Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ci wszyscy ludzie im sie udalo

Dzis dziewczyna z internetu powiedziala ,ze jestem dla niej zbyt NISKI

Polecane posty

Gość Gorgonzolkaaa
przestan!!! mam 175 wzrostu( jestem dziewczyna, mam 21lat ) i rowniez mialam takie okresy w ktorych myslalam ze mam beznadziejny wzrost, w obcasach wszyscy pytaja ile mam wzrostu "ta wysoka pami" itd. ale teraz to calkowicie zaakceptowalalm, jestem szczupla (59kg) i nadal czasami chcialabym byc nizsza i ubrac gigantyczne obcasy i nadal sie nie wyrozniac, no ale niestety nie mammy na to wplywu. Myslisz ze inni ludzie nie maja kompleksow?? Ci ktorzy sie z Ciebie smieja rowniez je maja! nie ma sie co oszukiwac, kazdy jakis ma. A Ty zamist uzalac sie nad soba, zrob cos z tym. bajeruj do nizszych dziewczyn-155, 160. Kurwa Justin Biber jest w twoim wzroscie a wszystkie go uwielbija wiec o co chodzi??? nie ejstes jakims wielkim kurduplem, jestes niski, ale jezeli ktos jest pewny siebie i tak wszyscy go lubia i jest zauwazalny mimi tego ze ma nawet 150 wzrostu. Zmien cos w zyciu, nikt tego za Ceibie nie zrobi, a siedzac depresyjnie sam w domu niczego nie zmienisz. przemysl to! szokda zycia na zalamywanie sie z takich powodow, otworz sie na innych. a Ty bys chcial rozmawiac z kims kto siedzi w kacie i do nikogo sie nie odzywa???

Gość heloł
mam nauczyciela, który jest no mniej więcej mojego wzrostu, czyli ma jakieś 167cm, no może 170cm, ale totalnie oczarował mnie swoim charakterem, podejściem do wszystkiego, humorem, przez to jego wzrost kompletnie nie ma znaczenia! naprawdę ! jeżeli człowiek ma w sobie właśnie "to coś" to bardzo nabiera na atrakcyjności, nie skłamie jeżeli powiem, że nawet o 100% :) mój nauczyciel

ty kurwa ofermo...Bądź mężczyzną i nie mów głośno takie rzeczy ;P Ja na przykład jestem wysoki ale mam wargi jak murzyn i też wiem że odpycham dziewcz/yny, ale kurwa udaję że tak nie jest!!!!! o kurwa, czy ja to powiedziałem ?!? ;)

Gość ni ja ni ty
dziewczyny sa nie dobre w tych czasach brak im takyu a przede wszystkim okradł ich ktoś z uczuć

"zastanów się czy warto się śrubować dla kilku cm, jeszcze tyle pieniędzy, pff... zapewniam Cię, że to Ci nie pomoże. Problem jest w Twojej psychice" tak ,a trawa nie jest zielona, bo jest zielona tylko dlatego, że gosc ma złą psychikę. uwielbiam takie peezdy, w realu też pewnie niejednego kurdupla w dupę kopnęłaś a tu mądralę zgrywasz:(

Gość Gorgonzolkaaa
ja mam duzy nos, rozstepy na calych udach i dupie (za szybko roslam), pociągłą twarz, stopy rozmiaru 40/41!, wielkie rece, male cycki. kazdy ma kompleksy, twoj to wzrost , ktos inny otylosc. gdyby kazdy mial sie tak bardzo tym przejmowac i z tego powdu w ogole nie zagadywac do ludzi to czy ktos w ogole w zyciu by sie poznal? u mnie na roku jest duzo nizszych ode mnie facetow wlasnie ok.165 i widze ze sie smieja, maja dziewczyny, rozmiawiaja z innymi. Twoj wzrot tak na prawde nie ma nic do rzeczy, to chodzi o toj chartaket i osobowosc. stojac na uboczy kazdy mysli ze jestes jednym z dupkiem ktory twierdzi ze nie warto sie odzywac do innych bo sam jest zajebisty. ja tez sie do takich osob nie odzywam, pokaz innym ze ejstes milym, wartosciowym facetem, usmiechaj sie do nich, przeciez to nic nie kosztuje, zycie jest jedno, nawet gdy Cie wysmieja (choc w to watpie) to pierdol ich, przynajmniej sprobowales i nie bedziesz mial czego zalowac. zrob cos, balgam?!!!!!!!!!!!

chałabała w dupie byłeś i gówno widziałeś :O każdy ma szansę znaleźć swoją drugą połówkę, nawet kurwa inwalida i tego nie zmienisz. I nie kopnęłam nigdy nikogo w dupę z powodu wzrostu :O

gdybym spotkal mezczyzne takiego jak ja uznalbym go za odpychajacego nieatrakcyjnego i nie czulbym do niego pociagu, takze moze i cie rozumiem ale mezczyzna ma byc twardy i nauczyc sie zyc w tym poczuciu nieatrakcyjnosci w mysl zasady ...Jestem brzydki, ale to nie czyni mnie NIKIM! na bycie nikim musisz zasluzyc prze swoje wlasne zachowane, sam musisz zaprzacowac ,...ty kurwa cipo!

Gość ni ja ni ty
ja im oddam uczucia i takt zapozyczę się a tak zrobię ze wszystkimi dziewczynami na całym świecie

julk44 - no to widocznie żaden niski do ciebie nie "startował". inwalida? a co, karzeł to nie inwalida. kolo np na wózku jest znacznie atrakcyjniejszy niż niziołek, chociażby podświadomie - wciąż może dac wysokie dzieci. więc jedo sytuacja w materii damsko-męskiej jest nieporównywalnie lepsza niż nasza

Gość wielkie halo o nic
Kurdupel:)

Gość Gorgonzolkaaa
nie ja bym sie z takim nie umowila, poniewaz sama mam 175, ldatego wlasnie pisalalam zeby bajerowal do dziewczyn ktore sa nizsze 150-165. fakt jest taki, ze dziewczyny lubia wysokich facetow, ale dla dziewczyny 150 facet majacy 168 jest przeciwez wysoki i to nawet bardzo... rownowaga w zyciu istnieje

chałabała wiem co mówię, wolą wysokich ale przecież we łbach im nie pozmieniam, trzeba szukać niższych

Gorgonzolkaaa - aaaa bo wysoka jesteś. a dziewczyna co ma 160 to jakaś gorsza od ciebie, że ma brac kurdupla? facet 168 nie będzie dla niej wysoki, skoro ona na codzień ogląda facetów 180+

a właśnie wyobraź sobie chałabała że "startował". I dla mnie nie było problemu w tym że koleś był mojego wzrostu :O

no dobra a jaka jest pierwsza rzecz jaka zauwazaja dziewczyny u mezczyzny? w wyglądzie?.....wzrost?!?

Gość szczerze????????????
Powiem szczerze. Nie ogladam sie za niskimi facetami. Nawet dzieci 11-12 letnie są wysokie, moj sasiad 12 latek ma kolo 180 albo nawet wiecej. Dziwnie bym sie czula przy niskim facecie. Ja mam 171 ,wiec minimum dla mnie to 175

ja na przykład mam 187 cm wzrostu i nie sadze aby dziewczynyny mnie ogladaly, zawsze odwracaja sie w przeciwna strone ;( .....Czy one sie mnie boją.....jest mi przyukro....;( ale mam jaja! i sie nie zalamuje bo nie jestem jaks tam cipą i mam swoja godność ;P

Pielucha - skoro przy takim wzroście nie chodzisz otoczony wianuszkiem napalonych torped, to przykro mi bardzo, ale wychodzi na to, że jednak jesteś cipą szczerze - 175 to minimum? musisz byc strasznie zdesperowana, skoro tak obniżasz poprzeczkę

Gość szczerze????????????
moze masz brzydką gebe :D