Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma racje??

moj chlopak jest bogaty a na kolacje zabiera mnie do

Polecane posty

Gość kto ma racje??
nie wiem czy jest sens byc z takim czlowiekiem ktory ma takie podejscie.

Gość niestudiujaca
a ile sie znacie i ile jestescie razem? i jak z waszym mieszkaniem kazdy ma wlasne osobne?

Gość kto ma racje??
tak kazdy ma osobne mieszkanie. ostatnio nie zjadlam z nim i czekalam az skonczy.

Gość Szymuś
Sprawdza, czy nie jesteś pazerna.

Gość niestudiujaca
no to jak kazdy ma wlasne to nie rozumiem w takim razie po co chodzenie do mc donalda. gdybym ja z moim miala gdzie isc miala sie gidze spotkac (w sensie mieszkanie) a nie tylko auto pole i no wlasnie wyjadc do galerii mcdonalda to oczywiste ze sama bym gotowala i zapraszala go na obiady kolacje itd ty nie mozesz tak?

Gość kto ma racje??
gdy on przyjezdza do mnie to ja cos naszykuje staram sie jak moge. gdy jade do niego spotykamy si ena miescie i stamtad idziemy do niego i wtedy oczywiscie najpierw mak... mowilam zeby cos u niego zjesc zeby on cos przygotowal a on ze mu sie nie chce gotowac choc lubi.

Gość niestudiujaca
aha... no to zrob tak jak znow on bedzie chcial isc tam to pow ok idz ja pojde tam i tam zjemy spotkamy sie tutaj za pol godz. i ciekawe czy na to pojdzie czy bedzie chcial isc tam gdzie ty

Gość kto ma racje??
bede musiala tak zrobic.

Gość kto ma racje??
zastanawiam sie nad tym, mysle ze nie ma sensu tego ciagnac. jak teraz takie sygnaly widac ;/

Gość niestudiujaca
juz tam od raze ze ch.u.j. nie nie z nim trzeba pogadac i podejsc go sposobem. inaczej sie nie da niestety wiem cos o tym. nie ma co sie domyslac co on ma na mysli mowiac to czy tamto. trzeba albo pytac wporst a jak nie chce pow to odwalic takie akcje zeby albo zaczal gadac albo zmienil zachowanie. :)

Gość niestudiujaca
ty nie patrz na sygnaly tylko na slowa fakty. sygnaly to jak wiesz mozna roznie odebrac. ty musisz z nim pogadac, wiecej pobyc bo z tego co widze nie znacie sie dlugo. pisz tutaj co i jak i jak bylo na nast spotkaniu

Gość kto ma racje??
on wszystkich z gory traktuje, mysli ze jest najmadrzejszy i najwazniejszy to tez mi przeszkadza,.

Gość kto ma racje??
niestudiujaca to nie tylko o maka chodzi on sienie stara po prostu.

Gość foxia21...
Ciesz się, że w ogóle gdzieś cię zabiera :) A czemu ty go nigdzie nie zabierzesz? Mamy uprawnienie ... Kobieta też czasami może wyjść z inicjatywą Zamiast płakać nad tym nieszczęsnym McDonaldem, wzięłabyś sprawy w swoje ręcę, udowodniłabyś mu że silna babeczka z ciebie ! i postawiła na swoim... na pewno byłoby mu głupio. McDonalda lubię .Pewnie mnie teraz zagryziecie, ale nie jadam tam bo jestem na diecie od paru miesięcy... ;) uwielbiam tortille i mcflurry :P

Gość powiedz mu, ze nie lubisz
daruj sobie tego faceta

przeciez placa na zmiane, czytaj ze zrozumieniem

Gość kto ma racje??
ja sie wystroje na spotkanie a on mni edo maka zabiera.. jakbyscie wy mieli duzo kasy zabralibyscie dziewczyne do maka non stop?

Gość facio.!$
a robisz mu laskę?

facio a jakie to ma znaczenie:o stuknij sie porzadnie w glowe, dla takich jak ty tylko dzwiki i bedziesz sobie wyminial kase na lody

Gość kto ma racje??
dokladnie

Gość facio.!$
Kolosalne znaczenie, bo jeśli ty mu powiedziałaś, że laski nie robisz to on może chce ci pokazać, że do restauracji z Tobą nie chodzi. Wiesz łatwo wymagać czegoś od innych ale trudno często dać od siebie.

Gość kto ma racje??
przed "wieczerza"

"a on, ze jada to tylko ze mna i czasem trzeba" Czasem trzeba się poumartwiać podwójnie. Raz - śmieciowe jedzenie, a dwa - odpowiednie do tego towarzystwo. :P A poważnie... Zaproś go do restauracji, sprawdzając wczesniej menu i ceny. Niekoniecznie to wychodzi drożej niż FuckDonald's ze swoimi najdroższymi bułkami świata. Jeśli odmówi wymyślając błahy powód - to będzie prawdziwy sygnał ostrzegawczy, że nie zrezygnuje w przyszłości ze snobistycznego stylu, a Ciebie nie chce do tego mieszać. Wtedy - do widzenia sie z panem.

Gość kto ma racje??
zaprosze go do baru mlecznego :)

bardzo dbry ppomysl;)