Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Metale, Nergal to patologia?

Polecane posty

jakich naszyjników? Jak widać, Wertyp wie o mojej własnej subkulturze więcej niż ja, przerażające. I nie, nie jestem reformowalna, od 12 lat w tym siedzę i raczej mi się już nie odmieni, na szczęście.

Zgadza się zasadniczo tylko kolor czarny. Nie ma jakiejś ogólnej symboliki, to sprawa indywidualna. A o moim stylu można powiedzieć wiele, ale z lumpem niewiele mam wspólnego.

a proszę Cię :classic_cool: wertyp85@gazeta.pl - wujek google wie wszytsko :classic_cool: Poznań, aktualne miejsce zamieszkania Kraków :D

Gość widzewwidzeww
O,juz jakas idiotka sie pode mnie podszyła. Na szczescie ja nie mam zaczernionego nicka:) i po tym mnie poznac:D Nie obrazaj mojej dzieuniWidzewWidzew. Ona ma porzadny rozowy dres i sie niezle rucha,az para uszami idzie. Tylko czasem jej z tzipy smierdzi ryba,ale da sie przezyc.

Gość olga........
Prezesie, idź do mamy i pooglądaj z nią jakiś serial ;) bo co topik założysz to głupota goni głupotę...

A czego się spodziewałaś?;) Jestem leniwy - jeśli ktoś może zrobić coś za mnie, ja chętnie z tego skorzystam:D