Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Metale, Nergal to patologia?

Polecane posty

Prezes i znowu agrument wyjęty z Twojego mikroskopijnego kootasa. Prosze Cie, wysil sie, bo jak widzisz, moje argumenty są w 100% zgodne z prawdą, a Ty swoje wysysasz wraz ze spermą ciapatego sąsiada, więc proszę Cie - chociaz raz wpraw mnie w zadziwienie pozytywne Twoją osobą, bo do tej pory, za kazdym razem kiedy Cię czytam, zastanawiam się, jak takie zyebane gówno może chodzić po świecie. ;)

SPW nie słucham zespołu Adasia:P ale poza tym kocham metal. I nie mów, że to patologia. Dla niektórych to wspaniała muza. A metale to bardzo przyajźni ludzie;)

Zgadzam się z tym, ze to przyjazni ludzie. Sama słucham muzykie oddalonej od tegoż gatunku o milion lat swietlnych, ale wszyscy metale, ktorych znam, są przekurviscie sympatyczni. :classic_cool:

Gość bumcyktrala
niech autor pochwali sie jakiej to on ambitnej muzy slucha

Prezes, możesz mnie nazywać grubasem, skoro nie masz bardziej realnych argumentów. Twoje argumenty są na Twoim poziomie - są chujowe i kompletnie się nie licza. :classic_cool:🖐️

czynnik koci - sadzisz ze matalowka moze byc kobieca i normalna sluchajac tego rynsztoku? SPW myślisz stereotypami:) Oczywiście, że metalówa może być kobieca:) Niestety nie nosze glanów, a z czarnych rzeczy mam w szafie tylko marynarki:) Czytając Twoje posty jestem w 100% przekonana, że jestes projektem typu Proszek do prania, bo niewierze, że ktoś może wyglaszać tak ograniczone pseudo teorie (nie tylko o muzyce metalowej) :)

Wertyp juz kiedys pisał, że kobieta idealna biega w różowej bluzie z kapturem Pumy:D

Wertyp juz kiedys pisał, że kobieta idealna biega w różowej bluzie z kapturem Pumy to tym bardziej potwierdza moja teorię, że to prodżekt:P:P

Co wy macie do Nergala ja zagościem osobiście bardzo przepadam ;)nie mówi o muzyce ale o samej jego osobie! Też nie rozumiem co macie do matalu,muzyka jak muzyka... lepszy metal niż disco polo:D Ludzie każdy ma inny gust

"Szanowny Prezes Wertyp Rhovannion musisz zmienic sposob ubioru, od tego trzeba zaczac. wygladasz na zbyt konserwatywna dziewczyne. wyluzuj. jakas bluzka pumy, rozowa, z kapturem. za 200-300 sa naprawde ladne. do tego fryz skroc, niech bedzie bardziej pospolity. spodnie - bojowki, zadnych sukienek." Haha, nie pierdol zayebańcu. :) 🖐️ źródło: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4970593&start=60

widzewiaku co siedzisz na kafe zamiast sie cieszyc z wygranej WIdzewa:D ja tam nic nie mam do kiboli a ty czemu metali obrażasz??

Się Carrie uwzięła na Prezesa:) Jak Ty ten temat wygrzebałaś?:D

Nie noszę niczego z czachami ani kozłami, więc twoja teoria się nie sprawdza. Co więcej, nigdy nie nosiłam, nawet w czasach gimnazjalnych.

12skizto Według prezesa kobietya POWINNA być dziewicą. Zawsze.... Nawet po tym, jak Prezes ją "wyrucha".... Bo nie - dziewic On nie szanuje...;)