Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłamanaa_mama

chce oddac 16 dniowe dziecko do adopcji

Polecane posty

Gość załłamanaa_mama

jak mam to zalatwic dokad isc w tej sprawie

Gość pomaranczowa truskawka
jestes pewna?

Gość załłamanaa_mama
na sto procent

Gość pomaranczowa truskawka
podobno wystarczy udac sie do osrodka adopcyjnego i zrzec praw do dziecka. Albo oddac do tych okien zycia, w niektorych miastach w polsce sa

Gość załłamanaa_mama
musze to zrobic nie mam wyjscia zmusza mnie do tego zycie

Gość fghjk
zo zrub i nie zawracaj dopy ,napisali ci na forum gdzie masz sie zglosic wiec poco jeszcze jeczysz

Gość załłamanaa_mama
w domu nie toleruja dziecka nie mam dokad z nim pojsc

A taka placowka jak dom samotnej mamy ? hmy sprobuj znalezc na necie ,bo jak oddasz teraz bo inni nie toleruja,to bedziesz cale zycie miec wyrzuty sumienia :(

Gość załłamanaa_mama
nie wiem czy bede zalowac czy nie ale do domu samotnej matki tez nie pojde tam tez bede im przeszkadzac. gdziekolwiek jestem to przeszkadza innym moje dziecko i ja bo placze w nieboglosy i nie da sie uspokoic ze mna tez mu zle

Oj nie mow tak to 16 dniowy noworodek ? Moze ma kolki,boli cos ,jak ma zasugerowac to inaczej niz placzem ? Powiedziec ? Moim zdaniem nie madrze postepujesz a Twoja rodzina to juz wogole chyba jakas pomylka ,mysleliscie ze dziecko bedzie siedziec z wami i grac w karty odrazu czy cos ?

W domach samotnej matki sa zwykle osoby, ktore troche sie znaja na noworodkach, niemowlakach, wiec na pewno ci pomoga i doradza. Pomoga ci tez stanac na wlasnych nogach. NIkomu tam nie bedzie przeszkadzac, bo kobiety tam mieszkajace sa w podobnej sytuacji i ich dzieci tez placza.

Gość załłamanaa_mama
wiem ze o mnie zle myslicie to nie jest tak kocham dziecko ale jemu lepiej bedzie w domu dziecka tam odzyska spokoj tu jest duzo krzyku na nas a w dsm tez sa kobiety marudy slyszalam

Gość wiosenka4
A ile ty masz lat kobieto?

Gość lilililili
chyba to Ty jesteś największa maruda:/ Najłatwiej to pozbyć się placzącego problemu!!!! A ty myślisz że tam dzieci mają wszystko????? to chyba się grubo mylisz, pojedź do domu dziecka i zobacz jak to wszystko wygląda, nie jest tak kolorowo. Najlepiej jest dziecku z matką!!!!!!!!!!! PS: chyba jeszcze gdzieś tam w twoim życiu musi być ojciec dziecka???

jesli to prawda co piszesz wiele par nie moze miec dzieci i szuka matki biolog ktora odda im dziecko drogą adopcji ze wskazaniem istnieje strona www.adopcjazewskazaniem.pl tam mozesz napisac ze chcesz oddac dziecko.

Gość załłamanaa_mama
22. nie zmienie zdania a ojca nie ma i nie bedzie ze mna

Gość ygy
co się stało dlaczego ojciec dziecka nie pomaga?

Gość hjhjdhj
jeśli faktycznie podjęłąś taką decyzję to podpisz wszystkie dokumenty, zrzeknij się praw tak żeby dziecko miało uregulowaną sytuacje prawną i mogło zostać adoptowane, w przeciwnym przypadku bedzie się szlajać po domach dziecka a na dobre mu to nie wyjdzie. Wpisz w google ośrodki adopcyjne, adopcja ze wskazaniem, chociaż tyle możesz dla niego zrobić że zadbasz o to żeby trafiło do rodziców którzy będą je kochać