Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 778888111111111111111111111111

nie zasmucila mnie jego smierc...

Polecane posty

kilka lat temu dokuczano mi w szkole, przezwiska, glupie zarty, popychanie, kopanie itp dokuczala glownie grupa chlopakow z X na czele, reszta klasy miala ubwaw jak mi dokuczano, nikt nie stawal w mojej obronie, ja sama tez nie umialam sie obronic... teraz po kilku latach X zginal w wypadku, w czasie imprezy pojechal dokupic alkohol, nie mial szans, zmarl na miejscu... rozmawialam z kolezanka z klasy (wtedy nigdy nie stanela w mojej obronie, a teraz spotkalysmy sie w autobusie i tak jakos zaczelysmy troche gadac) no i ona bardzo zalowala tego chlopaka, uwazala ze jest to wielka tragedia itp... a mnie nie zasmucila ta smierc, nie zyczylam mu nigdy smierci czy czegos podobnego, nade mna nikt sie nigdy nie litowal i mi nie pomogl. wiem ze to co ja przeszlam jest nieporownywalne z tym co jemu sie teraz stalo ale i tak mi go jakos nie jest szkoda...

jak ta "kolezanka" zaczela go tak zalowac to bylam zla, ze mi nkt nigdy wtedy nie pomogl...

Gość tez bylam takim popychadlem
Tez bylam takim popychadlem w podstawowce :O kopali bili, jak dzis pamietam, jak stalam pod sciana a jeden z chlopakow mnie kopal :O :( :( i wiesz tez bym go nie zalowala gdyby umarl :O A jak sie pojawila nasza klasa to mnie chcieli zapraszac do znajomych ci ktorzy dokuczali :O

Gość Zuzanna Amelia !!!
i przyjełas te zaproszenia z nk ?

Tak niestety przyjęłam :/

Gość Zuzanna Amelia !!!
trzeba było odrzucić czemu tego nie zrobiłaś ?

to byl poszyw :P nie przyjelam zadnego zaproszenia, taka glupia nie jestem :O a suma sumarum to ja sobie duzo lepiej poradzilam w zyciu i duzo wiecej osiagnelam od tych mocnych w rekach i nogach :O

Gość I bardzo dobrze
że umarł, zawsze to jednego ścierwa mniej

Gość pimpunia
no i wcale się nie dziwię że nie jest ci go żal. dokuczał ci i widocznie bozia go pokarała. mi też nie byłoby żal kogoś takiego. jeszcze miałabym z tego satysfakcję

Gość mała mi23
małe dzieci i młodzież nie są jeszcze dojrzali, postępują tak jak zostali wychowani choć w sumie nie powinno ich to tłumaczyć, nie powinno się przerzucać winy

Gość mała mi23
potem ludzie dorastają. Może nie wszyscy ale wielu z nich się wyrabia i żałują wczesniejszych zachowań

Gość jjjijjijijihfhbjbjhjh
Śmierć nie usprawiedliwia życia. Jaki był taki umarł i taki żyje w sercach tych tych,którzy go pamiętają..

Gość maribelka0 0
nie rozumiem takich ludzi któży innych krzywdzą. Przecież nas nie stworzono po to by komuś robić krzywdę. Ja jestem taka że nie daje dmuchać sobie w kaszę jak moja mama :). Ja komuś przywalilam jak ktoś poprostu zaczynał do mnie i nic do tej osoby nie docierało.