Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ci wszyscy ludzie im sie udalo

Dzis dziewczyna z internetu powiedziala ,ze jestem dla niej zbyt NISKI

Polecane posty

wolalbym byc nizszy, dziewczyny, które się mi podoboją są często dużo niższe, pocałowac ją musiałbym nawet klękać...;(

Gość ni ja ni ty
akurat niziołek jest piekna

Gość szczerze????????????
dlatego pisze,ze 175 to minimum. Najlepszy jest facet 180 - nie za mały, nie za duzy, proporcjonalnie zbudowany :)

noooo. moja morda jest szpetna.... przede wszystkim usta, dlaczego zwracam na tą uwagę bo pozałunek mie=ędzy kobietą i mężczyzną jest kluczem do furtki prowadzącej do parku na niebiańskiej łące, przy śpiewie aniołów i tańcu motyli

julk44 - no więc widzisz. każda sra na kurdupla. powody oczywiście podają różne, niewiele sie przyznaje,że chodzi o wzrost zamieniłbym się z takim co ma 177 ;P - nie wiesz co mówisz, ale spox szczerze???????????? - 180 to minimum.

Gość prawiczek 166 buuu
ja mam 166 ,co mam zrobic kurwa? idzie ktorys z was na te operacje wydluzania kosci czy nie? bo pisaliscie keidys ale temat ucichł

a to co mi się podoba w kobietach to jest ich wdzięk,,, i... gracja w poruszaniu się, w mówieniu, ta logika w tym jak opowiadają ;P, jest to urocze, ich uśmiech może osłodzić nawet najtrudniejsze chwile, a oczy sprawiają, że.....

Gość L_VVVVV
Pielucha - spierdalaj stad zjebusie 😠

ich oczy są jak światło dla owadów... i rozmontowują do perfekcji męskie mechanizmy obronne, odkręcają po kolei poszczególne śruby i zawiasy ;P

prawiczek 166 - ja bym poszedł, ale to drogie w ch, pozatym dolicz koszty rechabilitacji i za co byś żył w tym czasie, bo z tym gównem na nogach to chyba ciężko by było pracowac normalnie, poza zawodami gdzie siedzisz 8h na pupci to się w ogóle nie da...

chcesz znaleźć kobietę....poczuj powietrze, którym oddycha na początku, poczuj to co sprawia, że jej serce bije w akompaniamencie melodii głosu, i kołatania jej zbrojnych powiek

44 - udaję. jeśli wzięłaś się za gościa swojego wzrostu znaczy że 1) nadziany był i kupił cię ; 2) sama masz po 180 i gosc był wysoki i tak; 3) najzwyczajniej w świecie łżesz. mieszkam od urodzenia w wojewódzkim mieście i nigdy nie widziałem niskiego sparowanego, chyba że w wieku mojego ojca. rozumiem, że lubisz opowiadac bajki, ale to może załóż do tego oddzielny temat?

Gość prawiczek 166 buuu
ja widzialem dwóch niskich. jednego na miescie ,ale byl mlody mial z 18lat ,ta laska tez . Drugi to koles na osiedlu, ale to patologia ,dresiarnia i żule . On wyglada jak pol dupy zza krzaka ,ona jeszcze gorsza :O Pojde na konsultacje do CMSu, dowiem sie czy moge meic ten aparat na nogach. Nie pracuje, rodzice mnie utrzymują, na uczelnie chyba da rade w tym isc. Chcialbym miec te 180 ale nie wiem czy to mozliwe:O

ale co Ty masz za problem? Poszukaj sobie dziewczyny która ma 150-165 i po problemie. Dla takiej małej kruszyny będziesz idealny!

w dzisiejszych czasach 50 % dziewczyn pozbawionych kobiecości jest bardziej dziewczęcych i 50 % - bardziej męskich....te drugie nie pociągają...ale fajnie się z nimi gada- jak z chłopakami od piwa albo od pługa ;P