Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce....

Moja siostra pocałowała mojego faceta

Polecane posty

Gość w kropce....

Wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej mojej siostry. Ona jest sama, zaprosiła wielu znajomych w tym mnie z moim facetem. Zawsze we trójkę wszyscy się dobrze rozumieliśmy, spotykaliśmy. Ona mi na początku mówiła, że mój facet jest kompletnie nie w jej typie, ale charakter jej bardzo odpowiada. Także nigdy nie bałam się ich wypuszczać razem. Czasem łazili razem na zakupy, umawiali się jak ona potrzebowała pomocy jakiejś naprawy, podwózki. I nigdy nie miałam podejrzeń. Bo ona mówiła, żę jej się nie podoba, a mój facet traktował ją jak młodszą siostrę. Dużo młodszą, bo jest młodsza o 9 lat od niego. Teraz ma dopiero 18nasćie lat. I właśnie wczoraj na tej imprezie poszli tańczyć. I ona go pocałowała. Bez języka, zwyczajnie, ale w usta. Pocałunek trwał kilka sekund po prostu do niego przywarła. Obydwoje byli pijani, ja zresztą trochę też. Ale na oczy mi nie padło. Mój facet nie wiedział, że to widzę. Potem spotkalismy się na papierosie przed lokalem i sam mi wyznał co mała zrobiła, że jest zszokowany. I teraz w ogóle nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji:O :(

Gość balbinaaaa, czo robisz?
oj tam , w rodzinie nic nie zginie:D zwyzywaj smarkatą i tyle:D

Gość a ja powieeem tak
najpierw to bym dała opieprz siostrze :)

Gość w kropce....
Niech tylko wstanie to z nią porozmawiam. Na faceta się nie pogniewałam jakoś do niego żalu nie czuję szczególnie, że sam mi to powiedział. Ale już widzę, że te relacje między nami ulegną diametralnej zmianie. Nie będziemy chyba już tyle czasu spędzać razem.

Gość a ja powieeem tak
pewnie tak, a na faceta miej po prostu oko i tyle :)