Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdddddddd

zeym zajmujecie sie w wolnych chwilach

Polecane posty

Gość dffdddddddd

np czego szukacie w necie? jest coś co powoduje wam skok ciśnienia, jakaś pasja?? bo ja musze coś takiego znalezc, wiadomo czytanie ksiazek itp uspokaja, ale taki e coś co by pobudzało mnie do działania, chce znalezc jakiś nałóg, żeby pozbyc sie innego nałogu

ja jestem z wyksztalcenia filologiem i o zgrozo, na samych studiach sobie nauke jezyka olewalam. teraz po licencjacie, kiedy nie moge sobie poki co pozwolic na studia mgr, odnalazlam pasje w ogladaniu programow w jezyku, ktorego sie uczylam/ucze... w ten sposob lapie mnostwo potocznego slownictwa, ucze sie rozszyfrowywac akcenty itp. i mam przy tym nieraz ubaw, bo programy sa w stylu naszych polskich - dlaczego ja/trudne sprawy;) oprocz tego sciagam duzo filmow :) te rzeczy pozwalaja mi sie troche rozwinac a po drugie tez nie mam tyle czasu na myslenie o rzeczach, ktore w innym przypadku spokoju by mi nie daly;)

Kafe. :classic_cool: Mój przyjemny nałóg, ale za jaki rok będę musiała z nim skończyć, więc muszę z niego wycisnąć tyle, ile się da.:O