Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Oglądał ktoś film...

Polecane posty

Oglądał z was ktoś film dokumentalny pt."Czekając na sobotę"emitowany kiedyś na HBO,teraz można obejrzeć na You Tube lub sobie ściągnąć.Film o młodzieży ze wsi,którzy przez cały tydzień się nudzą i czekają na sobotę by iść do takiej wiejskiej dyskoteki Nokaut z pokazami erotycznymi.Osobiście byłam w szoku jaka prostota bije z tych ludzi,a dziewczyny?żal

Gość apage
ja widzialam tylko urywek jak ta dziewczyna samotnie wychowujaca dziecko, tanczyla nago na scenie w jakims klubie i dawala sie po kolei obmacywac tym nawalonym wiesmenom, no ale jak nie widzi dla siebie innej mozliwosci zarobku no to coz

Gość werertvrvgvgtrv
widzialam,w sumie gdyby ich ubrac, podmalowac i dac inne ciuchy i slownictwo, to nie rozniliby sie za wiele od mlodziezy i 20kilkulatkow z miasta.

najlepsze że ci chłopacy tym dziewczynom pakowali palce w p.......,sami rozbierali się na scenie,jak dla mnie to z tańcem erotycznym to nie miało nic wspólnego,zresztą prawie sama patologia-mamusia Amelki ma fajnego męża,a sama nie skończyła żadnej szkoły-tylko chlanie,ćpanie i pieprzenie-żal tego dziecka

nie rozumiem jak te dziewczyny mogą tak dać się zeszmacić?jeden z paczki pije piwo z kumplami pod wiatą pks a później sika,lejąc sobie na ręce,sposób wysławiania woła o pomstę do nieba

Gość sajid
widziałem. a oglądaliście moze AJ LOVIU MAJ DARLING [nie wiem czyu poprawnie napisalem]

Gość e-kino e-kino
wejdz na e-kino i tam wpisz "czekając na sobotę" film jest rewelacyjny:):):)

http://w967.wrzuta.pl/film/79JIj3JXPsD/czekajac_na_sobote jest tutaj dla chętnych powtórki ja oglądałam i takich miejscowości jest wiele w Polsce gdzie młodzież czeka na sobotę i dyskotekę jak się nie mylę ten reportaż kręcony był niedaleko Warszawy-więc dla tej rodziny co świnię zabijała i jadła-nie pracującej jej części jakby chcieli to w stolicy coś by znaleźli

a pamięta ktoś film dokumentalny z 1999r Pierwszy krzyk?o kobietach w ciąży,które rodziły na oczach telewidzów,o ich życiu też niejednokrotnie patologicznym