Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasienka_Kasienka

Toksyczni rodzice- chcę się wreszcie wynieść z domu!!

Polecane posty

Gość Kasienka_Kasienka

Mam ogromny problem z rodzicami, od razu dodam, że od zawsze próbowali niańczyć mnie i moją siostrę (starszą o 3 lata), jednak ja wcześniej zaczęłam ich odcinać od siebie i uczyć ich niejako że jestem już organizmem działającym samodzielnie. Moja siostra zrobiła to dużo za późno ale to już inny dłuższy w dodatku temat. Otóż problem wygląda następująco, za każdym razem gdy gdzieś wychodzę albo wyjeżdzam moi rodzice obrażają się na mnie (nie wiem czy obrażają to dobre słowo, może- stają się zimni). Mam wrażenie że mają mi za złe każde wyjście czy przyjemność. Gdy przychodzi do mnie mój chłopak też mam wrażenie że są niezadowoleni i przestają się odzywać. Non stop starają sie mnie kontrolować- o której mam zajęcia, o której wychodzę z pracy, jakie mam zajęcia w szkole, o której będę wracać ze szkoły, co kupiłam etc. Może się wam to wydać błache, ale ja mam dość takiego kontrolowania i wypytywania o to czy sra****m dziś 2 czy 3 razy :| W każdym bądź razie pracuję i uczę się jednocześnie i chcialabym wynająć mieszkanie pod warszawą z chłopakiem. Finansowo mam wrażenie że dalibyśmy radę ale mimo wszystko boję się trochę. Jakie są wasze doświadczenia z samodzielnym mieszkaniem? czy mogę liczyć na jakieś rady?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować