Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Sobie Ona....

Jestem Dziewicą z wyboru... i coraz ze mną gorzej..

Polecane posty

Gość fąfafine
najwiekszy głupiec uważa że ŻYCIE MOŻNA ZAPLANOWAĆ WG WŁASNEGO UZNANIA tak nie jest , jestes naiwna ja mam więcej lat i toche przezyłam pamietam swoją koleżankę , która też znalazła tego jedynego, była cudowny ubierał się elegancko , jeżdził pieknym autem a jej codziennie kupował prezent Gdy przychodził do ich domu , jej mamie dawał bukiet kwiatów , przed dziewczyną klękał na kolanach i całował po rekach totalne zauroczenie , była szczęsliwa , wyszła za niego za mąz , jej rodzice wyposażyli mieszkanie mieszkali razem , zaszła w ciążę, i jeszcze jak była w ciązy okazało się że ma inną kobietę TAK SAMO był tamtą zachwycony, klękał przed nią na kolanach , kupował prezenty rodzinie swojej nowej , rodzina nowej dziewczyny był nim zachwycona a koleżanka w ciązy musiała wynosić się z mieszkania , wyposażenie które ufundowali jej rodzice zostało dla nowej, bo nie chciał oddać autentyczna historia z życia wzięta , zero kłamstwa takie rzeczy się zdarzają też była dziewicą, dobrze się uczyła i poleciała na zwykłego czarusia , bajeranta który wyfiokowany pokazał jej raj ale raj szybko zniknął i WSZYSTKIE IDEE ŻYCIOWE UPADŁY takie jest życie, nie przewidzisz , to wszystko to KULA LOSU, ,LOTERIA znam kobiety które były jako młode rozwiązłe, latały za facetami, im prezowały, uprawiałay seks w piwnicy z kolegami z podwórka a obecnie mają wspaniałego męża, wspaniałą rodzinę , dobrze im się wiedzie więc jeśli chcesz budować jak,ieś reguły i wyznaczniki to bardzo się mylisz NIE WIESZ CO ŻYCIE CI SZYKUJE a błona dziewicza nie zagwarantuje ci cudownego życia jako gwarant więcej realizmu życzę

Gość a załóżmy hipotetyczną
no i nie dowiemy się, co z tą gwarancją:p

Gość szagab
Mam 38 lat jestem prawiczkiem z wyboru Uważam że to nas różni od zwierząt że mamy wolę. Obiecałem sobie że pierwszy stosunek będę miał dopiero po ślubie osoby które współżyły wcześniej nie są godne zaufania ponieważ jest zagrożenie że morze zdradzać. Małżeństwo jest czymś pięknym oznacza zaufanie między małżeństwem moja wybranka będzie pewna że nie było przed nią nikogo i nikogo oprócz niej nie będzie. Takie jest moje zdanie jeśli się ktoś nie zgadza jego sprawa ja się nie zmienię jeśli uważam że coś jest grzechem nie mogę tego popierać.

a ja bardzo dobrze cię rozumiem, bo też czekam na tego 1 - ego partnera w życiu, póki co nie pojawił się taki, któremy bym zaufała bezgranicznie...a co do popędu seksualnego to o ile kiedyś miałam jeszcze na niego ochotę to z każdym rokiem jest go coraz mniej:P

Gość szagab
przekroczyłem już 40 i tak samo na początku pragnąłem spróbować ale tylko z tą jedyną ponieważ pragnę by ta jedyna wiedziała że nie było przed nią żadnej i nie będzie. Może to w dzisiejszych czasach jest staroświeckie ale nic na to nie poradzę nie wszystko co wprowadzono w dzisiejszych czasach mi się podoba

szagab->myślę dokładnie tak jak ty, mi się nie podoba współczesne podejście do seksu i intymności, ja chcę być inna...ale tak ciężko znaleźć osobę myślącą podobnie...

Gość abriennea
a co będa mialy z tego z e umra zbłoną? zero, robaki zjedzą

Dziewictwo to faktycznie poważna choroba, potrafi kobiecie zrujnować życie.

Gość abriennea
ciemnota sredniowieczna

Gość abriennea
smiesza mnie ludzie co sluchaj sredniowiecznych madrosci -jaki to sens umrzec z błoną?

Zrujnowało ci już dawno, całe twoje życie teraz kręci się wokół błony. Nawet nick na forum musiałaś taki wybrać.

Gość cispadaniiaa
lepiej dac chlopakom niz robakom

też miałam takie podejście, czekałam na tego jedynego, może nie tak obsesyjnie, żeby sam był prawikiem i miał takie same poglądy na ten temat. owsze, błona to plusik, ale w życiu i tak wychodzi w 99% na opak. też myślałam, oh jedyny, jemu się oddałam i z nim będę , to był mój wybór. tak na prawdę większość facetów (normalnych-bądźmy szczerzy) nie patrzy, czy jest błona, ale czy kobieta jest w porządku, a nie latawicą. bo życie zweryfikuje pewnie twój związek, niestety. jak zweryfikowało wielu z nas......... i nie to, że mi przykro, że czekałam. ale nieraz żal mi straconych lat nastoletnich. mogłam? mogłam. z innym fajnym chłopakiem. ale dowiedziałam się o tym później. i tak jest niemal zawsze

podświadomie kobiety czują się lepsze jako dziewice, bardzo duży procent, nieraz jest to wręcz narcystyczne podejście (pisał o tym LEW STAROWICZ), także tu się zgadzam z michałem3 .......... i z resztą

Gość hibiusaa
ciemnota

patrzcie, ale jaja :D Błona dziewicza występuje tylko u człowieka. Żaden inny ssak jej nie ma, nawet małpy człekokształtne są jej pozbawione.Dlaczego tylko u człowieka występuje taka przeszkoda, utrudniająca przebieg pierwszego stosunku? Naukowcy różnie to tłumaczą. Np. że jest to naturalny mechanizm broniący kobietę przed próbą zapłodnienia przez samców obcych rodzajowi ludzkiemu. :classic_cool:

no i opinie seksuologów, polecam, szkoda, że tak późno niektóre z nas to rozumieją: Zresztą, jak uważają niektórzy (w tym seksuolodzy), błonie dziewiczej nie należy przypisywać większego znaczenia, bo tak naprawdę w życiu kobiety o wiele mniej liczy się ten, kto ją zdeflorował niż ten, któremu zawdzięcza przeżycie pierwszego orgazmu. A tylko niewielu mężczyznom się udaje, aby za pierwszym razem dokonać jednego i drugiego, czyli zdeflorować kobietę oraz dostarczyć jej przeżycia rozkoszy seksualnej w postaci orgazmu. W każdym razie, jak zawsze mocno podkreślał seksuolog Kazimierz Imieliński, było wysoce niesprawiedliwe, że kobieta z powodu błony dziewiczej, mniej lub bardziej uszkadzalnej, podlegała surowym ocenom moralnym oraz postrzegana była w kategoriach towaru. W taki sposób, jakiemu nie podlegał mężczyzna. Pozdrawiam serdecznie i nie czekajcie długo! 🖐️

dziewictwo narcystyczne wiąże się z poczuciem wyższości w stosunku do kobiet, które „nie potrafiły uchować tego daru dla mężczyzny, który byłby tego godny. A gdy znajdzie się już taki mężczyzna, któremu są gotowe powierzyć ten dar, to powinien on być za to dozgonnie wdzięczny. :classic_cool:

Gość hibiusaa
i po co wiednąc w dziewictwie?

Gość xcvbnm,mc
tez jestem dziewica mam 26 lat ...wcale sie tym nie chwale .Po prostu gdy moje kolezanki sie bawily ja siedzialam w domu albo bylam bardzo spokojna zamnkneita w sobie.Dzisiaj inaczej bym postapila .Chce mi sie seksu a nie mam z kim Kazda kobieta ma swoje pragnienia z wiekiem sie one zwiekszaja

Gość hibiusaa
smutne

a ja z każdym miesiącem czuje, że mój popęd maleje...o ile kiedyś jeszcze odczuwałam potrzebę bliskości z facetem to teraz wręczu czuje obrzydzenie...

Gość azizzia
to masz niezle -ale s a liczne topiki o tym ze dziewica płonie z pożadania ale wbito jjej do głowy z e przed slubem nie wolno i cierpi przez to napiecie

Gość ninnnaaaa
dziewice isteniej takze masturbacja

Gość vbnmnbvcbnm
mam 27 lat tez jestem dziewica kazdy mi mowi taka dziewczyna zeby nie miala faceta,ale co ja mam zrobic rzucic sie na 1 lepszego?

Gość szagab
przez to co się dzieje luźne życie intymne, narkotyki pojawiły się takie choroby jak AIDS . Nalezę do spokojnych osób chętnie pomagający innym nie żądam bo nie powinienem by moja wybranka była dziewicą . Szukam partnerki z którą spędzę resztę życia razem będziemy wspierać się pomagać razem wychowywać dzieci które ześle mam los co w dzisiejszych czasach jest dość trudne. Niektórzy powiedzą że AIDS to nie przez współżycie z wieloma partnerami to dlaczego kiedyś nie było tej choroby ( narkotyki już były)

Gość virinna
up