Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia77777

co zrobic?????

Polecane posty

Wczoraj wyszła glupia sytuacja miedzy mna a moim facetem. Ja mialam pretensje,ze nie odp na smsa ktorego wyslalam mu 8 godz wczesniej, a napisalam ze tak bardzo mi zle, ze zwariuje, ze nie mam sily uniesc problemow, a on zadzwonil i wydarl sie ze ja nie rozumie, ze on pracuje i nie bedzie jezdzil codziennie do mnie, a ja sie rozlaczylam. Nie oczekuje by byl u mnie codziennie, ale gdy pisze, ze nie chce mi sie zyc, to oczekiwalabym choc kilka slow odp, a tu dupa nic. Zadzwonil wieczorem jak gdyby nigdy nic i jeszcze mne opier....Dzis sobota weekend, a tu cisza, bo jak moglam sie rozłaczyc. Co zrobic, napiszcie co myslicie

Gość pomponiara jakich mało
daj mu spokój pewnie porucha dziś jakas normalną panienkę

Gość lena857462
Daj mu czas a jutro zapros na jakas kolacje i bedzie dobrze. ps. wlasnie obejrzalam caly profil mojego chlopaka, sprawdzilam jego historie i bylej dziewczyny. a najfajniejsze ze on pije sobie piwko z kolegami teraz

Gość lena857462
bo faceci sa glupi, tobie na nim zalezy. a kolacja to dobry sposob na zlagodzenie tego. i jesli on jest bystry to bedzie wiedzial jak sie zachowac

Gość lena857462
i cie przeprosi

Ja chciałam wsparcia,dostalam po dupie i mam zaprosic go na kolacje? Ja pieprze taki interes, a najgorsze jest to, ze go kocham

wiele problemow, finansowych, codziennych za duzo jak na jedna osobe, po prostu nie daje rady i w takich chwilach oczekujesz chocby cieplego slowa od tej drugiej polowki a ja dostalam opierdol