Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Metale, Nergal to patologia?

Polecane posty

Żadne "guru"... Po prostu wokalista popularnego zespołu:) A od niedawna celebryta:D

Gość masz szalenie interesujace
zycie.... jest ktos jeszcze kims sie tak interesujesz czy tylko skupiasz sie na tej akurat postaci? moze warto by jeszcze bardziej wzbogacic swoje zycie innymi publicznymi osobkami?

Gość miszmaszaaaaaaaaaaaaaaaas
i brak jakichkolwiek zasad, wartości itd. a Nergal to jest katastrofa

Gość kiedys mi sie takie
wertyp dochodze do wniosku ze smutne masz zycie

Wertyp, słyszałeś może ze dwa kawałki i nie wiesz o czym mówisz. A ja z ignorantami o muzyce nie rozmawiam.

Gość kiedys mi sie takie
a po twym ostatnim poscie doszlam do wniosku iz masz ograniczone horyzonty i to bardzo. daj innym lubic to co chca lubic. nie oceniaj, bo tobie sie moze nie poodbaja goci a innym ty sie nie podobasz. tolerancja to cnota.

Prezese idz strzep kootasa, tylko do tego sie nadajesz. Jesteś pierdolonym, załosnym kmiotem, bez najmniejszego zalążka życia prywatne, napierdalasz cały dzien na kafe, w kółko to samo. Upuściła to Ciebie matka, nietrudno to wywnioskować nawet po pierdolonej czcionce. Popatrz na siebie pajacu. Kim Ty kurwa jesteś ja się pytam? Gównem, ot co. Przykre jest, ze istnieja ludzie tak zgorzkniali i zakompleksieni jak Ty, że 24 godziny na dobe muszą się dopierdalać do osób, o których nie mają bladego pojęcia. No ale przecież musisz mieć jakiś cel w życiu, nawet jeżeli jest tak gówniany jak i Ty sam. :) 🖐️

Gość kiedys mi sie takie
jaki bulwers :classic_cool:

Za 15 minut Prezes odpisze coś w stylu: "Carrie głupia jesteś,a w ogóle, to nie jestes dziewicą, więc nie zasługujesz na mój szacunek i na pewno puszczasz się z ciapatymi" :D

mam ograniczone horyzonty. i wcale nie jest mi z tym zle. ta muzyka to jest zwykle gowno, naprawde trzeba miec cos z glowa by sluchac badziewu i jeszcze sie ty rozkoszowac. walenie konia :) zalosna kretynko, uwierz mi ze czasami jest to lepsze i bardziej higieniczne niz obracanie takiego czegos ja ty.

Gość kiedys mi sie takie
mysle ze dluzej, Twoj post byl calkiem pokaznych gabarytow :classic_cool:

Gość kiedys mi sie takie
wertyp raczej powinienes sie wstydzic faktu iz Twoj umysl jest ciasny i ograniczony, anizeli tym faktem chlubic i chwalic 🖐️

Dla ciebie to badziew. Dla mnie połączenie opery, orkiestry symfonicznej i metalu, to coś boskiego, z czym nic się nie może równać.

A co Ty możesz wiedziec o mojej higienie człowieku? Użyj chociaz raz realnych, faktycznych argumentów. Nie rób z siebie pośmiewiska przy każdej swojej załośnej, oderwanej kompletnie od sensu tematu, wypowiedzi. 😴

Nie mam zwyczaju się unosić, a już na pewno nie dlatego, że ktoś, kogo nie znam i nigdy nie poznam, uważa moją ukochaną muzykę za kiepską. Masz do tego prawo, chociaż wiele o tobie mówią argumenty, których używasz.

Gość kiedys mi sie takie
widzisz wertyp. ty jestes motloch obrazajacy ludzi, a ona kulturalna. niemetal kontra metal. i kto lepiej sie zachowuje?