Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ona....

Jestem Dziewicą z wyboru... i coraz ze mną gorzej..

Polecane posty

Gość Taka Sobie Ona....

nie sądziłam ze kiedyś to powiem....zawsze chcialam miec 1 partnera...i nadal chce.... latka mijały..i w sumie mam juz 25.... i.... mam straszną ochote na seks... budze sie rano i wiem, ze to jest wlasnie to czego pragne.... Niewiem zupelnie... mam nadz... mi to minie... ze poprostu sie zakocham :) I bede sie kochac 1000 razy dziennie :)

Gość kwartnik
w tym wieku, gdy spróbujesz to będziesz za chwilę zaczepiać facetów na ulicy :)

Gość Taka Sobie Ona....
Nie :) bede miala 1 partnera :) jestem pewna :)

Gość Taka Sobie Ona....
ale bardzo bardzo chce! To fakt! :) Aczkolwiek jestem chyba coraz lepsza w bawieniu sie wlasnym cialkiem samej :)

Gość wgcawhb
Jesteś Maryja zawsze Dziewica, że jesteś Dziewicą przez duże d? :D

Gość Kamera czuwa
Z ciebie taka dziewica, jak ze mnie dobry kierowca. Znam koleżanką, którą każdy uważa za dziewicę a ona już dawno nią nie jest. Pozory mylą...fałszywa informacja płynie dalej...heh

Gość Taka Sobie Ona....
No akurat...chyba znam siebie lepiej :) Boze co za ludzie :)

Gość RazDwaTrzyJestemNaWczasach
kolejny temat o dziewictwie :D nie moze nie zabraknac :P a tak serio to ciesze sie ze sa takie dziewczyny jak ty, juz nie czuje sie jak ostatnia idiotka i wybryk natury :) hm tez chcialam zawsze miec jednego partnera, nie wyobrazam sobie byc z kims kochac te osobe a potem zapomniec o niej, to jak z prawdziwym przyjacielem, po prostu, co by sie nie dzialo zawsze zostanie twoim przyjacielem, podobnie mysle o zwiazkach.. tylko ze ty widze masz nadzieje, wrecz pewnosc ze kogos znajdziesz, ja zaczynam watpic :D

Gość maertodikla
śmieszy mnie takie coś , masz już 25 lat i nie wiesz co to dobre bzykanie z facetem myślisz że będziesz żyła wiecznie ? że ciagle będziesz młoda ? że masz czas ? chyba głupia jesteś czas leci , zestarzejesz się i koniec , zobaczysz jak 15 stki korzystają z życia a ty posciłas bidulka

Gość maertodikla
w końcu zostań tą dziewicą i już później bedziesz miała 88 lat umrzesz i pipe ci robaki zjedzą w trumnie przynajmniej dla nich trzymasz

Gość Taka Sobie Ona....
lubię lizać stopy starym dziadkom

Gość Taka Sobie Ona....
A mnie smiesza takie osoby jak Ty :) 15 latka to powinna siedziec i lalkami sie bawić a nie Ptaszkami tyle Ci powiem :) Pozaty uwierz mi :) latwiej jest isc i sie bzykjac niz sie nie bzykac :) Mam charakter i wiem czego chce :) I wiesz :) jeszcze mi sie nie zdarzylo nie osiagnac czegos co zaplanowalam :) Pa!

Gość Taka Sobie Ona....
Co za idiockie komentarze :) Poprostu mi zazdroscisz :) Prawda jest taka ze zaden szanujacy sie facet nie wezmie za zone wyluzdana bzykaczke :) A ja niechce byle kogo :) Zatem wiem ze czekanie sie oplaci :)

Gość Taka Sobie Ona....
lubię brechatać językiem hemoroidy starym facetom

Gość prawik 29
Seks ma ta wade ze z tego sa dzieci .Gdybym został ojcem to chyba bym sie powiesił dlatego nie mam zamiaru uprawiac seksu

Gość Taka Sobie Ona....
kobieta składa się z pisdy i to jej główny czynnik świadczacy o szanowaniu się jeśli sie bzyka to jest głupia a jeśli nie to mondra i zasługuje na faceta który będzie dobty i zarabiał dużo pieniąszków chcę zasłuzyc na takiego i nie pozwalam dotknac swojej kobiecosci ponieważ się szanuję

Czy się opłaci? Ocenisz po latach. Niewykluczone, że Twój "jedyny" Cię kiedyś zostawi i będziesz pluć sobie w brodę, że czekałaś z tym na jakiegoś frajera. Przyszłości nie przewidzisz:) Ale życzę osiągnięcia "celu"

Gość Taka Sobie Ona....
kawałek błony w pipie świadczy o wartości kobiety jestem wyznawcą islamu i noszę płachtę na głowie w celu nie wzbudzania pokuszenia grzesznym myślom

Gość Taka Sobie Ona....
Wieszaku :) Nic nie jest wykluczone :)m Ale moim najwiekszym marzeniem jest szczesliwa rodzina :) A uwarzam ze kobieta oddając swoje cialo daje cos wiecej.... o wiele wiecej.... Ale nie bede sie tu rozpisywac.... poprostu wierze ze sie uda :)

Ale myślisz, że kawałek błony decyduje o szczęśliwej rodzinie? :P No i jak rozumiem szukasz także prawiczka? Wchodzisz w taki wiek, że niedługo ludzie zaczną Cię postrzegać jako wybryk natury:D

Gość mia mia MIA MIA
Taka sobie ona Nie jestes glupia ze jestes dziewica - Twoj wybor, ale jestes glupia sadzac ze musisz zachowac dziewictwo by cie jakis facet wzial za zone. Twoja glupota polega na tym, ze wydaje ci sie ze sie szanujesz, a tak naprawde oddasz dziewictwo jakiemus burakowi, ktory przerznal pol miasta i bedzie sie podniecal, ze ma za zone cnotke, bedzie cie traktowal jak swoje trofeum. Tyle masz szacunku do siebie ze dasz jakiemus dupobzykaczowi, a sama sobie nie pouzywasz. Gratulacje... moze oglosza cie swieta!

Gość Taka Sobie Ona..,.
staram się wyhodować błonę dziewiczą w ustach żeby nabrać wiekszej wartosci w oczach męzczyzny który mnie będzie oceniał niczym konia do zakupienia na targu zwierząt hodowlanych i pracowniczych mam nadzieję że zasłuże na to że jakiś męzczyzna będzie mnie chciał, wyliże mu spocone stopy z wdzięcznosci

Gość Taka Sobie Ona..,.
męzczyzna ma prawo ruchać co chce, prostytutki, owce, taka jest biologia a kobieta winna być niewinna , mieć błonę i czekać w domu dziergając na drutach wełniany sweterek , tylko taka zasłuzy na męzczyznę który nie będzie jej bił a ja nie chce być bita

Burakowi ktory przerznal pol miasta? Wiesz...mylisz sie co wiecej.... szukam kogos z podobnymi wartosciami... i nie chodzi tu o cnote...tylko o WARTOSCI.... Coz zgadzam sie ze pewne moje komentarze sa wrecz idiotyczne...ale innym jezykiem do niektorych osobnkoikow przekaz nie ma szans dotrzec...no po prostu...

Ale czemu zakładasz od razu, że tego nie pojmiemy? mia mia MIA MIA dobrze opisała sytuację:) Nie rozumiem po prostu Twojego myślenia, że tylko dziewica zasługuje na męża i szczęśliwą rodzinę...

Gość Taka Sobie Ona..,.
robie zdjęcia swojej pochwy gdzie widać błonę, w końcu to moja najwieksza wartosć życiowa , chcę również wylegitymować się z tego mężczyznie który zechce się ze mną umówić na randkę