poduszke!" : P :P

Gość kawiklaminaa
Ja też bedę siedzieć na sylwestra w domu ;P Po pierwsze nie mam chłopaka i zasadniczo mogłabym iść z koleżankami ale każda z nich będzie ze swoim facetem więc bym się czuła jak piąte koło u wozu :P Ale nie mam z tym problemu :)) Nasylwestrowałam się już trochę w swoim krótkim życiu i nawet specjalnie nie chciałoby mi się znowu chodzić po tym mrozie i całować się z przypadkowymi ludźmi ;P Moj przepis na sylwek w tym roku : Dobry film , albo dwa :) Dobre jedzonko :) Ciepłe kapciuszki i szlafrok :) I sama perspektywa obudzenia się bez kaca i zdartych rajstop zachęca mnie do tej formy spędzenia sylwka ;D

Gość 4567tgggggggggg
a rodzice znowu beda mieli nas za przegrancow:O:O

Gość ja niestety też...
Będę siedzieć w domu. W sumie może mnie jakaś koleżanka zaprosi do siebie. Ale wcale nie jestem pewna czy chcę... bo czuję się trochę żałośnie w takiej sytuacji... ona z mężem a ja sama... :/

Gość kocham witkaca
ja się chyba wybiorę na wycieczkę z jakimś studenckim biurem podróży. może do Paryża, albo Lwowa, może góry, jeszcze nie wiem :) nie chcę się wpraszać na imprezę do znajomych, prawie wszyscy sparowani, i w sumie w zeszłym roku już byłam na imprezie... ale generalnie, jak nie wyjdzie i będę siedziała w domu to też nie będzie tragedii- zrobię dobrą kolację dla rodzinki, otworzę wino i obejrzę sobie dobry film :)

a ja jeszcze nie siedzialam w domu sama chyba ze w podstawówce ;) chociaz teraz wszystkkie prawie sooty siedze w domu bo sie lecze i dla dobra organizmu sie oszczędzam ;) i powiem wam ze tamtego sylwestra mialam mega zajefajnego i wykreconego w kosmos jak z filmu hehe pojechalismy we dwie pary juz przed samym wyjazdem na sylwka bylo tyle problemow bo kolezanka byla sklocona z chlopakiem bo sylwka mielismy w innym miescie w klubie i hotel sobie zamowilismy kolezanka sklocona z chlopakiem wiec sie razem nie bawili co automatycznie sprawilo ze ja ze swoją parą tez nie ;) co mi w ogole nie przeszkadzalo zapoznalysmy jakis obcokrajowców jeden taki przystojniaczek ze normalnie kopara opada potem poszlysmy na rynek o 12 tam jakis innych chlopakow zapoznalysmy hehe super bylo chociaz na drugi dzien gorzej ;p

Gość a moze pojedź pozwiedzać
Biura podróży oferują niedrogie wycieczki jednodniowe na Sylwestra - zwiedzanie jakiegoś miasta (np. Pragi) i powitanie nowego roku tam, a powrót po południu pierwszego. Przynajmniej zobaczysz coś ciekawego i może kogoś poznasz.

Gość ja niestety też...
Jechać na jakąś wycieczkę sama... trochę żałośnie bym się czuła... To tak jak z wyjściem np na dyskotekę - chętnie bym wyszła ale nie chcę być postrzegana jako desperatka... bo potem najmniej fajni faceci się przyczepiają w przekonaniu, że powinnam być zachwycona i "tak nie wybrzydzać"... :/ A na jakieś wyjście czy wycieczkę to żal mi też kasy, bo teraz ze 400 zł min wydam na dentystę... :/ W sumie to nigdy nie lubiłam sylwestra i wolałabym zostać w domu i nie mieć presji... tylko ... wstyd mi się do tego przyznać przed innymi :/

Gość m,kmjnhbgvfdcsfghggg
"W sumie to nigdy nie lubiłam sylwestra i wolałabym zostać w domu i nie mieć presji... tylko ... wstyd mi się do tego przyznać przed innymi :/" no wlasnie;/ ja w zeszlym roku bylam chora, wlasciwie przeziebiona, ale udawalam ze jest ze mna gorzej i ze spedzam sylwestra w domu bo zle sie czuje, a tak naprawde to nie mialam z kim i gdzie spedzic tej nocy. w tym roku tez nie mam gdzie, chetnie bym sie zamienila z kims kto musi w ta noc pracowac a bardzo nie chce ;) mialabym przynajmniej jakas wymowke. ktos zaproponowal wycieczke-bylam na takowej, zwiedzanie w ciagu dnia a zabawa sylwestrowa w restauracji (zaden bal w sukniach, ot zabawa) wtedy nie sama bo z chlopakiem i powiem ze gdybym byla wtedy sama to nie wspominalabym tego milo. niby ludzie sie integruja miedzy soba, szczegolnie gdy juz ludziom szumi w glowach, ale jednak raczej kazdy trzyma sie swoich i z nimi rozmawia, smieje sie. samemu mozna czuc sie do dupy i zlapac dola.

Gość prowokatorka topicowa
no wlasnie na wycieczkę to żal kasy, no i glupio samej jechac bo pewnie wszyscy beda z kims /znajomymi, poza tym ja np nie cierpie zorganizowanych wyjazdow...:O jak dla mnie siedzenie w domu byloby ok gdybym mieszkala sama....!!!!! bo tak to.... rodzice naprawde maja mnie za dzikuske jak 14 letni brat idzie do kolegow a ja robie to co zawsze-siadam przed kompem albo z nimi do TV :O :O jakby to jeszcze nie byla zima i -10 to mozna by wyjsc pochodzic gdzies samemu..a tak to... eh

A ja mam nadzieje ze bede siedziec w domku bo mi sie nie chce wychodzic :) zupelnie zwyczajnie we 2 z facetem, jak w weekend, jak w weekend obejrzymy film, zjemy pizze i... :) no chyba ze ktos nam te plany popsuje

Gość bb,routerr4
Gdybym mieszkala sama to skalalabm pod sufit ze szczescia, obejrzalabym jakis film, posiedziala na kompie i spac. Gdybym miala znajomych i wychodzila po kilka razy w miesiacu i postanowila w sylwestra zostac w domu-tez dobrze. Ale starzy wiedza ze nigdzie nie ide bo nie mam gdzie :O

Gość bb,routerr4
Znowu bedzie gadka ze marnuje zycie kurwa :O

Ja nie spędze sylwestra sama w domu ale gdyby tak sie zapowiadalo to powiem wam,ze wolalabym sama isc na miasto - byle nie siedziec w domu akurat w sylwestra:) W ciągu roku nie imprezuje duzo,bo jestem typem piecucha domowego i moj narzeczony tez:D ale w sylwestra trzeba zrobic cos szalonego:)chociazby wyjsc na miasto - moze sie kogos ciekawego pozna:)

Gość mia********
pójdę spać o 21- z nadzieją,że zasnę.

Gość bb,routerr4
Bylam dwa razy na zabawie na rynku, tlum taki ze ciezko sie przecisnac, czasem butelka poleci, a wracajac strach samemu chodzic ulicami gdy ludzie sa nawaleni. Z dwojga zlego wole juz siedziec w dom i niech mnie starzy uwazaja za ofiare losu. A moze ktos ma jakies inne pomysly?

Gość veryAnka
A może Sylwester na morzu? Podoba Ci się?