Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura1086

WIndows 7 pełen dysk

Polecane posty

Gość laura1086

hej . mam praktycznie nowego laptopa od poł roku. I mam pełen dysk D ;/ ogolnie mam tylko jedna gre the sims... przez siostre i ok 11 filmow . reszta to kilka zdj. cały komp ma 2x 116 gb wiec dziwi mnie komunikat ze jest pełen. Kiedys był u mnie inf i usuwał jakies niepotrzebne rzeczy ktore same sie robia chodzi mi o aktualizacje. Nie wiem moze ktos wie co mozna zrobic , byc moze to głupie pytanie bo trzebe to wszystko zobaczyc, a moze nie. prosze o odp jesli ktos zna sie na tym. bo nie chce usuwac czegos i pograszac sytuacji ;/

Gość kkkkkoootttt
ja też tak mam często musisz pousuwać kopie zapasowe

Gość asdgsadfasdfasdf
Usuń nie potrzebne aktualizacje i luz, chociaż to chyba za dużo jak na same aktualizacje, chyba coś innego musi Ci tyle zajmować.

Gość laura1086
nie mam pojecia co ... mama moze gora 200 piosenek , dokładnie 11 filmow i gre. n oi jakies zdjecia ok 50 . z tym ze gra jest na dysku C i mam go wolnego jeszcze 61 gb. dysku D mam 29 z 116. nie mam pojecia dlaczego, miałam stary komp to miałam 40 gb i chodził a teraz myslałam ze ponad 200 gb nie jestem w stanie zapełnic ,a tu prosze. Własnie usuwałam kopie zapasowa i dlatego troche sie zmniejszyło. A te aktualizacje jak sa zapisane ? jako notatki czy cos , bo mam tego pełno