Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama 11

Dlaczego całe życie prześladują mnie nieszczęścia?

Polecane posty

Gość orzeszki w tym miodzie
co za debile tu pisza :o Sluchaj jestes DDS Drosole Dziecko Alkoholika-tu jest taki topik na ogolnym, poszukaj Poza tym strona www.dda.pl - mityngi. Przepraszam, ze tak szybko, ale padam i musze isc spac. A debilami sie nie przejmuj.Poczytaj o DDA dobranoc:)

Gość psi
Zdrowie sie czesto sypie gdy czlowiek jest w depresji. Gdy ma ponure mysli i gdy nie wierzy w siebie. Nie wiem co Ci poradzic bo pewnie jesli jestes zdolowana to i tak zadne slowa teraz nie pomoga. Powiedzialabym chyba cos typu - predzej czy pozniej bedzie lepiej (bo wiem z wlasnego 38 letniego zycia ze wszystko sie konczy co zle i co dobre zarowno a potem zaczyna sie cos nowego) albo ze kazdy przechodzi przez wzloty i upadki, albo ze wiara w siebie i nadzieja to wazna rzecz. Na przekur wszystkiemu, a awans bedzie predzej lub pozniej. I ze jakies nowe zajecie mogloby Ci pomoc - basen albo lekcje jogi - w zdowym ciele zdrowszy duch a takze spotkalabys nowych ludzi, moze jakies pokrewne dusze.

Gość smutna mama 11
DDA a lubie sobie golnac nie powiem nie

Gość wspolcz65
Hołd Pruski był 24.04.1525. a autorka pali, pije i z każdym się pird.... i dlatego jej się nie powodzi.

Gość psi
stwierdzenie naukowo nieprawdziwe - ja robie to samo co ona dokladnie albo nawet bardziej bo biore LSD czasami, a powodzi mi sie w miare, nie narzekam a raczej naewet ciesze sie z zycia

Gość psi
Wiesz cos wiecej na temat historii Polski czy tylko na lekcji o Holdzie pruskim uwazales/as?

Gość smutna mama 11
to moze ja pokutuje za Grunwald?

Gość psi
To moze w poprzednim wcieleniu bylas Zygfryd Von Jungingen! Ty draniu!

Gość psi
Hej autorko! Gdybys chciala przywalic jakiejs historycznej postaci to kogo bys wybrala? Nie zabic - tylko walczyc z (wiem ze to pytanie z filmu Fight Club - to z angielska - ale ogromnie mi sie ten problem spodobal wiec zaryzykuje i zapytam)

Gość smutna mama 11
moglabym walczyc z Janosikiem

Gość psi
A powod? Z ciekawosci? Czy z sympatii dla charakteru? Czy chcialabys byc prawozadna i pokonac goscia gdyz pomimo legendarnych zalet opiewanych filmem, byl wszakze zbojem?

Gość smutna mama 11
chcialabym walczyc i mu ulec taki seksowny duzy mezczyzna

wszyscy szczęśliwi sa jesteś nawiedzony Dziewczyno to jest samospełniajaca sie przepowiednia. Każdy jest kowalem swojego losu, a myśl staje się materią. Jeśli zakładasz z góry że spotka Cie coś przykrego to tak się stanie. Przyciągniesz do siebie to. Zmień myslenie na pozytywne. Wiem że trudno zrobić ale da się. Zacznij wierzyć że twój los zależy tylko od ciebie a nie od wszechmogącego czy jak go tam zwą. Zacznij wierzyć w siebie.

Gość psi
wierze ze dzis ktos mnie wyroocha

Gość psi
a co ? zazdrowny jestes podszywaczu? Bo ciebie na pewno nikt nie dotknie malym palcem?

Gość psi
Kiedys gdy bede na emeryturze sprawdze ile czasu trzeba byc obecnym na forum zeby doczejac sie pojawienia jakiegos pomiotu z IQ gdzies pomiedzy 1 a 10 , ktory to pomiot chce sie podzielic durnowatym komentarzem. Dzis bylo to cale 20 minut.

Gość maribelka0 0
peri i mama spróbujcie razem hehe

Gość psi
to nie do ciebie Max Zander. To do podszewki.

"0 [zgłoś do usunięcia] psi Zdrowie sie czesto sypie gdy czlowiek jest w depresji. Gdy ma ponure mysli i gdy nie wierzy w siebie. Nie wiem co Ci poradzic bo pewnie jesli jestes zdolowana to i tak zadne slowa teraz nie pomoga. Powiedzialabym chyba cos typu - predzej czy pozniej bedzie lepiej (bo wiem z wlasnego 38 letniego zycia ze wszystko sie konczy co zle i co dobre zarowno a potem zaczyna sie cos nowego) albo ze kazdy przechodzi przez wzloty i upadki, albo ze wiara w siebie i nadzieja to wazna rzecz. Na przekur wszystkiemu, a awans bedzie predzej lub pozniej. I ze jakies nowe zajecie mogloby Ci pomoc - basen albo lekcje jogi - w zdowym ciele zdrowszy duch a takze spotkalabys nowych ludzi, moze jakies pokrewne dusze." Z tym zdrowiem i depresją zwykle jest na odwrót:P.Ale jak chcesz mnie poderwać to możesz spróbować:D.

@smutna mama Jeśli chodzi o trudne dzieciństwo - to nie miałaś na to absolutnie żadnego wpływu. Jeśli chodzi o Twoje życie dorosłe - od 17-18 roku życia - to życie w domu z problemem alkoholowym na pewno ma tutaj duży wpływ. Poczytaj o DDA (Dorosłe Dzieci Alkoholików). Poczytaj trochę o alkoholizmie. To że szybko weszłaś w związek, szybko zaszłaś w ciążę - jest niestety częstym schematem dzieci z domów z alkoholikiem. Poszukaj w poradni uzależnien. Wyjdziesz z tego jeśli popracujesz NAD SOBĄ. Uwolnisz się od poczucia winy, zrozumiesz dlaczego ma trudniej niż inni, jakie schematy myślowe masz zakodowane w głowie.

Gość psi
Zwykle na odwrot ? Tzn im bardziej czlowiek w depresji tym zdrowiej sie czuje?

Gość smutna mama 11
moze brak domu rodzinnego byl powodem mojego intensywnego zycia seksualnego to to moze byc te DDA?

Pogratulować debilnym podszywom. Kobieta potrzebowała pomocy,ale najlepiej się nabijać :/ Przez takich idiotów ludzie popadają w depresję,albo popełniają samobójstwa.