Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia111111111111

Podziękowania dla ...

Polecane posty

Gość madzia111111111111

Mam mały problem z podziękowaniami... Czy robiąc podziękowania dla rodziców (mam, mój tata i teść zmarli) dziadków (rodzice mojej mamy, bardzo mi na tym zależy poniważ bardzo dużo włożyli w moje wychowanie), świadków i drobne upominki dla druhen i drużbów typu dla dziewczyn wino, a dla chłopaków wódka, powinniśmy zrobić także dla chrzestnych? Muszę dodać, że z nimi mamy zerowy kontakt, mój chrzestny zmarł a chrzestna nie wie ile mam nawet lat... Sami nie wiemy...

my będziemy robic tylko dla rodziców. damy pewnie kwiaty i jakieś upominy typu album na zdjęcia czy cos. dla dziadków chyba też damy kwiaty, ja mam 2 babcie i dziadka, mój narzeczony już nie ma wcale. i chyba damy im kwiaty i np duże rafaello dla chrzestnych nic, bo za dużo się nie interesują i nie interesowali więc po co dziękowac. dla świadków nie robimy prezentów, ale myślę żeby kupic 2 dyplomy super świadek/ swiadkowa coś w tym stylu i to wszystko Ogólnie nie będziemy przesadzac z tymi prezentami i podziękowaniami, raczej skromnie

My dziękowaliśmy rodzicom i świadkom ( kwiaty, upominki), chrzestni dostali wódkę i duuużo ciasta, dziadkowie po weselu dostali ciasto i wielkie pudło różnych wędlin, które sami sobie powybierali ale ze specjalnych "upominków" dopiero pod choinką znajdą kalendarze z naszymi zdjęciami ślubnymi ( widzieli podobne u sąsiadki i też sobie takie zażyczyli ;) )