Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam i nic!

Samotny sylwester - jakie macie pomysly?

Polecane posty

Gość makintosz 1
Samotne z okolicy warszawy mam fajną opcję ale lepiej żeby były 2

Gość kalinka maja
największa przegrana-> ja jestem z Warszawy i chętnie się przyłączę

Gość maintosszzzz
podnosimy

Gość Jgajtpgj
a ja sie zastanawiam nad wynajeciem domku na 3 doby i spedzeniem tam czasu samotnie i z dala od famili-ze niby bylam na imprezie:p

Ja z chłopakiem szukamy jakiegoś rozwiązania na sylwestra, Z jego rodzicami emerytami siedzieć napewno nie będę u mnie w domu z matką która mnie nie nawidzi też odpada :( chyba pójdziemy pod most chyba ze uda nam sie znaleść jakiś fajny nocleg na dwa dni

Gość do Jgajtpgj
szkoda ze domki drogie

Gość wiwwrfe
domki drogie, szkoda kasy

Gość Dagne
Znalazłam ten temat w wyszukiwarce, bo mam ten sam problem :( Kiedyś ze znajomym wykorzystaliśmy opcje pokoju w hotelu, przesiedzieliśmy i poszliśmy do domu, wtedy to mu bardziej zależało na takiej maskaradzie przed rodziną. Teraz przypomniał mi się ten pomysł, bo muszę coś wymyśleć, nie mogę zostać w domu - też wstyd przed innymi, sama nie miałabym już nic przeciwko. Jestem z Wawy, może ktoś by mnie przechował przez ten czas, albo razem coś wymyślimy :D

Gość Tmagu
A ja w tym roku oklamie rodzicow i pojde na noc do hotelu spac-wydam 100 no trudno a udam ze bylam na imprezie

No i ja tak samo samotnie :( towarzystwo się rozlazło i nie ma za bardzo jak odnowić kontaktów :P

Gość gość
Czemu ma być samotny? Co byś nie robiła to i tak będziesz smutna. Jedź gdzieś z rodziną lub znajomymi. Ja byłam rok temu z dziećmi i mężem w zakopanym i było super. Dokładniej zatrzymaliśmy się w http://www.fajneapartamenty.com/ z tego co pamiętam.

Gość gość
Bardzo fajne są domowe imprezy. Tanio, w dobrej atmosferze ze znajomymi. Dodatkowo o północy możesz przed domem zrobić fajny pokaz fajerwerków. Ja rok temu zamówiłam gotowy zestaw z www.pirofan.com.pl i wszystkim się podobało.

Gość olga89w
Ja jadę sama na sylwestra do Gdańska :D znalazłam hotel nad morzem w fajnej okolicy na https://noclegiwpolsce.info.pl/ i zamierzam się doskonale sama bawić w pojedynkę :D choć nie obrażę się, jeśli ktoś mi tu podrzuci jakąś dobrą imprezę w Trójmieście

Gość marines555
Polecam sylwester rodzinny nad morzem: http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/kubanski-sylwester-nad-morzem/ Bardzo ciekawa oferta, jeszcze nigdy nie witałem Nowego Roku na plaży, ponadto cała zabawa ma odbyć się w stylu Kubańskim co bardzo mi się podoba. Oferta idealnie nadaje się dla rodzin z dziećmi ponieważ ma być zapewniona opieka dla maluchów oraz oddzielne bale co na pewno im się spodoba :)