Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mają dobre prace

Dlaczego mam problemy z pracą a gorzej wykształceni nie?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeetam...
Nie wszystkie osoby po studiach sa inteligetne. Jest mnostwo kiepskich , prywatnych uczelni produkujacych zwyklych debili.

"[zgłoś do usunięcia] Anna28 Tylko przez znajomości znajdziesz pracę. Magisterka Ci nie pomoże w niczym. I nie ma znaczenia po jakich studiach. Jak nie masz wujka który załatwi to d**a i tyle. " to jest tlumacznie nieudacznikow;-)))))) mowi ci to osoba ktora zadnej z ofert nie dostala po znajomosci ;)

"[ ty już naprawdę przestań się pocić nad tymi swoim durnymi teoriami, bo coraz gorzej ci to wychodzi. " ale ui tak z wypiekami czekasz na to co napisze;-)) wulagarna kobieto !

Gość dfdfffgfggg
anna28 masz racje :O juz jeste ciezko a przeciez co roku wchodza na rynek pracy nowe pokolenia :O ROR jak dalas dupska komu trzeba to i prace masz dziwko

"[zgłoś do usunięcia] dfdfffgfggg anna28 masz racje juz jeste ciezko a przeciez co roku wchodza na rynek pracy nowe pokolenia " inteligentna osoba zawsze zostanie zauwazona i finansowo doceniona;-)) as easy as it is;-))) "ROR jak dalas dupska komu trzeba to i prace masz dziwko" za duzo sie koncentrujesz na mnie a za malo na poprawienkiu swojej - nienajlpeszej jak mniamam sytuacji;-)))) twoje wulgaryzmy swiadcza tez o tym ze masz problemy z radzeniem sobie z emocjami - dosc klasyczne w przypadku ludzi kt ponosza porazki;/

Gość bo teraz nie liczy się dla
kogoś czy ktoś ma papier na inteligencja(dyplom wyższej uczelni/licencjat-magistra/ tylko czy ktoś ma znajomości nawet nie mając średniego wykształcenia bo średnie bez matury to nadal wykształcenie podstawowe lub gimnazjalne. Ewentualnie technikum z dyplomem bez matury to tak jak zawodówka.

Gość dfdfffgfggg
tyle ze tych inteligentnych są tysiące a miejsc pracy nie jest az tyle, zeby dla kazdego sie znalazlo

t tylko im sie wydaje ze sa tacy inteligentni;-)) as easy as it is;-))

Żadna praca nie hańbi. Trzeba zacząć od czegokolwiek bo pracodawcy nie chcą zatrudniać świerzaków. Moi znajomi idą na starze żeby mieć jakieś doświadczenie. Nie masz znajomości raczej nie znajdziesz bez doświadczenia fajnej pracy. A poza tym trzeba mieć gadane. Ja nie mam studiów, pracuje na warsztacie samochodowym, ale potrafię się wysłowić i znam się na tym co robię na tyle że potrafię zaginać kierowników inżynierów. Ze znalezieniem pracy nie miałem nigdy problemów. Też mnie wkurwia że w urzędach pracują całe rodziny. W prywatnej firmie każdy ma prawo zatrudniać kogo chce i najczęściej ludźmi kierują debile bo wujek albo teść jest właścicielem. Trzeba robić swoje i głośno mówić swoje racje.

Gość blablabla....
Autorko, to teraz się domyśl czym jest "rodzina i znajomi królika" Pozdrawiam

Gość pewnie tamci z gorszym
wykształceniem wybijają się jakaś inteligencja.

Gość dumna jak nigdy :D
ja tez mam wyzsze i ic z tego poza tym bo mimo stażu nie moge znaleśc pracy ale wiem jedno ci co nie mają odpowiedniego wykształcenia do zajmowanego stanowiska a siedzą wysoko - są po znajomości, i mają dobre plecy wiem bo juz nieraz spotkałam sie z takimi stanowiskami cóż nie masz pleców znajomości wujka cioci to nie masz wymarzonej pracy

Gość tak czasami jest że ci którzy
mają niższe wykształenie mają lepsze pracę. Nepotyzm:/

Gość po prostu w polsce nie ma
pracy dla ludzi po studiach.

Gość EmmaRabba
Znam osobę pracującą w rejestracji w przychodni państwowej która ma tylko zawodówkę a pracuje na stanowisku rejestratorki medycznej choć powinna mieć średnie wykształcenie na tym stanowisku i nie sprawia wrażenie prostej osoby i ten brak wykształcenia można w rozmowie wydedukować. Pracę tę dostała po znajomości oczywiście.

Gość EmmaRabba
miało być sprawia wrażenie prostej osoby jeszcze zanim się dowiedziałam jako pacjentka tej przychodni jakie ma ona wykształcenie to już wydawało mi się że nie ma średniego wykształcenia tylko niższe.