Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenomen

Mam dwie prace! Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość fenomen

Rano od 8-12 pracuje przy roznoszeniu ulotek. Mam podpisana umowe z czterama bankami. Za kazdy bank dostaje 500 zlotych na reke. Oprocz tego od godziny 12:30-21:30 pracuje w tesco. Wykladam towar na pulkach za co mam 1000 zlotych. Czyli zarabiam 2500 tysiaca miesiecznie.

Gość fenomen
Ulotki mnie nie mecza. Fajna praca i z ludzmi mozna porozmawiac. W tesco troche gorzej ale idzie wytrzymac a pieniadze sa mi potrzebne.

Gość fenomen
Mam 20 lat! Czyli chyba jestem jeszcze młody, poza tym żadna praca nie hańbi.

Gość to można roznosic ulotki 3
banków jednocześnie?

Gość Spirytus Sanktus
lepiej sie napij a n piszesz glupity

Gość ktoś cię robi w bambuko
Jeśli od czterech banków dostajesz po pół kafla, to daje już 2 kafle + tysiak za Tesco, a więc powinieneś dostawać 3 tys. Ktoś Cię rżnie na 500 zł miesięcznie.

Gość jestemgłupiajakbut
A na co Ci te pieniądze jeśli można wiedzieć? Powdziwiam, ja bym nie dała rady.

Gość xewfcwfwcfwcfe
skoro masz 4 banki to 2000 plus tesco daje 3000:P Ale tak szczerze mowiac, to po co ci to?Zadnego zycia,caly dzien zjebany, wpisac do cv za bardzo nie ma co, masz 20 lat i sie nie uczysz.

Gość fenomen
Tylko ze ja ulotki roznosze 4 godziny dziennie to chyba normalne jest ze stawka wynosi 500 zlotych za te 4 godzinki? + ten tysiaczek rowniez sie bardzo przydaje.

Gość fenomen
na studia na ktore pojde w przyszlym roku.

Gość a można tak pracowac?
z tego co wiem w tesco pracuję się na 2 albo nawet na 3 zmiany a roznoszenie ulotek chyba można tylko z jednym bankiem miec?

Gość raczej nienormalna jest
umowa, w której płacą Ci sumę równiutko podzielną przez 100 i to w 5 firmach panują takie zwyczaje (w tym Tesco). Musiałeś długo szukać, żeby tak utrafić.

Gość fenomen
Płacą mi po 500 złotych z hakiem, tak samo w tesco ale nie wliczalem tych groszy do tych sum. Tylko podałem w zaokrągleniu ile zarabiam.

Gość xewfcwfwcfwcfe
fenomen Tylko ze ja ulotki roznosze 4 godziny dziennie to chyba normalne jest ze stawka wynosi 500 zlotych za te 4 godzinki? + ten tysiaczek rowniez sie bardzo przydaje. czyli od czterech bankow dostajesz po 500 zl, co daje 2 tysiace tak?

Gość fenomen
Przepraszam, nie umiem liczyć, dlatego odkładam na studia matematyczne. Może wtedy dowiem się ile zarabiam.

Gość no i jak dajesz se rade?
przecież umowa z kilkoma bankami? i w tesco? niby w tesco przyjeli ciebie na twoje warunki i tylko na jedną zmiane?

Gość fenomen
Aha i dodam jeszcze, że w nocy zarabiam na Dworcu Głównym dając odbytu gejom... zarabiam kolejne 2 tysiaki na miesiąc.

PÓŁKACH nie pułkach!!! ale dobrze, że sobie radzisz!! a nie czekasz na kasę z nieba albo od rodziców, jesteś zajęty pracą a nie chlaniem browara pod blokiem! To się chwali 🖐️

Gość fenomen
jasne, że facet i lubię jeść kupę :) aha i za zjedzenie kupy biorę 20 zł od grama.

Gość ja mam 166 cm wz
to jakaś ściema, nie da się roznosić jednoczesnie 3 rodzaje ulotek różnych banków, zaden bank by na to nie poszedł. poza tym o tej godz 8 rano trzeba zgłosić swoją obecność w każdym banku, więc co, troisz się ?