Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajabubu

Energiczne niemowlaki ...czy[kiedy] z tego wyrosna??

Polecane posty

Gość hajabubu

Moj syn ma 7 miesiecy ,potrzebuje non stop nowe zajecie wszystko sie mu szybko nudzi,jest strasznie energiczny pomimo tego ze wydaje mi sie jak na niemowlaka to malo spi bo zasypia kolo 21 i o 5 juz pobutka w ciagu dnia spi 3 godziny .Czy takie dzieci kiedy dorosna sa spokojniejsze ? i kiedy??

dobre pytanie zadalas, ja mam to samo z tym ze troszke dluzej w nocy pospi ale budzi sie czasami raz czasami czesciej na przytulanie badz herbatke. tez nie powiedzi w jednym miejscu dluzej nie pobawi sie..chyba taka juz jego uroda. pewnie jak zaczna biegac to bedzie lepiej..oby.

a nie jest on spod Barana? te dzieci tak mają... moja córka taka była i raczej z tego nie wyrosła ;) tylko spała dużo, ale jak już wstała... :D

Moja córcia ma 2 lata i cały czas jest taka. Zasypia o 23 i wstaje ok 8. W nocy budzi się przeważnie tylko raz ale przez około godzinę nie może zasnąć. W dzień Spi ok 1-1,5 h

Gość an2anet
moja 15sto mies corcia w dzien potrafi spoc 30 min, wstaje ok 7 chodzi spac róznie staram sie ja klasc ok 20 ale czasem o 22 jeszcze grasuje, no i jak juz wstanie o tej 7 rano to gania, łobuzuje i malo jej a ja padam ze zmeczenia te maluszki to chyba wszystkie tak maja hehe

Gość anilka
wiesz co, chyba nigdy z tego nie wyrosna. z energicznych niemowlat wyrastaja energiczne dorosle osoby, tylko sie cieszyc:) tobie bedzie lzej, jak dziecko bedzie troszke starsze, zajmie sie jakas zabawką, bedzie bawic sie z innymi dziecmi itd. moj syn ma 2,5 roku i mozna powiedziec ze dopiero teraz odetchnelam:)

Zgadzam się z Rafinką. Mój synek ma 1,5 roku, jest spod znaku barana. I faktycznie dużo śpi. W ogóle uwielbia spać, ale jak już wstanie to pół minuty nie usiedzi. Ciągle musi chodzić, coś robić, odkrywać nowości. Jest dzieckiem bardzo energicznym, sprawnym fizycznie i ciekawskim. :) Czasem człowiek przy nim się nabiega i naprawdę wieczorem ma dość, ale z drugiej strony chyba wolę mieć właśnie takie dziecko. :)

Gość hajabubu
Moj jest tez z pod barana , 28 marca sie urodzil ale nie jest spiochem ,malo spi :(

Gość hajabubu
ale np. Mojej tesciowej pierwszy syn tez jest z pod barana i opowiadala ze byl Taki spokojny ze Jak Ktos w odwiedziny przyszedl to sie pytal gdzie ma to dziecko bo go nigdy nie slychac Abi nie widac :P

Moj syn ma roczek I byl I jest "wulkanem energii".Nie spi za duzo I dokazuje ile sie da.Jest niesamowicie wesolym I szczesliwym dzieckiem.Nie sadze zeby z tego wyrosl-nawet bym chyba nie chciala!! "Nie chce mi sie logowac" witam ponownie I serdecznie pozdrawiam Ciebie I cala Twoja rodzinke!Co slychac kochana?

Ha dobre mój syn jest z pod znaku barana ale energii w nim zero jako niemowlak też nie był zbyt energiczny wiecznie o czymś marzy ,za to drugi syn ma 10 mies a mały diabełek z niego rośnie wszędzie .

znak zodiaku nie ma tu wpływu. Mój syn ma 10mies., w dzień już od miesiąca nie chce spać, a w nocy 10g. Cały dzień jest na pełnych obrotach, zaczyna sam chodzić, ale mieszkanie mam tak urządzone, że nie muszę za nim krok w krok biegać.

Gość CrOckS
Nie;) mój syn ma 3 lata i dalej mu nie przeszło;) tylko gdy był mniejszy było lepiej a teraz to już za nim nie nadazam

Gość hajabubu
no to pieknie sie pomecze jeszcze :( mam nadzieje ze chociaz w nocy jego spanie sie poprawi