Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciacho22

Powikłania po aborcji

Polecane posty

Gość ciacho22

Kochane! Ostatnio zrobiłam sobie aborcję (bo zaliczyłam z misiaczkiem wpadkę, zdarza się) i teraz dziwnie się czuje. Coś czerwonego mi wychodzi z dziurki kiedy korzystam z toalety, wygląda jak kawałek ciała. Miałam tak tydzień , ale dzisiaj zorientowałam się po porannym porysznicu że w wannie leży jakaś taka mała nóżka. TO BYŁ NOGA PO ABORCJI! Jestem przerażona, nie wiem co mam z tym zrobić, w mojej macicy są resztki płodu, lekarz wykonał operację niestarannie! Kochane! Co mam z tym zrobić? :( Ja i misiaczek bardzo się martwimy

Gość Typowy
[nie mam nic do powiedzenia] zjedz kupę swojego nienarodzonego dziecka :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość gethesmuj
Nazwiesz go nogą nienarodzonego dziecka a moze on ma na imie pszemek

Gość STANISŁAW KRAMARCZYK
Jestem zdziwiony że tak spokojnie o tym piszesz, po prostu zabiłaś. Przychodzą do mojego gabinetu kobiety, które mają do końca życia wyrzuty że tak małą istotę zniszczyły. Czy się zastanawiałaś czy po aborcji zajdziesz jeszcze w ciąże.

Gość A K I M A
p r o w o k acja

Gość wddw
Zostaw, z tych resztek zrobią ci się trojaczki, albo nawet pięcioraczki :) Ja tak miałam i teraz mam czwórkę brzdąców Pozdrawiam:)