Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabeth1234

Antykoncepcja - doradźcie

Polecane posty

Gość Elizabeth1234

Stosowała któraś z Was może NuvaRing lub plastry Evra? Zastanawiam się, którą z tych metod antykoncepcji wybrać. Jakie są wasze opinie oraz doświadczenia z tymi środkami?

Gość majka@kajka
tabsy są spoko

Gość Elizabeth1234
No właśnie tabletki nie wchodzą w grę - brałam i na mnie źle wpływały. Lekarz zalecił jedną z tych dwóch metod, nie wiem tylko którą wybrać. Która skuteczniejsza? Wygodniejsza?

Gość Elizabeth1234
Jest jakaś doświadczona w tym temacie?

Gość VampireWitch
Powiedz mi kochana jakie tabletki to brałaś :) Jestem doświadczona

Gość VampireWitch
halko :)

Gość Elizabeth1234
Ja brałam Regulon

Gość dla Elizabeth
każde wprowadzenie hormonów do organizmu jest szkodliwe, gdyż może rozregulować układ hormonalny i przyczynić się do niepłodności, otyłości, etc. Mniej szkodliwym sposobem jest tze. "spialka", ponieważ krew menstruacyjna wraz ze złuszczoną śluzówką macicy wydalana jest cyklicznie.

Gość zdziwkoooooooo
31.10.2011] 14:12 [zgłoś do usunięcia] Elizabeth1234 Ja brałam Regulon EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kobieto/dziecko, chyba pomyliłaś pojęcia, regulon jest środkiem przeciw zatardzeniom a nie przciw ciąży. Ile Ty dziecko masz lat>

Gość VampireWitch
yyyy i że spirala lepsza... tak, załóż spiralę, niech ci wyleci albo narządy przebije... pozdrawiam.

Gość VampireWitch
tak a propos nie wiem po co zakompleksione małolatki tu piszą... może mokro im wtedy

ja stosuje nuvaring, powiem ci ze duza wygoda, wkladasz raz na 21 dni, tydzien przerwy i znowu, na mnie tabletki dzialaly nie najlepiej, przy krazku przez pierwsze dwa miesiace mialam lekkie mdłosci, teraz juz nic. ale moje kolezanki nie mialy zadnych negatywnych objawów, polecam

Hej. Ja stosowalam Nuvaring ale przez 2 miesiace. Mialam prawie cale cykle plamienia oraz pierscien wysowal sie co 2gi dzien mniej wiecej :( zle sie po nim czulam szczegolnie zawroty glowy.