Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you suck my face

czy blade dziewczyny sa mniej atrakcyjne?

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkka
do szymon55 :) .Ta dziewczyna ma sliczna karnacje.,myśle że autorce jak i mnie chodzi o inny odcień bladosci,taki siny.Ja sama naturalnie nie jestem totalnie blada ale kolor ciała mam podobny jak na tym zdjeciu .Z powodu tego ze mam czarną oprawe oczu i ciemne włosy stosuje niewiele samoopalacza aby nie pojawiał sie kontrast między ciałem a włosami.

Gość fuuj najobrzydliwszy jest
samoopaloacz :O jak widze te zacieki, ten pomarańczowy kolor, to się brzydze tych dziewczyn, wyglądają jak niedomyte fleje BLEEEEE

Gość inkkkkkkkkka
Od lat stosując samoopalacz nie miałam smug:) Teraz sa nieco inne samoopalacze,słabsze,nawet jeśli xle rozsmarujesz mozesz dzień później skorygowac.

Gość inkkkkkkkkka
trzeba dostrzec sammopalacz:) dobrze rozłożony jest totalnie niewidoczny:) staje sie drugą skórą:)

Gość inkkkkkkkkka
poza tym skąd przekonanie ze samoopalacz daje pomarańczowy kolor?:) Moze kiedys tak było:)

tiaaa, mojej kolezance tez sie nie wydaje ze ma, a wyglada jak pomarancza, wszyscy z niej leją, zorientuj sie lepiej, bo z ciebie pewnie tez:D:D:D

inkkkkkkkkka - taaa, tym zsolaryzowanym skwarą też się wydaje, żinkkkkkkkkka wyglądają ładnie przecież:D:D:D czasami nawet probuja wciskac, ze juz taka karnacje mają, , bo przeciez kto wie, ze ona chodzi na solarium:D:D:D tylko ze takie osoby jak ja zolare , samoopalacz itd poznają gołym okiem na kilometr:D:D:D

Gość inkkkkkkkkka
nie sadze:) poniewaz dobieram kolor samoopalacza do koloru mojej skóry naturalnej,sama nie mam białej karnacji skóra wygląda jak muśnięta słoncem:)( Poza tym jestem nieco starsza i juz raczej nikt z moich znajomych nie "leje" sie z innych tym bardziej mój mąz :)

inkkkkkkkkka - taaa, tym zsolaryzowanym skwarą też się wydaje, że wyglądają ładnie przecież:D czasami nawet probuja wciskac, ze juz taka karnacje mają, , bo przeciez "kto wie, ze ona chodzi na solarium" ??? tylko ze takie osoby jak ja solare , samoopalacz itd poznają gołym okiem na kilometr :D:D:D i wielu ludzi też zresztą kicz kiczem zawsze pozostanie, co tu dużo mówić:) osoby na poziomie leją z takich kiczowatych dziewuch :D:D

Gość inkkkkkkkkka
osoba na poziomie nie "leje" z nikogo;)

Gość fddfdsfdfs
To wszystko zależy. Są dziewczyny, które mają niezwykle apetyczną, zdrowo wyglądającą, bladą skórę. Niestety przeważają te z mało apetycznym ciałem, wówczas wydaje się, że te opalone są ładniejsze ;)

tiaa, za to twój mąż się BRZYDZI naturalności, no super. idz lepiej sie samoopalaczem wysmaruj i biegnic do sklepu kupić zapas, bo jutro święto i wszystko pozamykane będzie:D:D:D

Gość inkkkkkkkkka
a pewnie:) a jutro jeszcze nie ma swieta:) pozdrawiam:)

Gość gość
ja mam bladą skórę, nigdy się mocno nie opalałam, do tego mam ciemne włosy i niebieskie oczy, czy taki typ urody się podoba facetom ?