Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniół z podciętymi skrzydłami

taki sobie topik:(

Polecane posty

Aniołku zobacze co da sie jeszcze zrobić...a nie chce mi się wszystkiego zgrywać...mam masę filmów setki zdjęć, linków i innych rzeczy, poza tym nie pamiętam haseł do GG ani do skype, ...jak jeszcze jeden fortel nic nie da to wtedy mówi sie TRUDNO. A Ty jak sie czujesz/ - jak papużki sie sprawują ?:)

Okna jeszcze zdązysz umyć...podobno w najblizsze dni ma byc ciepło - tylko zależy w jakim rejonie kraju mieszkasz

Ewa ja się dosyć dobrze juz czuję, odzywam teraz :) Był mi potrzebny ten wolny czas i lekarstwa oraz dieta właściwa . Papużki Nekra i Menik sprawuja się dopbrze , miło na nich jest patrzeć jak się całuja . Czytałam w necie o nich jak któryś z nig umrze to drugi z tęsknoty za nim też umiera:o Ja już obiad skończyłam własnie i zjadłam przed chwilą . Najedzona jestm i wątróbka mi smakowała bardzo ;)

No tak juz nie ma ratunku,zostałem przegłosowany:P:D Tylko żal bedzie zostawiac te cytaty,szczególnie jeden ułozony przeze mnie>:P:) Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

Lucyfer ...zastanawia mnie jak sie zalogowałeś bez hasła-- już kiedyś insynuację podałaś więc normalka,jak sie ma wujka w piekle to sie ma i hasło :D

tylko nie jedz codziennie wątróbki, bo potem nie będziesz mogła na nią patrzeć ;) a papuzkami ciesz sie póki co, bo czytałam troche na ich temat :) Lucek.. Ty diable rogaty :D