Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margaret2011

Sex z przyjacielem

Polecane posty

Nie zamierzam wpadać i zabijać się :) Dałam tylko przykład, bo i takie przypadki się zdarzają. Poza tym każdy mój były wracał i przepraszał tyle, że już mnie to nie interesowało. Z nim być może będzie podobnie, bo wiem że jest przywiązany. Potrzebna mi jedynie cierpliwość i czas by o nim zapomnieć.

Gość malasmerfetka
Zawsze może powiedzieć, że mogłaś się lepiej zabezpieczać, a poza tym to nie jego dziecko. I oczywiście, że nie byliście razem, więc nie czuje się za nic odpowiedzialny. Po drugie facet na pewno nie będzie obarczał się winą za to, że się zabiłaś. Myślę, że w pewnym momencie powiedziałby Ci "a śmiało, jak głupia jesteś". A jakbyś się zabiła to prosto by to sobie wytłumaczył, że widać miałaś zaburzenia psychiczne. Mężczyźni nie chcą sobie utrudniać życia.

Gość malasmerfetka
nie ma niczego na obrone Ale facet od seksu autorki tego posta też miał wcześniej przez dwa lata pierwszą dziewczynę, więc sytuacja podobna. I jeden, i drugi nie chce się deklarować.

Gość beacina80
daj sobie spokoj z nim..

Gość nie ma niczego na obrone
nie chce sie deklarowac, bo tak mu wygodnie;) zreszta zadeklarowal sie, ze nie chce zwiazku - dobrze, ze jest tak jasny komunikat i trzeba to zakonczyc jak najszbciej.

Gość nie ma niczego na obrone
do malejsmerfetki

malasmerfetka i co z tą Twoją bliską koleżanką ? Znalazła sobie innego czy nadal tkwi w marnym punkcie lub jest z tym chłopakiem ? Kilka razy mówił Kocham Cię, ale wnioskując było to chwilowe kochanie. Wiem, że nie chce być sam aczkolwiek samotny. Z pewnością będzie cierpiał jak to zakończę, dopóki znowu nie znajdzie sobie takowej przyjaciółki lub już poważnej dziewczyny.

Poza tym co ja mam mu teraz powiedzieć dotarło w końcu do mnie, że byłam Twoją kumpelą tylko dla zabawy, a ja cały czas głupia myślałam że wyjdzie coś z tego ?

Gość po ile to macie lat?
Idziesz z facetem do ł ozka nie bedac z nim w zwiazku? co za idiotka. Znalazł sobie naiwna dziure do bzykania a ty myslisz ze bedzie z Toba, taaaaa , bedzie tak jaj jest teraz

Gość Łódzkie
Margaret2011 No to byś się zdziwił bo wielu porządnych facetów chciałoby być ze mną.T prawda ,ale ja znam osobiście taką lale co oddała sie dopiero po ślubie w wieku 26lat i 3 miesiące,i sie zaczeło po roku - szukała gdzie mogła ru****ła gdzie popadło,i kto miał ochote mążi rodzina niemieli już sił zostawiła teścią dziecko i poszła gdzieś w /kanały/ podobno jest gdzieś w ok.Grójca czy Warki u ogrodników bo tam dużo chłopów

Gość malasmerfetka
Margaret2011 Ostatnim razem widzieli się na jej urodzinach ponad rok temu, ponieważ była to impreza - niespodzianka. Został zaproszony przez przyjaciółkę tej mojej bliskiej koleżanki. Dał prezent razem ze wszystkimi, posiedział chwilę i wyszedł. Ona jeszcze wtedy miała nadzieję. Z tego co wiem, on teraz spotyka się dużo z kolegami i raczej używa życia. Chyba cały czas jeszcze myśli o swojej byłej. A moja koleżanka... miła po prostu szczęście, że nie doszło między nimi do czegoś więcej. Powiedziała takie zdanie (jest bardzo cierpliwa) "chciałabym przeżyć swój pierwszy raz z kimś, kogo wydawałoby mi się, że kocham". I to jest zdanie dla Ciebie! Byłaś pewna, że kochasz tego faceta, ale on Cię najprawdopodobniej wykorzystał. Nie mogłaś wtedy czuć inaczej i nie wyrzucaj sobie tego co się stało. Teraz już widzisz na czym stoisz, więc możesz to zmienić.

Gość malasmerfetka
*miała Btw ta dziewczyna jest teraz ze swoim wcześniejszym byłym, który zostawił ją, gdy poszła z nim na imprezę. Wyszedł z inną. A ona mu wybaczyła, była w tamtym związku bez perspektyw, a teraz znowu jest z nim, choć chyba teraz po 2 latach znów nie jest zbyt różowo... Jak widać różnie w życiu bywa. Ale do faceta który myślał o byłej na pewno nie wróci.